Adoptii/donatii caini, Catelusi

Adoptii caini Cluj

adoptii caini

Adoptii caini Cluj – Sa adoptam un catelus aflat in dificultate este intotdeauna un lucru extraordinar, de aceea trebuie sa stim unde si la cine sa apelam pentru acest lucreu.

Doriti sa cumparati mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

Cauti o hainute pt catel? Click aici!

adoptii-caini-cluj

adoptii-caini-cluj

Adoptii caini Cluj – Asociatia Arca lui Noe

Email: arcaluinoe03@gmail.com
Bora Finuca
Telefon: 0746 021 044
ASOCIAȚIA a fost înființată în anul 2003 din inițiativa dnei Bora Finuca. Până în anul 2006 activitatea asociației a fost susținută prin eforturile financiare și implicarea directă a acesteia.
 Începând cu anul 2006 activitatea asociației s-a intensificat datorită creșterii posibilităților economice. În timp activitatea a luat amploare, datorită oportunităților oferite de comunitate.
REALIZĂRI
Deja în palmaresul nostru :
Dotarea/obținerea de echipamente necesare capturării câinilor (tub, pistol tranchilizant, laț, cuști de transport, lese și zgărzi, crotali – culoarea bleu);
 Mașină autoutilitară pentru transportul animalelor, a hranei zilnice și a altor materiale necesare activității;
 Sterilizarea a peste 3000 de câini și pisici în special din Județul Cluj;
 Amenajarea unui spațiu destinat îngrijirii câinilor;
 Achiziționarea unui teren propriu.
 În desfășurare:
​Programe de sterilizare a câinilor fără stăpâni, cu colaborarea cabinetelor medicale: Veterinarius, Biovet, Multiserv Animalia, Zoomtravetmed, dar și a tinerei echipe a Asociației Transylvania Animal Care – sterilizări la prețuri accesibile asociației și persoanelor care protejează câinii fără stăpân;
 Întreținerea câinilor și a pisicilor, atât în incinta unui refugiu, cât și prin intermediul sistemelor de foster-care, prin contract cu membrii ai asociației;
 Promovarea și darea în adopție a sute de câini, sterilizați, deparazitați și vaccinați;
 Intervenții punctuale în situații de urgență (animale accidentate, bolnave, abandonate, alte situații);
 Acțiuni punctuale :
Proiecte destinate strângerii de fonduri, hrană, bunuri – în colaborare cu :
​ Fundația Comunitară Cluj – Proiectul SWIMATHON 2010 și 2011;
 Asociația Chinologică Cluj – Iulius Mall;
 Asociația pentru Educația Câinilor Utilitari Cluj 2010 și 2011-12-04 la Cora.
 Acțiune organizată în colaborare cu Poliția de Proximitate cu tema “Prevenirea Cruzimii”
 Conferința Națională 2010
 Contract încheiat cu Primăria Florești pentru sterilizarea câinilor comunitari – MARATONUL STERILIZARILOR GRATUITE 2010, desfășurat în 2011 și pe toată perioadă anului 2012
 Participare la ZIOA : Ziua Internațională Om Anima – Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, 28 Februarie 2013
 Participare la ZIOA : Ziua Internațională Om Animal – USAMV, 1 Iunie 2013
 Participare la ZIOA : Ziua Internațională Om Animal – Terenurile Mănăștur , august 2013
 Campanie de sterilizare a animalelor de companie în Comună Ciurila 28 – 29 septembrie 2013
 Campania de sterilizare a animalelor de companie în comună LUNA DE SUS 05 iulie 2014
 Campanie de sterilizare a animalelor de companie în localitatea Vlaha 24 august 2014
 Participare la Zilele Castelului, Bontida 30-31 August 2014
 Participare la ZIOA :Ziua Internațională Om Animal-Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, 26 februarie 2015

adoptii-caini-cluj

adoptii-caini-cluj

Adoptii caini Cluj – Centrul de Gestionare Câini Fără Stăpân

Adresa: Str. Bobâlnei, Nr.65
Cluj-Napoca
Telefon: +0264 415788; Fax +0372 003500
Email: cgcfs@radpcj.ro
Centrul de Gestionare Câini Fără Stăpân (CGCFS) este un serviciu al RADP care se ocupă de problema câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Activitatea CGCFS este finanţată cu fonduri de la bugetul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca.Înfiinţarea CGCFS a avut ca scop crearea unui mediu civilizat de existenţă atât pentru cetăţeni, cât şi pentru câinii fără stăpân, ca parte a strategiei de dezvoltare publică a Municipiului Cluj-Napoca.
În acest scop, CGCFS asigură capturarea, tratarea şi sterilizarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al Municipiului Cluj-Napoca, cu respectarea legislaţiei în domeniu, precum şi înteţinerea / hrănirea câinilor internaţi în centru, conform dispoziţiilor legale şi a regulamentelor aprobate de către Primăria Cluj-Napoca. Pentru CGCFS este primordial să le asigure câinilor internaţi în centru condiţii de trai conforme cu prevederile legislaţiei europene privind bunăstarea animalelor.
CGCFS colaborează în problema câinilor fără stăpân atât cu Direcţia Sanitar-Veterinară, în scopul respectării normelor generale de protecţie a sănătăţii populaţiei, cât şi cu ONG-urile din domeniul protecţiei animalelor, ţinând cont în activitatea sa de sugestiile şi propunerile acestora.

adoptii-caini-cluj

adoptii-caini-cluj

Adoptii ciani Cluj – SIRIUS ANIMAL RESCUE

Tel:
+00 740 189 461 : Mihaela Sirius
+00 764 700 825 : Ana Maria Sirius
Voluntari
+00 744 850 122 :Carmen
Pentru că simțim, iubim, trăim și ne pasă!
SIRIUS ANIMAL RESCUE (SAR) este o organizație NON-profit, înființată în toamna anului 2017, din iubire pentru animale.
Echipa „Sirius” este formată dintr-o mână de oameni uniți de dorința de a salva sufletele patrupede ale străzii. Suntem o echipă care se luptă zilnic cu stoparea înmulțirii animalelor cu sau fără stapan și protejarea celor fără stăpân în tranzitul către adopție.
Fiindcă MOTIVAȚIA NOASTRA ESTE IUBIREA NECONDIȚIONATĂ pentru viață, îți propunem „Pentalogul iubirii” pentru un animal de companie, un prieten patruped, o ființă agățată cu inima de inima ta!
Sirius crede că, chiar dacă, poate, nu ai fost educat să crești un animal de companie, în momentul în care intri în contact cu unul, iubirea lui nu te poate lăsa indiferent. Noi suntem aici pentru a te îndruma să îți identifici vocația de iubitor de animale.
Sirius este de părere că un prieten patruped este oglinda ta. El poate reflecta genuin stările tale sufletești și acțiunile tale. El îți poate aduce mângâiere sufletească inestimabilă, în schimbul atenției și a grijii tale.
Un animal de companie, un prieten patruped, este un membru al familiei. Dincolo de iubire, el te poate învăța ce înseamnă conviețuirea. Pornită din coeziunea de tipul haiticului, devotamentul său te poate ocroti.
Iubirea față de animale este, în sine, un factor de coeziune între oameni. Noi credem că oamenii care iubesc animalele prețuiesc mult mai mult prietenia și pot deveni prieteni devotați pe viață.
Sirius nu este de acord cu eutanasia fără o foarte o atentă chibzuire a șanselor! Nu suntem de acord cu eutanasia în vederea eradicării unor boli aparent incurabile și contestăm cu vehemență ușurătatea cu care aceasta se propune… pentru că NOI CREDEM ÎN IUBIREA NECONDIȚIONATĂ PENTRU VIAȚĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *