Ambulanta veterinara, Sanatate

Ambulanta veterinara Cluj

ambulanta-veterinara-cluj

Ambulanta veterinara Cluj-Napoca – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui.  In continuare va vom recomanda unde sa suni daca ai nevoie de o ambulanta veterinara in orasul tau.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

ambulanta-veterinara-cluj

ambulanta-veterinara-cluj

Ambulanta veterinara Cluj – Clinica Veterinara Trivet

Contact

Orar

Luni – Vineri: 09:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: 09:00 – 13:00

Știm cât de mult vă iubiți animalele de companie, de aceea, clinica veterinară TRIVET Cluj-Napoca vă recomandă să monitorizați cu atenție comportamentul animăluțului dumneavoastră. Dacă observați un comportament diferit decât cel obișnuit sau pur și simplu aveți nevoie de consultanță veterinară de specialitate, nu ezitați să ne contactați!

Echipa TRIVET apreciază comunicarea eficientă cu clienții și ne-am bucura foarte mult dacă ne-ați lăsa un feedback în urma experienței de la cabinetul nostru veterinar. Orice mesaj, opinie, critică este binevenită, fiindcă ne dorim să fim cât mai buni pe zi ce trece și să ne îndeplinim munca de medic veterinar cu multă  conștiinciozitate.

  • Adresa: Str. Constantin Brâncuși nr. 47, Cluj-Napoca, 400458
  • Telefon: 0264 418 599
  • Telefon: 0722 713 110
  • Adresa de e-mail: office@trivet.ro

Pentru programări, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu detaliile dumneavoastră de contact și cu ziua și ora la care ați dori sa fiți programați.

În cel mai scurt timp vă vom informa cu privire la vizita dumneavoastră. Vă mulțumim anticipat!

Despre noi

Cu o experiență de 25 de ani, am reușit să oferim o gamă largă de servicii medical veterinare pentru micile necuvântătoare.

Personalul clinicii noastre este format din 6 medici, gata să răspundă prompt nevoilor tuturor pacienților noștri.

Pentru optimizarea activității dar mai ales pentru a reduce timpul de așteptare, zilnic între orele 9-15, vă stau la dispoziție 2 medici, iar între orele 15-20 trei medici veterinari răspund solicitărilor dumneavoastră. Anual, reușim cu succes prin managementul interior să consultăm un minim de 7000 de prieteni necuvântători și peste 1800 de intervenții chirurgicale, care, în multe cazuri, datorită experienței cumulate și a pasiunii pentru animale, suntem printre singurele clinici veterinare care fără modestie, reușesc să finalizeze cu succes operații dificile. Ne mândrim că reușim să alinăm suferințele prietenilor noștri necuvântători și să redăm fericirea familiilor în care conviețuiesc aceștia.

Un aspect deosebit de important al bunei noastre funcționări, o reăprezintă punctualitatea. De aceea, ne străduim în continuare ca punctualitatea să rămână atributul numărul 1 al clinicii noastre, și tacit cerem și prin aceasta și deținătorilor punctualitatea să se numere prin atributele colaborării noastre.

Reușim să fim atât medici cât și prietenii animalelor dumneavoastră de companie, iar pentru noi, TRIVET înseamnă animale sănătoase fericite.

Un aspect deosebit de important al bunei noastre funcționări, o reăprezintă punctualitatea. De aceea, ne străduim în continuare ca punctualitatea să rămână atributul numărul 1 al clinicii noastre, și tacit cerem și prin aceasta și deținătorilor punctualitatea să se numere prin atributele colaborării noastre.

Reușim să fim atât medici cât și prietenii animalelor dumneavoastră de companie, iar pentru noi, TRIVET înseamnă animale sănătoase fericite.

 

ambulanta-veterinara-cluj

ambulanta-veterinara-cluj

Ambulanta veterinara Cluj – Karavet

Prin grija și profesionalismul cu care tratăm fiecare caz în parte dorim să păstrăm cele mai bune condiții și relații cu aparținătorii. Misiunea noastră este că prin intermediul unei echipe tinere și dedicate, să oferim servicii medical-veterinare de calitate, într-o ambianța plăcută.

Cabinetul nostru desfășoară servicii veterinare complete, pentru că prietenul tău necuvântător să fie mereu fericit și sănătos. Dotați la standarde europene, oferim servicii de înaltă calitate cu aparatură modernă.

Dacă ai o urgență sau nu poți să îți transporți animalul de companie la cabinet, contactează-ne!

Despre servicii

Cabinet Veterinar Karavet, situat în cartierul Mărăști, Cluj Napoca, vă pune la dispoziție servicii specializate în domeniul medical veterinar: consultații, tratamente, vaccinări, deparatiztări, intervenții chirurgicale, ecografie, analize de laborator, determinări hormonale, examen cproparazitologic, servicii urgențe non-stop, stomatologie veterinară, aplicare microchip și eliberare pașapoarte internaționale pentru animalele de companie.

Detalii contact

Adresa: STR. CIOCÂRLIEI, NR.41
MĂRĂȘTI, CLUJ-NAPOCA

Telefon:
0744.658.020
DR. CRISTIAN TUTUIAN
Adresa de e-mail:
OFFICE@KARAVET.RO

Program

LUNI-VINERI: 10:00-20:00
SÂMBĂTĂ: 10:00-14:00
URGENȚE: NON STOP

Clinica veterinară Karavet dispune de aparatură modernă și medici specialiști, dedicați meseriei, oferind servicii veterinare de calitate, pentru îngrijirea și tratamentul animalelor de companie. La Karavet găsești încrederea de care ai nevoie, când vine vorba de prietenul tău necuvântător.

ambulanta-veterinara-cluj

ambulanta-veterinara-cluj

Ambulanta veterinara Cluj – Clinica Veterinara Calvaria – Cabinet Veterinar – Pet Shop

Adresa: 

Clinica Veterinara Calvaria
Str. Calea Floresti, Nr. 2c,
Bl. A1c, Sp. Com. 42

Telefon
0743-132.639

Telefon Urgente
0771-114.214

Telefon fix
0364-146.134

Email
office@calvariavet.ro

Program
Luni-Vineri: 10:00 – 20:00
Sambata: 10:00 – 16:00
Duminica: Inchis

Despre noi

Clinica Veterinara Calvaria

Clinica noastra veterinara trateaza animalutele cu deosebita grija, respect si profesionalism, la cele mai inalte standarde din tara.

Aici va intampina medici cu o inalta pregatire profesionala, cu experienta si pasiune, reflectata in mod direct prin calitatea serviciilor oferite. Dezvoltarea in plan profesional se realizeaza in mod continuu pentru a utiliza cele mai avansate tehnici medicale,  intr-un mediu placut, dotat cu aparatura moderna.

Avand drept scop preventia si tratarea oricarei probleme de sanatate pentru animalele care depind de noi, Clinica Veterinara Calvaria  le ofera sprijinul necesar pentru a putea fi fericite impreuna cu detinatorii lor.

Astfel promovam motto-ul nostru: Locul in care bunastarea animalutului tau este prioritatea noastra numarul unu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *