Ambulanta veterinara, Sanatate

Ambulanta veterinara Timisoara – Non-Stop

ambulanta-veterinara-timisoara

Ambulanta veterinara Timișoara– Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui.  In continuare va vom recomanda unde sa suni daca ai nevoie de o ambulanta veterinara in orasul tau.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

ambulanta-veterinara-timisoara

ambulanta-veterinara-timisoara

Ambulanta veterinara Timisoara – Ambulante Veterinare Non Stop

CONTACT RAPID

Telefon: 0256 210 946
Fax: 0256 223 349
eMail: ambvet@bentleyromania.ro

ambulanta-veterinara-timisoara

ambulanta-veterinara-timisoara

Ambulanta veterinara Timisoara – West Animal Vet

Asistență veterinară cu deplasare la domiciliu

West Animal Vet este un cabinet veterinar din Timişoara. Vă stăm la dispoziţie cu medici veterinari plini de devotament, pasiune şi dedicare, pentru a vă oferi servicii veterinare de cea mai bună calitate şi pentru a vă transporta oricând este nevoie la cabinet. Serviciul de asistenţă veterinară cu deplasare la domiciliu, vine în sprijinul tuturor stăpânilor care nu îşi pot transporta animalul de companie la cabinetul veterinar şi al stăpânilor care deţin animale aflate în situaţii de urgenţă. Deplasarea se poate face şi în scop profilactic (vaccinare, deparazitare). De asemenea există situaţii în care animalul trebuie anesteziat la domiciliu şi apoi transportat spre un cabinet. Transportul se poate efectua şi spre alte cabinete. La West Animal Vet suntem mereu pregătiţi să venim în ajutor atunci când întâmpinaţi situaţii critice. Noi punem la dispoziţie o autoutilitară veterinară care se deplasează la domiciliul celor care au nevoie de o reacţie rapidă.

Servicii

Dorința noastră este aceea de a oferi un loc amabil și de încredere, în care oamenii să vină cu patrupedul lor și să beneficieze de toată gama de servicii, începând de la consultații și tratamente simple, până la chirugie veterinară și servicii cosmetice.

Consult medical

Cabinetul West Animal Vet vă stă la dispoziţie pentru consultaţii şi urgenţe. Vă recomandăm efectuarea controalelor de rutină pentru a preveni şi întreţine un animal sănătos! Consultaţiile de rutină făcute periodic la veterinar vor asigura faptul că micile probleme de sănătate nu se vor agrava şi vor preveni înrăutățirea lor. De asemenea, vă recomandăm să faceţi aceste vizite regulat, pentru a nu pune în pericol viaţa patrupedului dumneavoastră.

Asistență veterinară cu deplasare la domiciliu

Acest serviciu vine în sprijinul tuturor stăpânilor care nu îşi pot transporta animalul de companie la cabinetul veterinar şi a stăpânilor care deţin animale aflate în situaţii de urgenţă. Deplasarea se poate face şi în scop profilactic (vaccinare, deparazitare). De asemenea există situaţii în care animalul trebuie anesteziat la domiciliu şi apoi transportat spre un cabinet. Transportul se poate efectua şi spre alte cabinete. Cu ajutorul serviciului de asistenţă veterinară cu deplasare la domiciliu dorim să fim alături de voi oricând patrupedul dumneavoastră se află într-o stare de necesitate. Vă oferim servicii medicale de calitate cât mai repede posibil.

Vaccinări şi deparazitări

Pentru noi unul dintre cele mai importante aspecte ale medicinei îl reprezintă prevenția, care constă în acele măsuri luate pentru prevenirea bolilor, în contrast cu tratarea lor. De accea vă recomandăm vaccinarea profilactică a animalelor de companie pentru instalarea imunităţii asupra diferitelor boli. De asemenea, recomandăm deparazitarea internă şi externă, atât pentru sănătatea animalelor cât şi pentru sănătatea stăpânilor.

Cosmetică canină și felină

Aici puteţi beneficia de serviciile de frizerie canină şi felină, oferite de noi cu mare drag. Tuns câini, spălat, coafat şi descâlcit blăniţă. Într-un mediu plăcut cu personal calificat, iubitor de animale, vă oferim soluţii şi servicii complete de frizerie şi cosmetică pentru îngrijirea animăluţului dumneavoastră. Astfel, misiunea noastră este să respectăm nevoile animalului de companie, având grijă de aspectul şi de sănătatea lui în timp ce are parte de mult răsfăţ.

Sterilizare/Castrare

Sterilizarea sau castrarea este una dintre cele mai responsabile decizii pe care le poţi lua pentru animalul tău. Reprezintă o intervenţie ce aduce cu sine o serie de beneficii, atât pentru tine, ca stăpân, dar şi pentru animalul tău, din punct de vedere medical. Această procedură nu numai că elimină riscul împerecherii accidentale, deci înmulţirea necontrolată a populaţiei animalelor, dar contribuie şi la menţinerea sănătăţii animalului prin evitarea dezvoltării unor afecţiuni grave.

Chirurgie veterinară

În cadrul cabinetului West Animal Vet dispunem de o gamă largă de intervenţii chirurgicale. Anestezia şi analgezia sunt adaptate individual la necesităţile patrupedului pentru a ne asigura de recuperarea sa rapidă şi fără durere.

Despre Noi

Cabinetul veterinar West Animal Vet a fost înfiinţat în anul 2003 în Timișoara. Misiunea cabinetului este de a oferi servicii medicale veterinare complete pentru toate categoriile de animale de companie la prețuri accesibile.

Respectul pentru proprietar şi animal trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, indiferent de circumstanțe, de aceea noi suntem aici pentru ca prietenul tău patruped să fie sănătos şi fericit.

Contactați-ne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *