Caini de vanzare, Catelusi

Bichon havanez – De vanzare – Pret – Pui

bichon-havanez-pret-pui

Bichon Havanez este unul dintre cele 4 categorii de Bichon ( parul maltez, bologonez si cret ).
Este un caine de companie mic, plin de viata, care va lumina viata multor case, cu entuziasmul sau pentru joaca si pentru activitati distractive, in general.
Este un caine mic, perfect de companie. Acest caine de rasa pura, se va adapta la multe ritmuri ale vietii, atata timp cat nevoile sale sunt satisfacute.

Daca este mica, sportiva si inteligenta, ceasca ta de ceai, vei iubi cainele Bichon Havanez.

In parte Bichon Frise, in parte havanez, aceasta rasa de caini hibrid, nu a trebuit sa caute departe, pentru a-si gasi baza de fani.

Daca sunteti in cautarea unui catelus sau a unei pisici de vanzare/adoptat sau daca doar doriti sa vindeti/donati un animal de companie, vedeti si publicati anunturi apasand aici!

Bichon Havabez – Originea si istoria rasei

Un bichon este un tip distinct de caine, de jucarie. Este de obicei pastrat ca un caine de companie.

Se crede ca, este descendent din Barbet. Se crede ca, tipul bichon, dateaza cel putin din secolul al XI-lea.

Era relativ frecvent, in Franta secolului al XIV-lea, unde erau pastrati ca animale de companie ale regalitatii si ale aristocratiei.
Din Franta, acesti caini, s-au raspandit in toate curtile din Europa, cainii cu o forma foarte similara, fiind vazuti intr-un numar de portrete, din clasele superioare din Germania, Portugalia si Spania.

Din Europa, tipul s-a raspandit si in coloniile din Africa si America de Sud.
Se crede ca, numele „bichon”, este o contractie a „barbichon”, care inseamna „micut barbet”. 

Bichon Havanez – Istoria rasei

Havanezul cunoscut si sub numele de caine de soc cubanez, Bichon Havanais, caine de matase Havana, Havana Spaniel, Havana Bichon sau uneori doar Havana, este o rasa de tip bichon, din Cuba, care isi ia numele de la Havana.
Se crede ca, rasa este descendenta de la cainii de tip bichon, importati de catre europeni in Cuba, in secolul al XVIII-lea, unde a prosperat.
Averea rasei, s-a transformat odata cu Revolutia Cubaneza, in anii 1950. Comunistii au vazut acesti caini, ca proprietate a fostei elite si au incercat sa-i elimine.
Rasa a fost salvata de expatriatii care au fugit cu animalele de companie, in Statele Unite.

Concluzie

Havanese este a 24-a, cea mai populara rasa de caini de rasa pura (din 195 de rase de caini, inregistrate la American Kennel Club) din America de azi.

Dupa cum subliniaza Havanese Club of America, rasa Havanese, este distincta prin faptul ca este atat rasa nationala de caini din Cuba, cat si singura rasa naturala de caini, care isi poate urmari descendenta pana in Cuba.
Numele original al rasei, era Blanquito de la Habana, care se traduce literalmente, ca, „caine de matase Havana”.

Profilul rasei de caine Havanese

Unii cubanezi care au fugit in SUA, in timpul revolutiei si-au adus cainii havanezi, care au devenit astazi, fondul de baza al rasei.

Proportii:

Gama de greutate :

Mascul: 8-13 lbs;
Femela: 7-12 lbs;

Inaltimea la Withers:

Mascul: 11 in;

Femela: 10 in;

Asteptari:

 • Cerinte de exercitiu : 20-40 minute / zi;
 • Nivel de energie : Foarte energetic;
 • Gama de longevitate : 10-15 ani;
 • Tendinta de scurgere : Scazuta;
 • Tendinta de a sforai : Scazuta;
 • Tendinta de a latra : Moderata;
 • Tendinta de a sapa : Scazuta;
 • Nevoi sociale / de atentie : Ridicat;
 • Crescut pentru: Companie;

Blana:

Lungime : medie;
Caracteristici : drepte;
Culori : toate culorile si combinatiile, inclusiv albul;
Necesitati generale de ingrijire : ridicate;

Recunoasterea clubului:

 • Clasificare AKC : jucarie;
 • Clasificare UKC : caine insotitor;
 • Prevalenta : rare;

Bichon Havanez – Aspect fizic

Cainele bichon havanez,, originar din Cuba, apartine de rasele mai mici.

Bichon Havanez – Proportii

 • Masculii si femelele, ajung la o greutate intre 5 si 7,5 kg;
 • Inaltimea la greaban, ajunge la maximum 30 cm, inaltimea medie, fiind in jurul a 25 cm;
 • Cainii rasei, ajung la o lungime de maximum 35 cm, fara a lua in considerare lungimea cozii;

Bichon Havanez – Blana

Blana bichonului havanez, poate ajunge foarte lunga si are o structura matasoasa, care are nevoie de o ingrijire minutioasa, printr-o periere deasa.
Tipica pentru aceasta rasa, este paleta cromatica variata a blanii: blana alba, este la fel de raspandita in cazul acestui caine, ca si variantele negre, maro, portocalii, galbene sau chiar mixte.
Singura trasatura comuna o reprezinta nasul, mereu negru si mic.
In mod normal, blana este usor ondulata, o blana complet neteda, insa, nu este o raritate.
Desi blana pare foarte deasa, este doar o iluzie: bichonului havanez,, nu ii place frigul si nu ar trebui lasat in aer liber, mai mult de maximum cateva ore.Bichon Frise si Havanese sunt ambele, rase de caini extrovertite si extrem de sociale.

Ambii se descurca la fel de bine, cu membrii familiei de toate varstele si pot fi instruiti sa socializeze cu alte familii si cu alte animale de companie.

Ceea ce este deosebit de distractiv la acesti caini, este ca ambele rase, sunt super-inteligente si pot fi invatate cu usurinta sa faca trucuri. Mai mult, ambele rase de caini, adora sa distreze oamenii.

Si amandoi fac caini de paza de familie excelenti, latrand numai atunci cand exista o justa cauza.

Bichon Havanez – Caracter si aptitudini

Bichon Havanez – Afectuos:

Acest caine mic, are un caracter foarte bun si este cunoscut pentru jovialitatea si veselia sa comunicativa.

Bichon Havanez – Jucaus:

Foarte jucaus, chiar rautacios, acest caine mic, plin de vitalitate, foloseste sedinte de joaca, mai ales cu copii.

Bichon Havanez – Calm:

Desi uneori clovneste, caracterul sau echilibrat ii permite sa se poata stabili si sa ramana linistit odata cu satisfacerea nevoilor sale de cheltuieli.

Bichon Havanez – Inteligent:

Foarte vioi, acest caine, invata rapid si, in special, face multa placere in acest exercitiu.

Bichon Havanez – Vanator:

Este exclusiv, un caine de companie si de placere. Instinctul sau de prada, este foarte slab.

Bichon Havanez – Infricosat / Suspicios fata de straini:

El poate fi, in mod natural, prudent fata de straini, dar pe de alta parte, nu este niciodata temator sau agresiv, fara nici-un motiv. In mod natural echilibrat, el stie diferenta dintre un intrus rau intentionat si un oaspete simplu.

Bichon Havanez – Independent:

Acest companion si caine de placere, depinde in mod deosebit de stapanul sau. El isi doreste si are nevoie in permanenta, sa faca pe plac oamenilor care au grija de el.

Bichon Havanez – Comportament

Bichon Havanez – Sustine singuratatea:

Singur sau in compania unui alt animal, havanezul adult, stie sa ramana calm, atunci cand stapanii lui sunt plecati, dar numai daca nevoile sale au fost satisfacute in prealabil, si absentele nu sunt prelungite.

Bichon Havanez – Usor de educat / Ascultator:

Foarte docil, acest Bichon, nu cauta decat un singur lucru: sa-i multumeasca stapanului.
Prin urmare, este foarte usor sa-si obtina concentrarea, este un caine deosebit de atent, cu care este foarte placut sa interactionezi.

Puiul Havanez, trebuie totusi, sa poata fi incadrat, de la o varsta frageda, pentru a evita obiceiurile proaste (adesea observate la cainii mici).

Bichon Havanez – Latrat:

Foarte vigilent, este de preferat sa-l invatam, sa faca distinctia intre zgomotele familiare de zi cu zi si cele care pot reprezenta un semnal de alarma, si prin urmare, sa latre doar in acest al doilea caz.

Bichon Havanez – Este fugar?

Desi ii place sa exploreze si sa descopere noi medii, este un adevarat caine insotitor. Prin urmare, nu isi ia zborul si prefera sa ramana cu oamenii sai.

Bichon Havanez – Distrugator?

Daca, catelusul havanez, nu este obisnuit de la o varsta frageda de proprietarii sai cu singuratatea si / Sau este prea „pui”, atunci poate fi observata distrugerea prin anxietate, legata de separare.

Bichon Havanez – Lacom la mancare?

Nu este mai lacom decat altul, acest caine, nu refuza totusi, un tratament ca recompensa.

Bichon Havanez – Caine de paza:

Un caine de alarma bun, care poate fi dresat in acest sens, acest caine mic de placere, nu reprezinta totusi o amenintare suficienta, pentru a actiona ca paznic.

Bichon Havanez – Primul caine:

Este o alegere foarte buna, pentru o prima adoptie, deoarece acest caine, este in acelasi timp plin de viata, inteligent, docil, calm si jovial. Ii incanta pe tineri si pe batrani, cu entuziasmul sau si cu bunul lui umor.

Bichon Havanez – Conditii de viata

Havanez intr-un apartament:

Foarte versatil, acest caine, poate trai in mod evident, intr-un apartament si poate evolua intr-un mediu urban, fara nici-o problema; dar poate inflori si la tara, intr-o casa cu gradina.

Singurul lucru care conteaza pentru acest caine, este sa fie alaturi de stapanii sai. Apreciaza confortul interior si nu ar trebui sa traiasca niciodata afara.

Nevoia de exercitiu / Atletism:

Desi nu este cel mai atletic din categoria sa, havanezii adulti, pot surprinde cu energia sa excelenta. De asemenea, nu este neobisnuit sa vezi subiecti, care practica activitati sportive, precum agilitate, ascultare etc.

In caz contrar, o plimbare pe zi, poate fi suficienta pentru a mentine echilibrul fizic si mental al acestui caine mic, de placere; dar nu trebuie redusa la un simplu tur al cartierului!

Calatorie / Usor de transportat:

Este un caine de companie foarte placut, pe care il poti duce oriunde, datorita dimensiunii sale miniaturale si entuziasmului sau, la ideea de a-si insoti proprietarii.
Se potriveste intr-o geanta de transport, fara nici-o problema, daca s-a propus in prealabil, o obisnuinta pozitiva cu acest obiect.

Compatibilitate

Havanezul si pisicile:

Sociabil, acest caine, poate trai cu usurinta cu alte animale, atata timp, cat prezentarile au fost facute in forma corespunzatoare. Este de preferat, ca cele doua specii sa creasca inca impreuna, pentru a asigura cea mai buna intelegere posibila.

Havanezul si alti caini:

Daca, catelul Havanez, a fost socializat in perioada sa de dezvoltare si suficient, pentru a obtine coduri canine bune, atunci va putea sa se intalneasca si / sau sa coabiteze cu congenerii sai, intr-o maniera respectuoasa si binevoitoare.

Havanezii si copiii:

Iubeste copiii si se poate juca cu ei ore intregi. Prin urmare, este foarte posibil ca acest caine, sa se integreze intr-o familie, chiar formata din copii mici.

Havanezii si persoanele varstnice:

Calmul sau si bucuria de a trai (joie de vivre), sunt complet compatibile cu acompaniamentul unei persoane in varsta. Se adapteaza foarte bine diferitelor stiluri de viata, oferite acestuia.

Bichon Havanez – Necesitati de antrenament, ingrijire si intretinere

Acum stiti, ca Bichon Frise si Havanese au dimensiuni similare.

Dar sunt similare, in ceea ce priveste nivelurile de energie, exercitiile fizice si nevoile de antrenament?

Dupa cum se dovedeste, acestea sunt destul de similare in toate domeniile.

Bichon Havanez – Nevoile de antrenament si exercitii

Se considera ca Frisul Bichon, are niveluri moderate de energie, combinate cu disponibilitatea de a-i multumi pe oamenii lor si o personalitate extrovertita.

Nevoi de antrenament si exercitii ale cainilor havanezi

Havanezii au niveluri moderate de energie si un puternic impuls de a-i multumi pe oamenii lor, impreuna cu o personalitate sociala, iesita.

Nevoile de antrenament si exercitii Bichon Frise Havanese 

Deoarece, atat Bichon Frise cat si Havanez au astfel de niveluri energetice si abordari complementare la antrenament, probabil ca veti avea putine probleme de antrenament si de socializare, a unei incrucisari dintre Bichon si Havanese, atata timp, cat utilizati doar metode de antrenament pozitive si de intarire, cum ar fi deliciile, palmele, timpul de joc si lauda.

Acesti caini, sunt mult prea inteligenti, pentru a raspunde bine oricaror metode de antrenament negative (bazate pe pedeapsa).

Bichon Havanez – Naparlire si ingrijirea blanii

Un domeniu, in care va trebui sa fii pregatit, sa dedici mai mult timp si atentie cainelui tau, este ingrijirea blanii.

Desi straturile, arata destul de diferite la prima vedere, atat rasele de caini Bichon Frise, cat si cele de caini din rasa Havanez, au tipuri de straturi de intretinere ridicata.

Aruncarea si ingrijirea blanii cainelui Bichon Frise

Blana pufoasa si creata a semnaturii Bichon Frise, este adesea descrisa ca „fara varsare” sau chiar „hipoalergenica”.
Cu toate acestea, nu exista o rasa de caine cu adevarat hipoalergenica. Nici nu exista asa ceva, ca o rasa de caini care nu naparleste.

Ceea ce exista – si Bichon Frise, este dovada acestui lucru – este un tip de blana, care pare sa nu naparleasca.
Acest lucru, se datoreaza faptului ca parul aruncat, este prins in blana din jur si nu cade niciodata pe podea.

Din pacate, cu acest tip de blana, trebuie sa petreceti mult timp periat si ingrijit, pentru a evita ca parul din naparlire sa se incurce si sa se transforme in covorase. Covoarele care nu sunt periate cu promptitudine, pot deveni mai mari si pot provoca iritatii si infectii pe pielea cainelui.

Unor proprietari, le place sa invete cum sa faca ingrijirea cainelui acasa.

Dar majoritatea proprietarilor de Bichon Frise, aleg sa-si duca puii la un ingrijitor profesionist, la fiecare patru pana la sase saptamani.

Bichon Havanez – Taierea unghiilor si baia

Un ingrijitor poate, de asemenea, taia unghiile, exprima glandele anale si poate face o baie.

Intre intalnirile de ingrijire, poate fi necesar, sa-i spalati zilnic blana cainelui, pentru a evita formarea de incurcaturi.
Daca alegeti sa va pastrati Bichon Frise, intr-un clip scurt pentru catelus, acest lucru, va poate ajuta sa reduceti unele dintre treburile de periere

Varsarea si ingrijirea blanii Havanezului

Blana Havanezului, are un aspect destul de diferit de blana cainelui Bichon Frise.
Havanezul are o blana lunga, matasoasa, care curge, care poate fi purtata lunga sau scurta.
Din nou, blana havanezului, este adesea etichetata ca „fara varsare” si „hipoalergenica”, dar niciuna dintre acestea, nu este corecta din punct de vedere tehnic.
Havanezii vor varsa parul, care va fi apoi prins in blana inconjuratoare si va forma incurcaturi si rogojini.

Pastrarea Havanezului, intr-un clip scurt pentru catelus, va reduce cu siguranta, cantitatea de timp pe care trebuie sa-l petreci cu periajul si detasarea blanii cainelui tau.
La fel ca in cazul cainelui Bichon Frise, de multe ori, proprietarilor havanezului, le place sa-si faca cainii sa se scalde si sa se ingrijeasca in fiecare luna sau cam asa ceva, desi este posibil sa invete singuri aceste abilitati.

Bichon Frise Havanese naparlire si ingrijire a blanii

In functie de tipul de blana pe care il mosteneste catelusul dvs., este posibil, sa aveti de-a face cu o blana de par cret sau drept.
In ambele cazuri, blana va fi lunga si in monostrat. In ambele cazuri, veti avea sarcini de periere, la fel de dese ca zilnice, pentru a impiedica formarea incurcaturilor si a covoraselor.

Si in ambele cazuri, probabil ca, veti dori sa investiti intr-o ingrijire profesionala obisnuita sau sa invatati, cum sa faceti acele sarcini necesare acasa, pentru cainele dvs.

Lucrand cu un crescator hibrid, de generatie ulterioara, puteti avea o mai buna intelegere a tipului de blana, pe care catelul dvs. o are, pentru a o afisa.
Daca cineva din familia dvs., este extrem de sensibil sau alergic la parul de animale de companie, poate fi util sa faceti tot ce puteti, pentru a prezice cu precizie, noul tip de blana adulta pentru catelus.

Bichon Havanez – Longevitate si sanatate

Anumite linii de rasa de caini pura, au devenit periculoase, din cauza cresterii selective pentru anumite trasaturi.
Cresterea pentru confirmarea aparitiei la standardul de rasa, aprobat oficial, este un vinovat special aici.

Doar prin introducerea unei noi diversitati genetice, riscul aparitiei anumitor probleme de sanatate, cunoscute (genetice) de rasa pura, este redus automat.

Din nou, cu cat mergeti mai departe in programul de reproducere hibrid (crescatori de generatie ulterioara, in mod specific), cu atat este mai mare diversitatea genetica si riscul este mai mic, de a selecta un catelus cu probleme de sanatate ereditare nedetectate.

Ca o masura suplimentara de siguranta, ar trebui sa solicitati intotdeauna crescatorului, sa furnizeze dovada ca, testele de sanatate recomandate sau solicitate, corespunzatoare, s-au facut pe toti cainii parinti, inainte de reproducere.

Acum vom analiza mai indeaproape problemele de sanatate mostenite (genetice), care pot avea impact asupra fiecarei rase de caini parinte Bichon Frise si Havanese.

Bichon Frise longevitate si sanatate 

Potrivit bazei de date CHIC, Bichon Frise poate mosteni si transmite, urmatoarele probleme de sanatate geneticae cunoscute:

 • Displazie de sold;
 • Luxatia rotuliana;
 • Probleme cu ochii;
 • Probleme cardiace;
 • Boala Legg-Vitei-Perthes;
 • Sunturi hepatice;
 • Diabet;
 • UTI (infectii ale vezicii urinare) si pietre ale vezicii urinare (cristale);

Bichon Frise Club of America Centrul de Informare a Sanatatii, afirma ca Bichon Frise, dezvolta adesea, urmatoarele probleme de sanatate, precum:

 • Boala dentara;
 • Rac;
 • Boala de inima;
 • Boala de ficat;
 • Probleme de stomac;

Kennel Club Canine Foundation American Health (AKCCHF) subliniaza faptul ca, cataracta ( in special cu debut juvenil), poate afecta, de asemenea, caini bichon frisé.

Longevitatea si sanatatea havanezului

Potrivit bazei de date CHIC, rasa de caine Havanez, poate mosteni si transmite urmatoarele probleme de sanatate genetice cunoscute:

 • Displazie de sold;
 •  Luxatia rotuliana;
 • Probleme cu ochii;
 • Surditate congenitala;

Havanese Club of America prezinta cateva probleme suplimentare de sanatate, potential ereditare, care ar putea fi, astfel incat, sa le puteti discuta cu amelioratorul:

 • CD (Condrodisplazie);
 • Probleme cardiace cardiace (debut congenital sau adult);
 • Probleme cu tiroida;
 • Adenita sebacee;

Atunci cand exista probleme de sanatate cunoscute, suplimentare, care nu au fost testate, nu inseamna neaparat ca crescatorul este neglijent. Uneori, inseamna ca nu exista inca un test genetic standardizat, pentru o anumita problema de sanatate.

Bichon Frise longevitate si sanatate havaneza

Ceea ce este mai interesant la aceste liste de probleme de sanatate genetice ereditare, cunoscute, este ca exista unele probleme similare si unele care sunt unice pentru fiecare rasa.

Ceea ce inseamna, ca acest lucru, este extrem de important, sa lucrati doar cu un crescator hibrid, care sa efectueze toate testele de sanatate necesare si optionale, recomandate cainilor parinti, inainte de reproducere.

Aici, problemele de sanatate care sunt cele mai preocupante, sunt urmatoarele:

 • Displazie de sold;
 • Luxatia rotuliana;
 • Probleme cu ochii;

Pentru ca iti iubesti amicul, va trebui sa te asiguri ca ii oferi hrana potrivita.

La urma urmei, un Bichon Havanez sanatos, este un Bichon Havanez fericit.

Sugestiile noastre, te vor face sa iei decizia corecta cu privire la tipul de hrana pe care i-l vei oferi micutului tau patruped, indiferent de dimensiunile acestuia.

De asemenea, te vor indruma catre o dieta corecta si echilibrata!

4 tipuri de hrana ideale pentru Bichonul tau havanez!

Bichon Havanez – Hrana uscata pentru caini Wellness Core Small Breed Healthy Weight cu curcan 

Hrana uscata pentru caini, Wellness Core Small Breed Healthy Weight cu curcan, asigura o alimentatie completa, pentru cainii adulti de talie mica, cu tendinta de ingrasare.

Principalele benefiicii ale hranei uscate pentru caini, Wellness Core Small Breed Healthy Weight cu curcan :

 • Hrana naturala, fara coloranti, conservanti sintetici, arome artificiale, soia modificata genetic;
 • Antioxidantii naturali, promoveaza starea de sanatate a organismului si maresc termenul de valabilitate al hranei, fara a fi nevoie de adaugarea conservantilor sintetici;
 • Crocheta speciala, tine cont de specificul dentitiei, marimea maxilarelor si modalitatea de hranire, asigurand astfel, sanatatea si igiena orala;
 • Hrana recomandata pentru toate stadiile de viata ( junior, adult, senior ). Cantitatea de hrana fiind ajustata in functie de necesitatile organismului.

Hrana uscata pentru caini Wellness Core Small Breed Healthy Weight cu curcan, asigura o alimentatie completa, pentru caini adulti de talie mica, cu tendinta de ingrasare.

Contine ingrediente de inalta calitate, pentru a sustine sanatatea generala a cainelui si nu contine ingrediente cu potential alergogen (cereale, grau, gluten de grau, porumb, soia, lactate, vita, coloranti, arome sau conservanti artificiali).

Hrana uscata pentru caini Wellness Core Dry Small Breed Healthy Weight cu curcan, a fost conceputa, in colaborare cu medici veterinari si nutritionisti, din ingrediente complet naturale, ce asigura un aport optim de nutrienti, pentru o dezvoltare sanatoasa si o viata plina de vitalitate!
Nu contine ingrediente cu potential alergogen (gluten), orginea ingredientelor este dovedita, iar carnea reprezinta intotdeauna primul ingredient.

Caracteristici si beneficii ale hranei uscate pentru caini Wellness Core Small Breed Healthy Weight cu curcan :

33% proteina, nivel ridicat ce satisface cerintele animalelor carnivore. Proteinele sunt nutrienti esentiali, indeplinind roluri vitale in organism; sustin dezvoltarea masei musculare, asigura buna functionare a organelor si tesuturilor, au rol fundamental in regenerarea tesuturilor uzate, sustin sistemul imunitar, fiind implicate in sinteza anticorpilor, fiind si o foarte buna sursa de energie pentru organism;

Carnuri de calitate superioara:

Curcan, pui, bogate in proteine, vitamine (B6, B12, niacina), minerale (zinc, selenium, fosfor ) si saraca in grasimi mentin greutatea corporala in limite normale, previn acumularea de colesterol la nivelul vaselor de sange, nivelul ridicat de proteina, sprijina densitatea oaselor, limitand pierderea de tesut osos, zincul, seleniul sunt minerale implicate in imunitate, avand un rol deosebit, in apararea organismului de agresiunea factorilor interni si externi.

Oase sanatoase si rezistente:

Brocolli, mazarea, cartoful, rosiile, contin cantitati importante de minerale si vitamine (calciu, magneziu, fosfor, vitamina K), necesare constituirii si mentinerii densitatii tesutului osos;
Prebiotice pentru o digestie sanatoasa.

Legumele (mazare, naut, cartof, broccoli, sfecla, cicoare, morcov, spanac, yucca) furnizeaza cantitati importante de fibre ce imbunatatesc digestia, previn constipatia, reduc nivelul zaharului din sange, induc senzatia de satietate, limitand riscul supraalimentarii;

Probiotice, Enterococcus faecium

Stabilizeaza microflora normala de la nivelul tractului digestiv, limiteaza dezvoltarea microorganismelor patogene la acest nivel, ce sunt raspunzatoare de aparitia proceselor digestive anormale (diaree, fermentatii, gaze, asimilare defectuoasa a nutrientilor);

Detoxifierea organismului

Antioxidantii naturali din plante, fructe si legume, sustin procesele de neutralizare si eliminare a deseurilor toxice din organism, protejeaza functia celulara si mentin buna functionare a organelor si tesuturilor;

Sustine sanatatea vederii

Luteina ( morcov, mazare, brocolii ) este un antioxidant puternic, ce se gaseste in mod normal, la nivelul retinei, avand rolul de a proteja aceasta structura de deteriorare, fiind o componenta esentiala pentru o vedere normala;
Acizii grasi omega 3, omega 6 (ulei de somon) sustin sanatatea organismului, prin actiunea lor benefica asupra organelor vitale; ofera protectie la nivelul sistemului nervos, cresc rezistenta organismului la efort fizic si stres, asigura buna functionare a sistemului cardiovascular, mentin elasticitatea articulatiilor, au rol antiinflamator, sustin sanatatea pielii si a mucoaselor ( digestive, respiratorii, urinara );

Piele sanatoasa si blana frumoasa

Mix de nutrienti ( proteine, vitamine, minerale, antioxidanti, acizi grasi omega 3,6 ) hranesc pielea, mentin functionalitatea, capacitatea de regenerare si mecanismele imunitare la acest nivel;

Protectie cardiovasculara

Licopenul (rosii), luteina (mazare, morcov, broccoli), acizii grasi omega 3, fibrele ( yucca, mazare, cartof, morcov ) reduc colesterolul, regleaza tensiunea arteriala, previn aritmiile cardiace, previn bolile inimii si ale vaselor de sange.
Primele trei ingrediente pentru Wellness Core Small Breed Healthy Weight cu curcan : Curcan, faina de pui, cartofi deshidratati.

Aditivi nutritionali Wellness Core Small Breed Healthy Weight cu curcan (per kg): vitamina A 14.000 IU, vitamina D3 850 IU, vitamina E 120 mg, L-carnitina 200 mg, sulfat de zinc monohidrat 125 mg, sulfat de fier monohidrat 100 mg, sulfat de cupru pentahidrat 10 mg, oxid de mangan 3 mg, iodat de calciu anhidru 1 mg, selenit de sodiu 0.2 mg.

Constituenti analitici:

 • Proteine 33 %;
 • Grasimi 11 %;
 • Fibre 5.5 %;
 • Cenusa 8.5 %;
 • Omega 61 %;
 • Omega 30.2 %;
 • Glucosamina 250 mg/kg;
 • Condroitina 250 mg/kg;

Compozitie:

Curcan 29% (curcan proaspat 17%, faina de curcan 12%), faina de pui 16%, cartofi deshidratati, mazare, naut, pulpa de sfecla 3%, grasime de pui 2%, celuloza, proteina din cartof, ulei de somon 1%, radacina deshidratata de cicoare 0.5%, morcovi, mere, broccoli, spanac, afine, merisoare, rosii, Yucca Schidigera, extract de drojdie (sursa de manan-oligozaharide), clorhidrat de glucosamine 200 mg/kg, sulfat de condroitina 200 mg/kg.

Asigurati permanent apa de baut.

In cazul in care hraniti cainele si cu hrana umeda, reduceti ratia zilnica de hrana uscata, cu 14 g, pentru fiecare doua linguri de hrana umeda.

Privilege Puppy Small Breed /-/ Pui & Orez – Hrana uscata super-premium

Descrierea produsului

Privilege Puppy Small Breed – Pui & Orez – Hrana uscata super-premium, pentru pui de talie mica si catele gestante

Hrana super premium pentru pui (pana la 10 luni)

O piele si o blana sanatoasa

Acizii grasi Omega 3 si Omega 6, in asociere cu biotina, vit. A, zinc, etc., favorizeaza o piele sanatoasa si o blana perfecta, de asemenea, ajuta la corecta dezvoltare a sistemului nervos, a vederii etc.

Crestere sustinuta

Combinatia corecta de proteine, cu valoare biologica ridicata, vitamine, macro si micro-minerale, ajuta animalul sa-si atinga potentialul genetic, mentinand o musculatura genetica.

Articulatii puternice si sanatoase

Macro si micro-mineralele, impreuna cu nivelul optim de glucozamina si sulfat de condroitina, ajuta la mentinerea sanatoasa a cartilagiilor, articulatiilor, sistemului osos si muscular.

Plus de rezistenta imunologica

Adaosul de antioxidanti naturali, vitamine, acizi grasi, minerale, incurajeaza dezvoltarea sistemului imunitar al animalului, pentru a face fata atacurilor pe toata durata vietii.

Digestie si un apetit excelent

Utilizarea proteinelor, cu inalta valoare biologica, grasimilor vegetale si animale, nivelurilor moderate de glucide si fibre (solubile si insolubile), favorizeaza un tranzit intestinal sanatos si creste digestibilitatea alimentelor.

Plus de energie

Combinatia perfecta de grasimi si glucide, permite o eliberare continua de energie, crescand rezistenta la oboseala a cainelui dvs.

Compozitie:

 • Proteina din carne de pui hidrolizata;
 • Proteina de porumb;
 • Orez;
 • Porumb;
 • Derivati din grau;
 • Grasime de pasare;
 • Drojdie de bere;
 • Aroma naturala de ficat de pasare;
 • Pulpa de sfecla;
 • Lignoceluloza;
 • Fibre de orez
 • Legume;
 • Substante minerale;
 • Hidroclorura de glucozamina;
 • Sulfat de condroitina;
 • Acid folic;
 • Lizina-L, mananoligozaharide, fructo-oligozaharide, antioxidanti naturali, vitamine si minerale, zinc chelat, extract de yucca.

Vitamine:

Vitamina A (E672): 24000 UI/kg, vitamina D3 (E671): 1200 UI/kg, vitamina E (α-tocoferol): 550 mg/kg.

Oligoelemente sau compusi de oligoelemente:

E1 Fier (sulfat de fier monohidrat) – 450 mg/kg; E2 Iod (iodat de calciu anhidric) – 2.5 mg/kg; E4 Cupru (sulfat de cupru pentahidrat) – 10 mg/kg; E5 Mangan (oxid de mangan) – 25 mg/kg; E6 Zinc (sulfat de zinc monohidrat; chelate de Gly-Met) – 250 mg/kg; E8 Seleniu (selenit de sodiu) – 0.5 mg/kg. Antioxidanti: antioxidanti naturali.

Componente analitice:

Proteina bruta 31%, materii grase brute 21.5%, cenusa bruta 7%, celuloza bruta 2%, umiditate 10%, sodiu 0.3%, calciu 1.7%, fosfor 1.4%.

– Dozele zilnice recomandate, trebuie sa fie adaptate greutatii cainelui.

Trebuie asigurata apa proaspata in permanenta.

 

Hrana uscata pentru caini Taste of the Wild Appalachian Valley, Talie mica

Descriere Hrana uscata pentru caini Taste of the Wild Appalachian Valley, Talie mica

Hrana Appalachian Valley pentru caini de talie mica, este bogata in carne de vanat si naut. Formula hranei, contine proteine de vanat, care sunt foarte usor de digerat.
Crochetele hranei, sunt de dimensiuni mici, adaptate cainilor de talie mica. Sustin stomacul, dar si dintii catelusului tau de talie mica.
Appalachian Walley de la Taste of the Wild este bogata in fibre probiotice si prebiotice, care ajuta digestia sanatoasa. Amestecul de proteine de vanat, oua, rata, miel si peste oceanic, creeaza o nutritie optima de amino-acizi.
Ingredientele acestei hrane uscate pentru caini, vor oferi exact acelasi nivel de energie, de care cainii de talie mica au nevoie.
Catelul tau, tanjeste dupa gustul adevarat al carnii de vanat.

Ofera-i aceasta experienta speciala, cu ajutorul hranei Taste of The Wild Appalachian Valley pentru caini de talie mica.

Ingredientele hranei Taste of the Wild Appalachian Valley Small Breed – Talie Mica:

Carne de vanat, miel, naut, mazare, linte, proteine din mazare, ulei de canola, pudra de ou, carne de rata, faina de mazare, tescovina de rosii, aroma naturala, peste oceanic, sare, clorura de colina, radacina uscata de cicoare, rosii, afine, zmeura, extract schidigera Yucca, produs uscat fermentat Lactobacillus acidophilus, produs uscat fermentat Bifidobacterium animalis, produs uscat fermentat Lactobacillus reuteri, supliment de vitamina E, fier, zinc, cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodura de potasiu, vitamina B1, mangan, oxid de mangan, acid ascorbic, vitamina A, biotina, niacina, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), supliment de vitamina B12, riboflavina (vitamina B2), supliment de vitamina D, acid folic.

Hrana Taste of the Wild Appalachian Valley – Analiza garantata:

 • Proteina bruta 32,0% minim;
 • Grasime bruta 18,0% minim;
 • Fibra bruta 4,0% maxim;
 • Umiditate 10,0% maxim;
 • Zinc 150 mg / kg minim;
 • Seleniu 0.3 mg / kg minim;
 • Vitamina E 150 UI / kg minim;
 • 2,8% minim omega-6 acizi grasi;
 • 0,3% minim Omega-3 acizi grasi;

Pretul unui havanez, variaza in functie de origini, varsta si sex.

Este nevoie de o medie de 1150 €, pentru un caine inregistrat in LOF.

Cele mai mari linii genealogice, pot fi vandute cu pana la 2.500 €.

In ceea ce priveste bugetul mediu, pentru a satisface nevoile unui caine de aceasta dimensiune, este nevoie de aproximativ 20 € / luna.

Bichon Havanez – Preturi in Romania

Pentru a afla informatii despre preturi si adoptii in Romania, tot ce trebuie sa faceti, este sa le cautati pe Google, cu expresii de genul: bichon havanez pret, bichon havanez negru pret, bichon havanez toy pret, bichon havanez pret,bichon havanez pui pret, bichon havanez de vanzare, bichon havanez maro pret, bichon havanez 2 luni pret, bichon havanez black pret, pui bichon havanez pret, bichon havanez mini toy pret.

bichon havanez, bichon havanez negru, bichon havanez poze, bichon havanez toy, bichon havanez pret, bichon havanez hrana, bichon havanez pui, bichon havanez de vanzare, bichon havanez maro, bichon havanez 2 luni, bichon havanez caracteristici, bichon havanez black, pui bichon havanez, tunsori bichon havanez, bichon havanez mini toy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *