Cabinet veterinar, Sanatate

Cabinet veterinar Iasi non-stop – Preturi – Vezi ce cabinete sunt in Iasi

cabinet-veterinar-iasi-preturi

Cabinet veterinar Iasi – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Iasi si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti un cabinet veterinar, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune cabinete veterinare din Iasi

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

cabinet-veterinar-iasi

cabinet-veterinar-iasi

Cabinet veterinar Iasi – Elite Vet

 

Valea Adanca, Strada Principala nr.45, Tel. 0752.583.575, Mail: cabinet@elitevet.ro

Începînd din 2016, misiunea noastră a fost aceea de a vă oferi dumneavoastră și companionului dumneavoastră servicii medicale veterinare de înaltă calitate prin intermediul unor mijloace și facilități de ultimă oră, acestea însemnînd tehnologie medicală și personal instruit, în cadrul unui mediu plin de afecțiune și compasiune, dedicație și responsabilitate, entuziasm și profesionalism, angajîndu-ne să fim lideri în ceea ce reprezintă serviciile medicale veterinare și implicîndu-ne proactiv pentru starea de bine a pacienților, clienților și a membrilor colectivului nostru.

La Elite Vet credem că îngrijirea medicală veterinară de calitate pornește de la crearea unor relații bune și durabile, începe prin cunoașterea numelor clienților și pacienților noștri și stabilirea unor legături sau conexiuni bazate pe încredere și dragoste cu pacienții. Misiunea noastră este aceea de a fi alături de pacienți și „părinții” lor, de a răspunde tuturor întrebărilor familiei și de a le liniști îngrijorările.

Totul este despre prietenie, camaraderie și parteneriate de lungă durată.

Aceasta este, pe scurt, filozofia noastră și este ceea ce face ca Elite Vet să fie atît de diferit de alte cabinete. Clienții și pacienții noștri reprezintă pentru noi cu mult mai mult decît numere sau programări trecute în agendă. Ei fac parte din familia noastră extinsă. Le știm numele, am făcut cunoștință cu copiii lor, îi primim bucuroși, cu căldură în clinica noastră, ne furăm timp să discutăm diverse probleme la telefon și să le răspundem la îngrijorări, suntem alături de ei de fiecare dată cînd au nevoie de un sfat, un zîmbet, o încurajare, servicii medicale excepționale și grijă deosebită.

Mai mult decît orice, tratăm animalele de companie ale tuturor clienților noștri ca și cum acestea ar fi companionii noștri de acasă.

De ce Elite Vet – cea mai buna alegere pentru animalutul tau ?
Îngrijirile excepționale și serviciile medicale incomparabile sunt special create pentru a susține starea bună de sănătate a animalului de companie pe toată durata vieții. Ne dorim cel mai mult ca animalul dumneavoastră de companie să aibă cea mai fericită, cea mai lungă și cea mai confortabilă viață posibil, de aceea ne alocăm mult timp și depunem eforturi pentru a ne atinge acest obiectiv – fie că acest lucru înseamnă mai mult timp petrecut cu dumneavoastră pentru a vă explica multiplele opțiuni, fie că petrecem mai mult timp cu pisica sau cățelul dumneavoastră astfel încît aceștia să se simtă confortabil și să aibă încredere în noi, dar mai ales prin instruirea permanentă a colectivului nostru de medici și asistente prin participarea acestora la traininguri, workshopuri și conferințe, toate acestea avînd ca scop continua noastră pregătire și oferirea celor mai pertinente sfaturi și servicii medicale veterinare de ultimă oră.

Ne dorim ca vizitele dumneavoastră la Elite Vet să constituie experiențe pozitive atît pentru dumneavoastră, dar și pentru animalele dragi dumneavoastră!

Așadar, dacă ați ales să deveniți părinții unui nou prieten cu blăniță și patru picioare, fie că miaună sau latră, vă încurajăm să ne vizitați și să ne oferiți șansa de a ne cunoaște! Vă vom primi cu drag și veți deveni parte a familiei noastre mari!

Valorile noastre fundamentale, ale cabinetului nostru veterinar:
– Să punem mai presus de orice starea de bine și de sănătate a pacienților noștri și a familiilor acestora.

– Să prețuim și să respectăm persoanele talentate, dedicate și responsabile ce fac parte din colectivul clinicii noastre, noi toți răspunzînd cu toate cunoștințele și întreaga noastră compasiune de starea de bine a pacienților noștri.

– Să ne ghidăm mereu după cel mai înalt nivel de integritate în activitățile noastre zilnice.

– Să ne folosim resursele cu înțelepciune astfel încît să putem răspunde nevoilor prezente, dar și viitoare.

– Să ne angajăm în aplicarea permanentă a misiunii Elite Vet, a valorilor noastre fundamentale și în respectarea drepturilor și nevoilor pacienților și a familiilor lor.

Cabinetul Elite Vet are o echipă de medici și asistente de înaltă calificare, profesioniști de o deosebită ținută morală, ei toți împărtășind aceeași pasiune constantă și dedicație fermă în tot ce însemnă bunăstarea și îngrijirea animalelor. Acestea sunt emoțiile cu care ne trezim în fiecare dimineață și care ne dau întotdeauna energia și voința de a face tot ceea ce ne stă în putință în orice am face. Fiecare dintre noi are unul sau, de fapt, mai multe animale de companie acasă, așadar suntem familiarizați în mod intim cu sentimentele și îngrijorările clienților noștri, cunoaștem prin ceea ce trec ei, dar și animalele lor cu care vin la cabinet. Încercăm să extragem din propriile experiențe astfel încît să putem acorda îngrijirilor oferite aceea atingere personală și plină de empatie pe care nu o veți găsi în altă parte.

Suntem un cabinet axat pe relația cu pacientul / clientul nostru, asta traducîndu-se prin faptul că suntem gata să ne depășim limitele pentru a ne asigura că oamenii și animalele pe care le tratăm sunt fericite și confortabile. Calitatea îngrijirilor și a serviciilor medicale veterinare acordate este egală, fie că este vorba de cel mai bun prieten cu care vă împărțiți căminul, fie că este vorba de un animal al nimănui pe care îl aduceți pentru a-i salva viața. Credem în a doua șansă la o viață bună pentru toți cățeii și pisicile ce ne trec pragul!

Servicii veterinare Iasi:
Serviciile Elite Vet cuprind: Stare de sănătate și scheme de vaccinare, dermatologie și alergii, nutriție și management al greutății, metode diagnostic laborator și teste rapide, stomatologie, chirurgie, intervenții de urgență și terapie intensivă, internare, consultații la domiciliu, consiliere comportamentală.

cabinet-veterinar-iasi

cabinet-veterinar-iasi

Cabinet veterinar Iasi – Cocodite

 

Strada Strapungere Silvestru nr.7, Program: Luni – Vineri : 900 – 1600, Sambata : 900 – 1300 Tel: 0740 669 680; 0332 440 795; Mail: cabinet@cocodite.ro

Echipa cabinetului veterinar Cocodițe – Grijă pentru animăluţe din Iaşi este alcătuită din medici ce au diverse specializări în medicina internă, ecografie şi chirurgie în urma participării la simpozioane, conferinţe şi workshop-uri de specialitate în medicina veterinară. Împreună îmbinăm experienţa cu ambiţia şi entuziasmul şi ne punem la dispoziţia dumneavoastră şi a prietenilor dumneavoastră necuvântători cunoştinţele acumulate până astăzi!
Şi nu ne oprim aici …
Vă puteţi convinge de profesionalismul nostru şi de calitatea serviciilor oferite făcându-ne o vizită la cabinet unde vă vom întâmpina într-o atmosferă prietenoasă, fie ca este vorba despre o consultaţie, un vaccin sau pentru o interventie chirurgicala !

„Grijă pentru animăluţe, de la căţei la pisicuţe!”

cabinet-veterinar-iasi

cabinet-veterinar-iasi

Spital veterinar Iasi – Salvanim

 

Strada Sf. Petru Movilă (fostă Uzinei) nr.30, Iaşi, 700014, România; Tel:  +40 (0)232 212.184
Mail: contact@salvanim.ro

Avem cunoştinţele şi experienţa pentru a oferi cea mai buna îngrijire pentru animalul dumneavoastră de companie. Pentru că ne pasă, modul profesionist de a avea grijă de cei iubiţi vouă este principala noastră prioritate.

Educaţia este componenta cheie a succesului nostru. Echipa noastră este mereu la curent cu tehnicile şi produsele de practică veterinară actuale şi inovatoare, printr-un proces de educaţie continuă. Încercăm de asemenea să ne educăm clienţii pentru a îmbunătăţi relaţia client – animal.

Totul pentru binele dumneavoastră si al animalului dumneavoastră!

Scurt Istoric
1992 – apare primul cabinet veterinar privat din Iaşi şi Moldova, înfiinţat de Prof. Dr. Vasile Clipa şi Dr. Edmond Stecyk, sub denumirea de SALVANIM, unde se execută consultaţii, vaccinări, tratamente şi intervenţii chirurgicale.

Activităţile se desfăşoară într-un spaţiu închiriat format din două camere, sală de aşteptare şi sală de consultaţii, tratament şi chirurgie.

2002 – prezent: SALVANIM funcţioneaza ca spital al carui proprietar este Dr. Edmond Stecyk, cu sală de aşteptare şi recepţie, sală de consultaţie cu echipamente pentru diagnostic de laborator, radiologie şi ecografie, o modernă sală de operaţie dotată cu aparatură de anestezie generală Isofluran, o sală de tratament şi stomatologie, o camera pentru toaletare, îmbăiere şi uscare a câinilor şi 20 de spaţii pentru spitalizare şi pensiune.

Pagina optimizata de Outcave Solutions – promovare magazin online.cabinet veterinar iasi sararie
cabinet veterinar iasi nicolina
cabinet veterinar iasi podu ros
cabinet veterinar iasi dacia
cabinet veterinar iasi canta
cabinet veterinar iasi deschis duminica
cabinet veterinar iasi preturi
cabinet veterinar iasi non stop
cabinet veterinar iasi alexandru cel bun
cabinet veterinar agronomie iasi
cabinet veterinar alfa san iasi
cabinet veterinar animavet iasi
cabinet veterinar iasi valea adanca
cabinet veterinar animalutul meu iasi
cabinet veterinar iasi cantemir
cabinet veterinar iasi copou
cabinet veterinar iasi ciric
cabinet veterinar cocodite iasi
cabinet veterinar ciurchi iasi
cabinet veterinar iasi tg cucu
cabinet veterinar iasi duminica
cabinet veterinar dancu iasi
cabinet veterinar duovet iasi
cabinet veterinar iasi podu de fier
cabinet veterinar iasi podul de fier
cabinet veterinar iasi podul de piatra
cabinet veterinar dr doolittle iasi
cabinet veterinar iasi ecografie
cabinet veterinar pasari exotice iasi
eris vet cabinet veterinar iasi
cabinet veterinar iasi frumoasa
cabinete veterinare iasi forum
cabinet veterinar freidavet iasi
cabinet veterinar felix iasi
cabinet veterinar freida iasi
cabinet veterinar iasi gara
cabinet veterinar iasi strada garii
cabinet veterinar green vet iasi
cabinet veterinar gara internationala iasi
green vet – cabinet veterinar iasi & grooming iași
cabinet veterinar hritcu iasi
cabinet veterinar ieftin iasi
cabinet veterinar in iasi
cabinete veterinare in iasi
cabinet veterinar bun in iasi
cabinet veterinar mop vet iasi iași
cabinet veterinar valea lupului iasi
cabinet veterinar vasile lupu iasi
cabinet veterinar 4 labute iasi
cabinet veterinar patru labute iasi
cabinet veterinar miroslava iasi
cabinet veterinar mobil iasi
cabinet veterinar mop vet iasi
cabinet veterinar non stop iasi
cabinet veterinar iasi nicolina 2
cabinete veterinare iasi nicolina
cabinet veterinar iasi pacurari
cabinet veterinar iasi poitiers
cabinet veterinar iasi pareri
cabinet veterinar iasi primaverii
cabinet veterinar radiografie iasi
cabinet veterinar radiologie iasi
cabinet veterinar podul ros iasi
cabinet veterinar iasi smardan
cabinet veterinar iasi strapungere silvestru
cabinet veterinar iasi str smardan
cabinete veterinare iasi sararie
cabinet veterinar salvanim iasi
cabinet veterinar sanivet iasi
cabinet veterinar tomesti iasi
cabinet veterinar teovet iasi
cabinet veterinar tudor iasi
cabinet veterinar tudor vladimirescu iasi
cabinet veterinar usamv iasi
cabinet veterinar univet iasi
cabinet veterinar freida vet iasi
cabinet veterinar nicolina 2 iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *