Cabinet veterinar, Sanatate

Cabinet veterinar Sector 3 – Non-stop – Preturi

cabinet-veterinar-sector-3

Cabinet veterinar Sector 3 – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Sector 3 si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti un cabinet veterinar, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune cabinete veterinare din Sector 3.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

cabinet-veterinar-sector-3-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-3-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 3 Bucuresti – Iraida Vet

 

Adresa: str. Foisorului nr 3, Sector 3, Bucuresti: Program de lucru: Luni – Vineri: 08 – 22; Sambata: 08 – 18; Duminica: 08 – 14, Email: cabinet@iraidavet.ro, iravet2003@yahoo.com; Telefoane: 0788 790 197- urgente veterinare Tel: 0722 790 197, 0372 906 905 – programari

Medicina veterinara este o profesie medicala a caror principala responsabilitate consta in protejarea sanatatii si bunastarii animalelor, precum si a oamenilor.

Cei mai cunoscuti sunt medicii veterinari specializati in acordarea ajutorului medical specific animalelor de companie din clinicile sau spitalele de profil. Acesti medici te vor indruma si-ti vor dezvalui toate detaliile specifice ingrijirii animalelor de companie, inclusiv cerintele de hrana, ingrijirea cotidiana si orice alte nevoie specifice rasei. Tot medicii veterinari sunt cei care asigura vaccinarea animalelor, prescriu tratamente si fac interventii chirurgicale.

Medicii veterinari diagnosticheaza bolile animalelor, trateaza animalele bolnave si/sau ranite, previn transmiterea bolilor de la animale la om si ofera sfaturi pentru ingrijirea animalelor. Tot medicii veterinari sunt responsabili de mentinerea sanatatii oamenilor, asigurand sanatatea animalelor destinate consumului uman. Veterinarii sunt implicati, deopotriva, in conservarea rezervatiilor naturale si mentinerea sanatatii publice a populatiei umane.

Cinesuntem
Situat in apropierea Mall Vitan din Bucuresti, Cabinetul Iraida Vet functioneaza in beneficiul prietenilor tai necuvantatori.
Iraida Vet este o clinica veterinara full-service a carei misiune este de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde si un mediu atractiv, atat pentru medici, cat si pentru pacienti.

Iraida Vet ofera servicii personalizate, intre care medicina preventiva, urgente medicale si chirurgicale, servicii stomatologice.
Cu o farmacie de profil in incinta clinicii, alaturi de un pet-shop generos, clinica noastra va faciliteaza accesul simultan la ingrijire medicala si cosmetica.

Stim ca animalele se numara printre cei mai iubiti membri ai familiei tale, asa ca asteptam sa va cunoastem si sa va oferim sprijinul nostru pentru a avea un camin fericit.

Nimeni altcineva in afara ta nu-ti cunoaste mai bine prietenul necuvantator, motiv pentru care esti cea mai avizata persoana pentru a-i oferi informatiile necesare medicului veterinar.
Multe semne de boala sunt atat de subtile, incat spiritul de observaţie si vigilenta ta in raport cu orice usoare modificari in comportamentul animalului sunt foarte utile in stabilirea diagnosticului si prescrierea tratamentului de catre medicul veterinar.

Daca-ti doresti un animal de companie, dar inca nu te-ai decis, este bine sa stii ca medicul veterinar iti poate oferi sfaturi cu privire la animalul de companie cel mai potrivit stilului de viata si personalitatii tale.

Tot medicul veterinar este cel care te poate sfatui cum sa ai grija de animalul preferat, inclusiv privind cerintele de hrana, ingrijirea zilnica si orice nevoi specifice rasei din care face parte.

Diagnosticarea corectă presupune, cel mai adesea, investigatii amanuntite, intre care: efectuarea testelor de laborator, radiografii sau ecografii și utilizarea unor echipamente medicale performante specializate.

Tratamentele includ multiple proceduri, intre care: acordarea primului ajutor la cabinet sau la domiciliul pacientului (ambulanta veterinara), prescriptii medicale, tratarea unei fracturi, asistenta la fatare, intervenții chirurgicale, terapie de urgenta, vaccinari si deparazitari, tratamente diverse si recomandari privind nutritia si ingrijirea animalului bolnav.

cabinet-veterinar-sector-3-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-3-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 3 Bucuresti – Tazy Vet

 

Adresa: Cartier Titan / Balta Alba (sector 3), Bucuresti, pe strada Col. Iosif Albu nr. 74 (punct de reper Penny Market – Auchan). Program cabinet veterinar: luni – vineri: non-stop, sambata: non-stop
duminica: non-stop, Telefon cabinet veterinar: fix: 021.345.34.59, mobil: 0758.10.90.06; Telefon ambulanta veterinara: mobil: 0732.45.45.45: Email cabinet veterinar: urgente@clinicaveterinara.com

La cabinetul veterinar Tazy Vet suntem dedicati meseriei si pacientilor nostri. Credem in profesionalism si grija pentru animalele dumneavoastra de companie. Suntem tineri, dar experienta noastra este considerabila.

cabinet veterinar Tazy Vet – clinica – tbLa cabinetul nostru veterinar credem in pregatirea continua, incercam sa fim la curent cu cele mai noi descoperiri in domeniul tratamentelor, analizelor si tehnicilor chirurgicale. Cabinetul veterinar Tazy Vet asigura consultatii de medicina generala, operatii chirurgicale de la cele mai simple la cele mai complexe.

Analizele veterinare hematologice, biochimice, piele, par si multe altele le realizam in cabinetul nostru sau in colaborare cu laboratoare veterinare si umane, astfel incat sa putem stabili un tablou complet si complex al pacientilor nostri – animalele de companie. Iar daca este nevoie de o interventie de urgenta, ambulanta veterinara va sta la dispozitie.

Ne dorim sa aveti nevoie de noi doar pentru vaccinari si deparazitari sau pentru frizerie si cosmetica veterinara. Dar, daca situatia o impune, va asteptam la cabinetul veterinar cu program non-stop Tazy Vet din strada Iosif Albu nr. 74, sector 3, Bucuresti, in spatele supermarketului Auchan din Titan / Balta Alba. Pana atunci va invitam sa ne vizitati prin intermediul site-ului nostru.

cabinet-veterinar-sector-3-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-3-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 3 Bucuresti – Groomvet

 

Adresa:: Sos. Mihai Bravu, nr. 311, bl. S3, sector 3, Bucuresti; Email: contact@groomvet.ro; Tel.: 0773.973.906; Program.: L-V: 09:00 – 21:00, S: 10:00 – 17:00, D: Inchis

Va asteptam in cadrul cabinetului nostru medical veterinar GroomVet, pentru a putea beneficia de consultatii, vaccinari, tratamente, analize si servicii de chirurgie. Profesionalismul si experienta medicilor nostri, sustinut de un echipament care ii ajuta sa puna corect un diagnostic si cu recomandarile unor tratamente eficiente, fac din acest cabinet veterinar un loc unde animalutul dumneavoastra poate fi tratat si ingrijit corespunzator.

Consultatii generale si de specialitate
Consultatii si tratamente la domiciliu
Tratamente medicale
Chirurgie generala
Chirurgie oncologica
Stomatologie veterinara
Dermatologie
Tratamente medicale
Vaccinari si microcipari
Examene microscopice
Analize de laborator
Ecografie
Consiliere medicala
Consiliere nutritionala
Pentru informatii despre preturi, puteti sa ne contactati la
numarul de telefon 0773973906, pe mail contact@groomvet.ro sau sa ne scrieti pe fb groomvet/fb.cabinet veterinar sector 3 baba novac
cabinet veterinar sector 3 vitan
cabinet veterinar sector 3 1 decembrie 1918
cabinet veterinar sector 3 non stop
cabinet veterinar sector 3 dristor
cabinet veterinar sector 3 preturi
cabinet veterinar sector 3 ieftin
cabinet veterinar sector 3 ilioara
cabinet veterinar sector 3 auchan
cabinet veterinar non stop bucuresti sector 3
cabinet veterinar deschis duminica sector 3
cabinet veterinar pasari exotice sector 3
cabinet veterinar ramnicu sarat sector 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *