Ambulanta veterinara, Sanatate

Ambulanta veterinara Constanta – Non-stop

ambulanta-veterinara-constanta

Ambulanta veterinara Constanța – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui.  In continuare va vom recomanda unde sa suni daca ai nevoie de o ambulanta veterinara in orasul tau.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

ambulanta-veterinara-constanta

ambulanta-veterinara-constanta

Ambulanta veterinara Constanta – AristrocratVet

Despre noi

La AristocratVet, ne punem în slujba animalului tău de companie, dar și a ta. Avem o  echipă de profesioniști a căror singură grijă este acordarea unor servicii medicale de calitate care îi vor oferi animalului tău tot ceea ce are nevoie pentru a duce o viață lungă, sănătoasă și fericită, alături de tine.

Informații generale

Telefon: 0732 115 982

Adresa de e-mail: contact@aristocratvet.ro

Adresa: Strada Adamclisi, nr. 4, Constanța

Program: Deschis NON-STOP

ambulanta-veterinara-constanta

ambulanta-veterinara-constanta

Ambulanta veterinara Constanta – Quick Vet

ECHIPA NOASTRA


Suntem o echipa tanara, ambitioasa si dedicata, unita prin dragostea pentru animale, pasiunea pentru medicina si dorinta de perfectionare continua.

Scopul nostru este de a oferi servicii medicale veterinare complete si de cea mai buna calitate pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.

Fie ca vorbim de consiliere, preventie, diagnostic sau tratament, punem accent pe calitate in tot ceea ce facem si suntem exigenti in ceea ce priveste conditiile de igiena in care ne desfasuram activitatea. Dispunem de cele mai noi mijloace de investigatie, monitorizare si tratament, care faciliteaza punerea unui diagnostic corect si rapid si permit cel mai bun management terapeutic.

Asiguram cea mai buna ingrijire pacientilor nostri pre-, intra- si post-operator, punand la dispozitie conditii superioare de internat, monitorizare continua si terapie intensiva.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, echipa QUICK VET va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii medicale, care vin in sprijinul sanatatii prietenilor dumneavoastra patrupezi: consiliere si asistenta medicala veterinara, chirurgie, terapie intensiva, spitalizare, ambulanta veterinara, analize de laborator, ecografie, farmacie veterinara, cosmetica canina si felina, pet shop.

Serviciul de ambulanta veterinara QUICK VET vine in ajutorul animalelor care necesita asistenta veterinara la domiciliu, aflate in stare critica si care nu pot fi aduse la cabinet. Deservit de catre un medic veterinar, serviciul se adreseaza atat situatiilor de urgenta, cat si altor necesitati, precum consultatii, tratamente in derulare la domiciliu sau transport.

Va asteptam cu drag si va stam oricand la dispozitie!

DVM Razvan Mardare DVM Iordan Cireasa


SERVICII VETERINARE

Va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii veterinare

CONSULTATII

Examen clinic general, sfaturi de crestere si ingrijire, consiliere nutritionala

TRATAMENTE

ECOGRAFIE

CHIRURGIE

PROFILAXIE

Imunizari, deparazitari interne/externe

TESTE RAPIDE DE DIAGNOSTIC

IMPLANTARE MICROCIP

Inregistrare in R.E.C.S.

STOMATOLOGIE

(DETARTRAJ, EXTRACTII DENTARE)

FARMACIE VETERINARA

COSMETICA CANINA SI FELINA

TERAPIE INTENSIVA

OXIGENOTERAPIE

ANALIZE DE LABORATOR

Hemoleucograma
Examen biochimic
Sumar de urina
Sediment urinar
Examene microscopice:
sange: examen citomorfologic, hemoparaziti
secretii; raclat cutanat superficial/profund
Examen coproparazitologic

AMBULANTA VETERINARA


Serviciul de ambulanta veterinara QUICK VET este dedicat situatiilor de urgenta in care animalutul dumneavoastra de companie are nevoie de asistenta medicala, se afla in stare critica si nu poate fi adus la cabinet.

La apelarea serviciului de urgenta, un medic veterinar se va deplasa la domiciliul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, in functie de gravitatea cazului si de distanta de parcurs.

Ambulanta noastra este dotata cu echipament complet de interventie rapida: cusca de transport, mijloace profesionale de contentie, echipament de tranchilizare la distanta (sarbacana), trusa medicala de urgenta, trusa de intubare.

Serviciul de ambulanta vine si in sprijinul proprietarilor de animale care nu se pot deplasa la cabinet, care doresc o consultatie la domiciliu, sau au un tratament in derulare de administrat, precum si in cazurile in care au nevoie de transport.

PROGRAM DE LUCRU

ZILNIC 9:00-21:00

CONTACT


Telefon: 0765 691 622

Adresa e-mail: urgenteveterinare@quick-vet.ro
Adresa: Bulevardul Aurel Vlaicu 15

 

 

ambulanta-veterinara-constanta

ambulanta-veterinara-constanta

Cabinet veterinar Constanta – Univet

Despre Clinica Veterinara Univet

Clinica a fost infiintata in anul 1996, fiind prima clinica veterinara din Constanta  organizata in adevaratul sens al cuvantului. Curand a devenit clinica cu un program permanent, asigurandu-se progresiv interventii tot mai complexe. Inca de la inceput s-a acordat importanta deosebita activitatii de preventie a bolilor la animalele de companie, folosindu-se intotdeauna cele mai bune vaccinuri de pe piata. Evidenta clientilor se face pe calculator, printr-un program modern si fiabil.

Clinica are posibilitati de internare pentru cazurile grave. Avand program permanent pacientii pot fi urmariti, monitorizati si tratati pe tot parcursul zilei. Foarte multe cazuri de imbolnaviri la animale nu se pot trata ambulatoriu.

Este cateodata nevoie de tratamente perfuzabile de pana la doua ore si pana la 4 ori pe zi.  Animalele raman pe terapie intensiva cu cateter intravenos 24 de ore din 24.

Serviciul de garda asigura supravegherea permanenta a acestora si poate primi urgente, efectua tratamente imediate sub stricta coordonare a unui medic. Acesta se poate deplasa la clinica in regim de urgenta si nu putine sunt cazurile in care la ore tarzii din noapte s-au efectuat interventii chirurgicale de mare anvergura.

CONTACT
Adresa: Str. Onesti, Nr. 2B, 900100, Constanta, Romania
Telefon: 0752.091.952
0241.694.271
PROGRAM: LUNI – VINERI : 09:00 – 20:00
SAMBATA : 09:00 – 15:00
DUMINICA : 10:00 – 13:00

ambulanta-veterinara-constanta

ambulanta-veterinara-constanta

Ambulanta veterinara Constanta – Clinica Veterinara Tom Vet

Despre noi

Clinica Veterinară TOM VET a fost înființată în anul 2013, de către Dr.Mihăilescu Izabel și Dr.Mihăilescu Cătălin Clinica Veterinara TOM VET asigură servicii medicale veterinare de calitate, realizate de personal competent: profilaxia bolilor infecțioase și parazitare la animalele de companie, diagnosticul clinic si paraclinic al afectiunilor (ecografii, analize biochimice, analize hematologice, analiza urinei, examen coproparazitologic, examen parazitologic extern), combaterea diverselor afecțiuni, intervenții chiurgicale minore și majore, detartraj, cosmetica felină și canină.

Program

Luni 10:00 – 17:00
Marti 10:00 – 17:00
Miercuri 10:00 – 17:00
Joi 10:00 – 17:00
Vineri 10:00 – 17:00
Sambata 10:00 – 13:00
Duminica 10:00 – 13:00

Telefon

0744 602 612

AdresăStrada Trandafirului nr.1, Constanța 900205

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *