Cabinet veterinar, Sanatate

Cabinet veterinar Sector 2 – Cabinete non-stop – Preturi

cabinet-veterinar-sector-2

Cabinet veterinar Sector 2 – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Sector 2 si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti un cabinet veterinar, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune cabinete veterinare din Sector 2

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

cabinet-veterinar-sector-2-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-2-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 2 Buvuresti – Vete Pet Land

 

Bld. Chisinau nr. 24, bl.M14, sc.B, ap. 47, parter, sect. 2 Bucuresti; Email: office@vetepet.ro; Tel: 0744 212 634; Tel: 0721 547 703; Tel: 021 627 15 56

Cabinetul veterinar Vete Pet Land functioneaza in Bucuresti din anul 2010. Cu ajutorul aparaturii din dotare cat si al colaborarii cu centrele de analize si imagistica putem diagnostica un numar mare de boli ale animalelor de companie precum boli infectioase, boli metabolice, intoxicatii, endocrinopatii, boli ale aparatelor, precum cardiace, digestive, respiratorii, urogenitale, cutanate. Oferim urmatoarele servicii: DERMATOLOGIE, VACCINARI SI DEPARAZITARI, ONCOLOGIE, BOLI INFECTIOASE, ORL, ANALIZE SANGE, ECOGRAFIE ABDOMINALA, CARDIOLOGIE VETERINARA, ECOGRAFIE CARDIACA, EKG, MICROBIOLOGIE, CHIRURGIE, ANESTEZIE CLASICA SI INHALATORIE, TERAPIE INTENSIVA, STOMATOLOGIE, MICROCIPARI, ELIBERARE PASAPOARTE, COSMETICA SI IGIENA

cabinet-veterinar-sector-2-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-2-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 2 Bucuresti – Star Vet

 

Soseaua Colentina nr.27, Program: Luni—Vineri: 10:00–20:00, Sambata: 10:00–16:00, Duminica: Ne odihnim; Mail: contact@starvet.ro; Tel: 0744.99.STAR (7827)

Suntem o echipa tanara, entuziasta, serioasa si dornica de a va oferi o experienta absolut minunata! Am devenit veterinari din iubire si compasiune pentru animale, dar si dintr-o mare pasiune pentru medicina.

Vizita la cabinetul medical veterinar este deseori un factor de stres atat pentru pacient, cat si pentru stapanul sau. Noi, Sonia si Fulger, fondatorii Star Vet, ne-am propus o abordare completa:

1) sa tratam fiecare animal ca pe un star, indiferent de specie, rasa sau provenienta

2) sa ii oferim stapanului sau siguranta ca depunem toate eforturile sa ii facem bine companionul, sa ii explicam cu tact si blandete, dar si pe intelesul sau, care este cel mai potrivit tratament, si sa-i oferim sfaturi utile de preventie si ingrijire.

In cabinetul nostru, companionii dumneavoastra vor beneficia de ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate si aliniate ultimelor cercetari in domeniu. Pentru noi, a fi in pas cu progresul stiintei este o cerinta obligatorie!

Echipa noastra pune pe primul loc bunastarea si calitatea vietii animalelor, dorind sa asigure o atmosfera prietenoasa, calda si relaxata. Suntem aici ca sa va oferim sprijinul si expertiza noastra si sa va raspundem la intrebari care sa va ajute sa cresteti, ingrijiti si iubiti animale de companie sanatoase si fericite!

cabinet-veterinar-sector-2-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-2-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 2 Bucuresti – Link Vet

 

Sos. Pantelimon nr. 359, sector 2, Bucuresti, Tel: 021.255.85.16
Luni-Vineri: 10:00 – 20:00, Sambata: 10:00 – 14:00, Duminica: Inchis

Inca de la infiintare in 2005, Clinica veterinara Link-Vet s-a bazat pe profesionalismul, daruirea si cooperarea intregii echipe de medici.

Cu fiecare an am capatat mai multa experienta, am cautat sa invatam atat din reusite cat si din greseli, ne-am perfectionat studiind cele mai noi metode de diagnostic si tratament prin participarea la numeroase simpozioane şi workshop-uri, prin specializari, am investit permanent in echipamente de diagnostic si tratament de ultima generatie.

Astfel, dupa 10 ani, am ajuns sa detinem aparatura complexa ce ne ajuta in stabilirea unui diagnostic cat mai exact in cel mai scurt timp. Cum insa aceasta nu este suficienta, vom continua sa ne specializam astfel incat tehnologia de ultima generatie sa fie sustinuta de experienta si cunostintele aprofundate castigate in acesti 10 ani.

cabinet veterinar sector 2 non stop
cabinet veterinar sector 2 pantelimon
cabinet veterinar sector 2 colentina
cabinet veterinar sector 2 bucuresti
cabinet veterinar sector 2 lacul tei
cabinete veterinare sector 2
cabinete veterinare sector 2 bucuresti
cabinet veterinar pasari sector 2
cabinet medical veterinar sector 2
cabinet veterinar in sectorul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *