Cabinet veterinar, Sanatate

Cabinet veterinar Ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinara Ploiesti – Ai probleme cu animalutul tau si nu gasesti un cabinet veterinar in orasul tau? Iata aici cabinete veterinare din Ploiesti!

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  pentru alimentatie click aici hrana caini si  mancare pisici.

cabinat-veterinar-ploiesti

cabinat-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Dr. Laurențiu Ispas

 

Tel: 0743 055895 (URGENTE)

Tel: 0244 543277

Mail: laurentiu@cabinetveterinarploiesti.ro

PROGRAM DE LUCRU
Luni-Vineri 9-19

Sambata 9-14

Duminica 9-12 (CU PROGRAMARE LA TEL 0743055895)

Avem o experienta de peste 15 ani in medicina veterinara din Ploiesti. Peste 27 ani experienta in cresterea cainilor si pisicilor.

Suntem o echipa tanara bine organizata, pregatita si informata continuu cu ultimele tehnici medicale si terapii din domeniu pentru a avea o eficienta maxima.

Am studiat si participam la cele mai importante cursuri de perfectionare si specializare in fiecare an de peste 10 ani si la congresele internationale de medicina veterinara in SUA , Marea Britanie, Franta, Germania , Spania, Turcia, Austria, Olanda, Romania de unde venim cu cele mai noi informatii si descoperiri pentru a salva vietile animalelor dumneavoastra si a le imbunatatii si pastra calitatea sanatatii si a vietii acestora.

La cabinetul veterinar din Ploiesti oferim o gama completa de servicii medicale si colaboram cu facultatile de medicina veterinara din tara si strainatate cit si cu marile laboratoare de analiza private nationale care ne ofera cele mai precise rezultate.

Asa am reusit cu succes peste 12000 de operatii, multe foarte dificile. Am reusit sa salvam vietile a nenumarate animalute redandu-le bucuria de a trai si de a se juca din nou cum o faceau inainte.

CONSULTATII
Pentru ca suntem sigur ca o sa va placa modul in care va tratam animalul de companie, noii clienti beneficiaza de o consultatie gratuita la cabinetul nostru veterinar!

CHIRURGIE
Suntem printre putinele cabinete veterinare din Ploiesti si printre putinele cabinete veterinare din Prahova ce realizeaza operatii de mica si mare chirurgie de dificultate foarte mare.

URGENTE
Avem in dotare Jeep 4×4 capabil sa ajunga in orice zona cu teren accidentat, montana sau submontana pentru salvarea animalutelor dumneavoastra.

Urgente NON-STOP la telefon 0743055895

ANALIZE PRECISE
La cabinetul veterinar din Ploiesti oferim o gama completa de servicii medicale si colaboram atat cu facultatile de medicina veterinara din tara si strainatate cat si cu marile laboratoare de analiza private nationale care ne ofera cele mai precise rezultate.

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Firstvet Medical

 

Telefon: 0747 222 877
Email: cab_savevet@yahoo.com
Adresa: str. Marasesti nr.234b, Ploiesti

Program
Luni-Vineri: 09.00-19.00
Sambata: 09.00-16.00
Duminica: inchis
Urgente extra program – 0747222877

Profesionalismul, dragostea pentru animale şi responsabilitatea sunt valorile ce ne ghidează în practica medicală veterinară. Abordăm fiecare caz cu atenţie şi seriozitate, pentru a oferi pacienţilor noştri cea mai bună îngrijire.

Ne străduim să oferim o atmosferă prietenoasa şi profesională. Dorim să construim relaţii bazate pe încredere şi respect, astfel încât clienţii să se simtă confortabil în a discuta toate opţiunile disponibile pentru îngrijirea şi tratamentul micuţilor pacienţi.

Cabinetul FIRSTVET MEDICAL din Ploieşti, str. Mărăşeşti, nr. 234B vă oferă servicii veterinare complete: consultaţii, tratamente, intervenţii chirurgicale, farmacie veterinară, cosmetică pentru animale, pensiune, internare, urgenţe şi hrană pentru animale. Vă aşteptăm în locaţia noastră situată în Ploieşti, zona Cioceanu!

Echipa FIRSTVET MEDICAL:
Tomescu Andreea Iolanda

Marian Diana

Constantin Andreea

Diaconu Carina

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Dr. Ruxandra Ion

 

Adresa
Str. Andrei Muresanu, nr. 28, Ploiesti, 100379

Contact
0724-679.321
MAil: office@cabinet-vet-ploiesti.ro

Cateva servicii:

Consultatii:

Vizita la cabinetul veterinar este adesea un eveniment stresant pentru animalutul dumneavoastra. Acesta ajunge intr-un mediu strain, unde de multe ori se afla si alte animalute, oameni noi, mirosuri straine. Noi ne dorim sa reducem cat mai mult stresul resimtit de pacient si sa ii acordam timpul si atentia cuvenite.

Pentru toate acestea, dar si pentru reducerea timpului dumneavoastra de asteptare si evitarea aglomeratiei, va rugam sa va anuntati vizita la cabinet printr-o programare la nr. de telefon 0724-679.321 sau e-mail office@cabinet-vet-ploiesti.ro.

Chirurugie:

Chirurgia veterinara se face in urma consultatiei si exclusiv pe baza de programare.

Pentru informatii suplimentare sau pentru o programare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0724-679.321.
Deparazitarea corecta a animalelor de companie este esentiala pentru mentinerea sanatatii acestora, dar si pentru siguranta dumneavoastra si a membrilor familiei dumneavoastra!

Deparazitare interna:

Se face obligatoriu inaintea inceperii schemei de vaccinare din primul an de viata al pisicii/cainelui dumneavoastra
se face la fiecare 3-4 luni, preventiv, pentru tot restul vietii animalului
Deparazitarea externa
esentiala pentru combaterea infestarii animalelor cu insecte hematofage si prevenirea bolilor transmise de acestea!
produsele de deparazitare externa se aleg in functie de necesitatile specifice fiecarui animal in parte si raportat la mediul in care traieste
se administreaza cu frecventa variabila, in functie de produsul utilizat
Deparazitarea mediului
Se recomanda atunci cand ne confruntam cu populatii mari de insecte in zonele/spatiile in care traiesc animalele.

Deparazitarea mediului cu substante specifice completeaza simpla deparazitare externa atunci cand situatia o impune.
Deplasarea la domiciliu se face in masura disponibilitatii medicului veterinar.

Medicul se poate deplasa la domiciliu exclusiv pentru situatiile in care animalutul dumneavoastra de companie nu este deplasabil si numai pentru manopere care se pot desfasura in siguranta in conditii de teren!

Tariful pentru deplasarea la domiciliu este de 50-100 RON, in functie de localizarea dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0724-679.321.

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Sanovet

 

 

 

LUNI-VINERI
09:00-18:30

SAMBATA
09:00-13:30

Adresa
Ploiesti
Str. ALEEA PRISLOP, Nr. 7, Bl. 46

Intrarea Prin Spatele Blocului, Langa Piata 9 MAI Si Blocurile ANL

Contact
Mobil:
0722.729.379
0733.374.695

Fix:
0344.100.841

E-Mail
Sanovet2003@Yahoo.Com

Cabinet@Cabinet-Veterinar-Ploiesti.Ro

Servicii medicale:

Va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii de medicina veterinara.Echipa noastra precum si aparatura de ultima generatie a cabinetului veterinar va insanatosesc prietenul necuvantator.

Consultatii generale si de specialitate

Tratamente si vaccinari
Mica si mare chirurgie
Boli interne
Boli de nutritie si metabolism

Obstetrica si ginecologie
Stomatologie si detartraj cu ultrasunete

Oftalmologie

Oncologie

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – The Vet

 

 

Adresa: Strada Gageni, Nr. 79, Ploiesti, Prahova

Telefon:
Clinica: 0344 802 383
Programari: 0756 566 796

E-mail:
thevetph@gmail.com

Program:
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

 

In cadrul cabinetului nostru, ne propunem sa tratam orice animal de companie cu dedicare si profesionalism, folosind metode si tehnici de diagnostic moderne, in scopul rezolvarii cazurilor intr-un timp optim.
Proprietarii animalelor sunt primiti cu intelegere si respect, ori de cate ori apeleaza la serviciile noastre, oferindu-le increderea necesara de a rezolva problemele pe care le intampina membrul blanos al familiei.

Echipa
Fiind la randul nostru proprietari de animale, ingrijim fiecare pacient cu atentie, facandu-I sa se simta in siguranta pe toata perioada tratamentului.
Ne axam pe calitate in tot ce ne propunem sa facem si suntem exigenti in respectarea normelor de igiena din cadrul cabinetului nostru. Valorile care ne definesc sunt pasiunea, perseverenta si progresul.

Petshop
In cadrul petshop-ului nostru vei gasi in permanenta atat mancare fiziologica, cat si diete veterinare, toate de calitate super premium, marca ADVANCE si ROYAL CANIN, iar noi iti stam la dispozitie cu cele mai bune recomandari nutritionale, in functie de specia si starea fiziologica a animalului tau de companie.

Servicii
Toate serviciile noastre va stau la dispozitie in intervalul orar 10:00 – 18:00.
Daca doresti sa beneficiezi de acestea, iti poti rezerva o programare la numarul de telefon afisat pe site. Te asteptam!
Din pacate, in aceasta perioada, serviciul de urgente este suspendat.
Vezi intreaga lista a serviciilor noastre.

Consultatii medical-veterinare
In cazul in care esti norocos, iti recomandam un control periodic, la maxim 6 luni diferenta, dar daca ai intampinat deja probleme, discutam impreuna despre frecventa vizitelor medicale, in vederea rezolvarii situatiei. Nu trebuie decat sa iti faci o programare! Te asteptam!

Analize de laborator
Cauti un raspuns rapid la problema ta? Vino in cadrul cabinetului nostru si beneficiezi de metode directe si rapide de diagnostic. Fie ca animalul tau are nevoie de o analiza biochimica fie de una hematologica, iti putem pune la dispozitie aceste servicii in termen de numai cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi telefonic sau prin e-mail.

Teste rapide de diagnostic
Viteza de reactie este ceva ce ne caracterizeaza, motiv pentru care folosim aceste teste rapide in punerea unui diagnostic de certitudine in cel mai scurt timp.

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Vet Clinic

 

 

Adresa

Str. Primaverii, nr. 35
Ploiesti, Prahova

Servicii

Servicii Veterinare
Vet Clinic

Telelefon

0749 111 181
0244 593 658

Program

Luni-Vineri: 9:00am – 20:00pm
Sambata: 9.00am – 13.00pm

Clinica veterinara Vet Clinic din Ploiesti, a fost infiintat in anul 1999 fiind printre primele cabinete veterinare din Ploiesti.

Clinica veterinara a evoluat in permanenta atat cu dotarea cat si cu pregatirea personalului, care a participat la cursurile de specialitate in domeniu de pregatire continua la Congresele Internationale din Granada, Rhodos (2004), Chalkidiki (2005), Praga, Amsterdam, Barcelona (2008), Dublin (2008), Birmingham(2011) cat si experientele din Clinici Internationale de referinta: Toulouse, Tel Aviv, Amsterdam, Utrecht, Alfort, Paris.

Clinica veterinara Vet Clinic va ofera servicii la cele mai inalte standarde:

 • Radiologie
 • Medicina Alternativa
 • Testare Alergica Si Tratament De Desensibilizare
 • Servicii De Anestezie
 • Consultatii Pentru Comportament
 • Cardiologie
 • Stomatologie Veterinara
 • Dermatologie
 • Electrocardiograma
 • Servicii De Urgenta
 • Consiliere In Nutritie
 • Geriatrie
 • Laborator
 • Microcipare
 • Oncologie
 • Oftalmologie
 • Farmacie
 • Pet-Shop
 • Chirurgie Curenta
 • Microchirurgie
 • Chirurgie Ortopedica
 • Ultrasunete
 • Vaccinari
 • Examen Fizic Complet

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Cuppy Vet

 

 

Adresa
Prahova, Ploiesti, Strada Trei ierarhi Nr. 4
Cuppyvet Ploiesti Program
Luni – Vineri : 09:00 – 19:00
Sambata : 09:00 – 13:00
Duminica : inchis
Telefon : 0765.488.181
Telefon : +40244.523.131

Echipa noastra vine la clinica deoarece aici, la Cuppy Vet Ploiesti, avem un crez: sa facem o lume mai buna pentru animalele si iubitorii de animale care ne trec pragul. Nu este vorba doar de a veni la serviciu; este vorba despre a oferi o viata fericita animalelor de companie care sunt in grija noastra.

Avem echipa de care aveti nevoie: o echipa care isi face timp sa va asculte ingrijorarile, sa discute cu privire la nevoile animalului dvs de companie si sa il faca sa se simta confortabil si bine ingrijit. O echipa in care puteti avea incredere. Sunati-ne astazi sa discutam despre cum poate fi animalul dvs de companie sanatos si fericit mult timp de acum inainte!

MISIUNEA NOASTRA​
In cabinetul nostru, toti pacientii sunt tratati ca si cum ar fi propriile noastre animale. Facem efortul necesar pentru a-l aborda pe fiecare cu integritate si compasiune, respectand cel mai inalt nivel de ingrijire medicala. Ne consacram protejarii si amelorarii sanatatii animalelor si ne punem intreaga pricepere in slujba unei performante veterinare superioare.

Contacteaza-ne !
FILOSOFIA NOASTRA
In cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor reprezinta principalele noastre griji. Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

Hai sa ne cunoastem !

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Kinovet

 

 

Contact
www.kinovet.com
office@kinovet.ro
+40729 004 040
Piața Victoriei nr. 5, Ploiesti

KinoVet a fost infiintata din dorinta de a oferi permanent servicii medicale de calitate celor mai buni prieteni ai nostri. Totul a pornit de la Kino, mascota noastra, un ciobanesc belgian, multiplu campion national si international la mondioring, un caine care are nevoie de cea mai buna ingrijire. Asa ca ne-am asigurat ca are parte de ea.

KinoVet ofera consultanta continua, in toate aspectele care tin de ingrijirea animalelor, asistenta chirurgicala performanta si pune la dispozitie toate produsele necesare unui animal sanatos, frumos si fericit. Pentru ca, aici, orice pacient este tratat ca un membru al familiei noastre: cu caldura, respect si onestitate, intr-un mediu curat, steril, sigur si prietenos.

Misiunea noastra este aceea de a oferi permanent servicii medicale de calitate, asistenta chirurgicala performanta si de a pune la dispozitie toate produsele necesare unui animal sanatos, frumos si fericit. Pentru clienti: sfaturi, asistenta si consultanta continua, in toate aspectele care tin de ingrijirea animalelor, incluzand aspecte legate de sanatatea publica si cea a caminului.

Valorile KinoVet
Vrem sa satisfacem toate asteptarile clientilor nostri si ale animalelor, cu RESPECT, ONESTITATE, UMANITATE, tratand pacientii ca si cand ar fi animalele noastre. Oferim servicii pentru un client premium, la un raport corect calitate-pret, intr-un mediu curat, steril, sigur si prietenos. Avem grija sa ne educam CLIENTUL cu privire la necesitatile prietenului patruped, pentru a creste astfel nivelul de informare.

Respect si onestitate. Lucram ca o echipa si ne completam reciproc pentru cele mai bune rezultate, pentru ca animalele au nevoi medicale similare oamenilor. Este important sa oferim tot timpul feedback rapid, constructiv si activ.

Comunicare. Pastram o atitudine profesionista, in mod constant, cu o comunicare onesta, completa si permanenta, pe intelesul tuturor, tocmai de aceea punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru a identifica si aproba solutia potrivita.

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Acvivet

Str. Ion Th. Grigore nr.9
(lângă Liceul I.L.Caragiale)
Ploieşti
Prahova
Telefon:
0344-141.854
Mobil:
0741-140.776

 

 

Clinica Veterinară ACVIVET ALI oferă următoarele tratamente:

 • Vaccinări
 • Deparazitări
 • Consultaţii
 • Tratamente uzuale
 • Tratament intensiv
 • Consultaţie nutriţională
 • Identificare animale de companie
 • Micricip, paşapoarte
 • Transfuzii
 • Toaletaj unghii, urechi şi glande perianale
 • Puncţii abdominale şi toracice

Totul este consemnat pe foi de observaţie individuale şi electronice

Dintre serviciile noastre:

Diagnostic Serologic

Clinica Veterinara ACVIVET ALI oferă Diagnostic Serologic pentru:

 • Parvoviroză dar şi tratamente cu imunoglobuline pentru această boală
 • Jigodie dar şi tratament cu imunoglobuline pentru această boală
 • Toxoplasmă gondi
 • H.I.V. felin
 • Leucemie felină
 • Test 4DX: Dirofilarioza, Ehrichioza, boala Lyme, Anaplasmoza
 • Test de panleucopenie
 • Test de progesteron

Diagnostic Microscopic

Clinica Veterinara ACVIVET ALI oferă Diagnostic Microscopic

 • Coproparazitologic: toxocora, jiardia, toxoplasma, balantidiază, strongili etc.
 • Hematologic: celular, normal, tumoral
 • Micologic
 • Diagnosticarea perioadei de ovulaţie şi calităţii spermei
 • Parazitologic
 • Hemoparazitologic: bobesia, microfilaria
 • Urinar: sediment urinar

Chirurgie

Clinica Veterinara ACVIVET ALI oferă servicii de chirurgie veterinară:

 • Castrare, numai operaţia de Ovariohisterectomie! cu fire resorbabile
 • Extirpări tumori şi consiliere oncologică pre şi post operatorie
 • Osteosinteză
  • tije, broşe
  • plăcuţe cu şurub
  • radiografii aferente
 • Stomatologie
  • extirpare tumori bucale
  • extracţie dentară
  • plombe
  • proteze
  • detartraj
  • profilaxie orală prin diete şi medicaţie
 • Chirugia globului ocular
  • enucleere glob ocular
  • extirpare tumori oculare
  • chirurgie estetică: entropion, ectropion, glanda lacrimală şi a ploapei
 • Chirurgia aparatului genital
  • prolaps uterin
  • extirpare chist Bartolin
  • cezariană
  • ablaţie tumorii stiker şi tratament chimioterapic

Psihologie canină

Psihologia canină a revoluţionat atât percepţia noastră asupra câinilor cât şi metodele de dresaj, în ultimii ani ajungându-se la rezultate spectaculoase. Psihologia a demonstrat că nici temperamentul şi nici comportamentul câinelui nu sunt neapărat moştenite genetic.

Când vă achiziţionaţi un câine, odată ce l-aţi adus acasă, trebuie să ştiţi că familia dumneavoastră devine grupa sau haita lui. Este extrem de important ca puiul să-şi cunoască poziţia ierarhică în familie.

Important!

O relaţie de tip dominant-subordonat este imperativ necesară în orice gen de dresaj, indiferent de metoda folosită. Ideea că puiul trebuie să aibă un singur stăpân în familie este total greşită şi, mai mult decât atât, dă naştere unor devieri de comportament greu de corectat în timp, cum este agresivitatea faţă de membrii familiei. De aceea este extrem de important ca totţi membrii familiei să dobăndească poziţia de conducător faţă de câine. Iar acest lucru se realizează stabilind un număr de reguli pe care toţi membrii familiei trebuie să le aplice cu fermitate, păstrând însă o atitudine plăcută şi chiar drăgăstoasă faţă de câine.

 Odată ce aţi reuşit să vă impuneţi rolul de conducător, acesta trebuie menţinut în permanenţă. Câinele, cu o surprinzătoare constanţă şi subtilitate, vă va testa pentru a găsi o fisură în ierarhie. El va încerca să „câştige teren” prin drăgălăşenii, însă dacă va obţine poziţia dorită, vor apărea probleme de comportament care se vor agrava odată cu maturizarea.

Pentru a evita orice apariţie vis-a-vis de problemele de comportament ce pot apărea, personal vă recomand să ţineţi seama de următoarele sfaturi:

 • când ieşiţi afară nu lăsaţi puiul să stabilească poziţia de mers;
 • nu lasaţi cănele să doarmă cu dumneavoastră în pat, pe canapea sau pe fotolii;
 • daţi-i să mănânce câinelui la orele pe care dumneavoastră le veţi stabili;
 • mângâierea este o recompensă bine-venită şi este bine să o condiţionaţi când câinele execută o comandă;
 • nu lăsaţi câinele să aibe acces în locul în care dumneavoastră nu doriţi (folosiţi comanda de interdicţie „fui” – „nu-i voie”)

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Dr. Vet. Dragos Rusu

 

 

Adresa: Strada Armașilor nr 53, Ploiești 100155

Tel: +40738296346

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – DAILVET PROFESIONAL

 

 

Adresa: Șoseaua Vestului 26, Ploiești

Tel: +40725192569

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – BlueVet

 

 

Adresa: Strada 8 Martie 5, Ploiești

Tel: +40723092028

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – PISICUTU VET

 

 

Adresa: Strada Malu Roșu 100, Ploiești

Tel: +40758246521

cabinet-veterinar-ploiesti

cabinet-veterinar-ploiesti

Cabinet veterinar Ploiesti – Geea Vet Solution

 

 

Adrsa: Strada Banesti, nr.2, bl.8D, sc.A, Ploiești

Tel: +40758246524

Efectuarea de servicii medical veterinare de cea mai buna calitate care sa contribuie la sanatatea animalutului dumneavostra de companie. Gama de activitati include consultatii, tratamente, deparazitari, vaccinari si consultanta nutritionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *