Cabinet veterinar, Sanatate

Cabinet veterinar Sector 4 – Non-stop – Cele mai bune cabinete

cabinet-veterinar-sector-4

Cabinet veterinar Sector 4 – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Sector 4 si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti un cabinet veterinar, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune cabinete veterinare din Sector 4

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

cabinet-veterinar-sector-4-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-4-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 4 Bucuresti – Izzy Vet

 

Str. Cornelia, nr. 38, sector 4, Bucureşti, (+40) 213 350 401, (+40) 722 507 330, Mail: mihaela.mezei@gmail.com, gabriel.mezei@gmail.com

IZZY – VET s-a născut din dragostea pentru animale şi din nevoia de a le ajuta atunci când ele sunt în impas. Cabinetul veterinar IZZY -VET aduce pentru toţi proprietarii de patrupede şi nu numai, un sprijin, atât profesional cât şi psihologic atunci când mulţi se află într-o situaţie dificilă, când omul încearcă să ajute, dar nu ştie cum, orice necuvântător abandonat, maltratat, accidentat sau bolnav.Animalele ne amintesc de simplitate și de o afecțiune constantă, fără rețineri”, explică psihologii, care mai spun că această idee este greu de acceptat pentru persoanele care nu au fost obișnuite cu prezența necuvântătoarelor. O copilărie în care au lipsit animalele poate fi o scuză pentru persoanele care nu le iubesc, întrucât capacitatea de a te atașa de cineva se formează de regulă în primii ani de viață. Cu toate acestea, nimic nu este bătut în cuie și putem învăța să iubim animalele la orice vârstă.

Cabinetul medical IZZY- VET consideră că animalele noastre de companie sunt membri integrali aI familiilor noastre şi că a le avea în vieţile noastre este o experienţă extrem de plină de satisfacţii. Acesta este obiectivul personalului pentru a promova această relaţie prin furnizarea de servicii de calitate, de prevenire, diagnostic şi supraveghere medicală astfel încât fiecare dintre prietenii tai preţioşi să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă.Izzy-Vet a fost înfiinţat de dr. Mihaela Mezei – medic veterinar, care şi-a început activitatea prin furnizarea de servicii medicale veterinare, compasiune şi profesionalism în relaţiile cu pacienţii. Ca profesionişti în îngrijirea animalelor, ştim că soluţia pentru ca animalele de companie să aibă o viaţă lungă, sănătoasă şi fericită este simpla metodă de îngrijire preventivă. Acesta este motivul pentru care oferim controale amănunţite animalelor de companie. De asemenea, credem că aplicarea judicioasă a vaccinurilor pentru animalele de companie este esenţială pentru prevenirea bolilor periculoase şi am dezvoltat un protocol pentru a proteja animalele de companie de cele mai comune boli virale transmisibile.Îngrijirea preventivă nu se începe şi se încheie atunci când hotărăşte proprietarul. Când veţi veni pentru o programare, veţi primi sfaturi importante de asistenţă medicală de specialitate, precum şi noi informaţii şi recomandări pentru îngrijirea companionului dvs. special şi rasei de animale de companie. Noi, de asemenea, încercăm să facem proprietarul să înţeleagă că accidentele şi bolile se pot întâmpla chiar şi la animalele sănătoase. Calificarea şi experienţa medicilor noştri este sporită de un echipament modern de diagnostic, de tehnicile medicale de testare, de o suită completă chirurgicală, precum şi de o gamă largă de expertiză în medicina internă. Cu toate acestea, descrierea pur şi simplu a serviciilor noastre şi a resurselor nu transmite pe deplin cine suntem. Cabinetul veterinar IZZY-VET se angajează să ofere cea mai înaltă calitate de îngrijire pentru animalele de companie de către personalul care este amabil şi prietenos, într-o locatie confortabilă, sigură şi convenabilă. Noi nu vrem să fim doar medicii veterinari ai dvs. ci şi buni prieteni şi vecini.

Vă rugăm să nu ezitaţi să ne apelaţi la telefoanele 0213350401 sau 0722507330 pentru a pune orice întrebări aţi putea avea sau pentru a programa o întâlnire iniţială.

Animalele ne amintesc de simplitate și de o afecțiune constantă, fără rețineri”, explică psihologii, care mai spun că această idee este greu de acceptat pentru persoanele care nu au fost obișnuite cu prezența necuvântătoarelor. O copilărie în care au lipsit animalele poate fi o scuză pentru persoanele care nu le iubesc, întrucât capacitatea de a te atașa de cineva se formează de regulă în primii ani de viață. Cu toate acestea, nimic nu este bătut în cuie și putem învăța să iubim animalele la orice vârstă.Orice urgenţe medicale, tratamente sau intervenţii chirurgicale pot fi deservite de cabinetul nostru medical veterinar, de luni pana vineri in intervalul orar 12-20 (depasirea programului se va taxa in regim de urgenta), printr-un apel la numerele menţionate mai jos:

0722507330 sau 0213350401 – dr. Mihaela Mezei
specialist dermatologie, clinician, boli interne si virale, nutritie si tratament

cabinet-veterinar-sector-4-clinica-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-4-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 4 Bucuresti – Perfect Pet

 

 

Telefon: 0751.209.202; Program: L-V 12-20; S 10-18; D Închis; Adresă: Șos. Olteniței 131A, Sector 4, Bucuresti. Reper: La parterul clădirii de 2 etaje cu Școala de șoferi Teo.

In Bucuresti exista sute de locuri in care iti poti tunde cainele. Totusi, de ce credem ca suntem unici in ceea ce facem? Gasesti mai jos o lista cu 7 motive principale care fac din noi alegerea Perfecta:

1. Tundem cateii foarte frumos. Frizerii nostri experimentati cunosc toate rasele de caini si multiple modele pentru fiecare dintre ele.

2. Cel mai bun raport calitate-pret. Pachetele noastre includ multe operatiuni, unele dintre ele indisponibile in alta parte. Nu vindem „tuns” ci „cosmetizare completa”, impreuna cu acces la experienta unei echipe de peste 20 profesionisti. Totodata, avem constant oferte care fac preturile noastre deja bune – si mai bune.

3. Usor de gasit, locuri de parcare, deschis pana seara si in weekend. Ne-am ales cele 4 locatii tinand cont si de problema parcarilor. Am stabilit programul pentru ca sa ne poti vizita in timpul liber. Vrem ca vizita la noi sa fie usoara si placuta.

4. Cabinet veterinar in fiecare locatie. Fie ca pe langa tuns ai nevoie de o alta operatiune (vaccinare, deparazitare, etc), fie ca in frizerie colegii observa o problema (cele de piele si de urechi sunt foarte dese si necunoscute de majoritatea proprietarilor), medicii nostri sunt acolo sa ajute.

5. Pet shop in fiecare locatie. Mancare sanatoasa, recompense sau produse de fashion patruped (hamuri, haine) – ca nicaieri in alta parte. Avem foarte multe produse exceptionale, unice in Romania – asa ca vei descoperi nu doar o frizerie fancy ci o lume a produselor si serviciilor foarte bune pentru catei.

6. Cosmetizam cei mai multi catei. Am inceput acum 7 ani – cand existau foarte putine saloane. Efectuam peste 10.000 cosmetizari anual. Pe langa experienta buna in efectuarea tunsorilor, stim care sunt cele mai bune echipamente si produse cosmetice cat si nevoile clientilor si informatiile pe care ni le pot solicita despre ingrijirea acasa a patrupezilor.

7. La noi, fiecare client este „cel mai important client”. Punem pret mare pe satisfactia ta, asa ca pentru orice (rara) nemultumire, gasim o solutie „multumitoare”. Suntem dornici sa auzim parerea clientilor, asa ca dupa fiecare vizita iti trimitem un SMS prin care cerem feedback.

cabint-veterinar-sector-4-clinica-bucuresti

cabint-veterinar-sector-4-clinica-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 4 Bucuresti – Vet Spot

 

Adresa: strada Martisor 54H, Bucuresti, Adresa de e-mail: contact@vetspot.ro; Telefon: 031.800.92.11

Program de lucru: L-V 9:00 – 21:00; S 9:00 – 15:30

Ghidandu-ne dupa propriile noastre asteptari si dorinte, noi, cei din echipa cabinetului veterinar Vespot ne straduim sa va ascultam, apoi analizam informatiile furnizate de dumneavoastra, examinam cu atentie pacientul patruped, trangem concluzii si apoi va explicam ce se intampla si ce actiuni sunt necesare. 2011 este anul in care am inceput. De atunci facem permanent eforturi pentru a ne echipa, a ne educa si de a fi cat mai aproape de nevoile pacientilor si de dorintele dumneavoastra.

Asistenta medicala veterinara, analizele de laborator, salonul de cosmetica canina si felina, farmacia veterinara si pensiunea canina sunt serviciile pe care le oferim si de care suntem mandri.cabinet veterinar sector 4 non stop
cabinet veterinar sector 4 martisor
cabinet veterinar sector 4 oltenitei
cabinet veterinar sector 4 sos giurgiului
cabinet veterinar sector 4 obregia
cabinet veterinar sector 4 piata resita
cabinet veterinar sector 4 tineretului
cabinet veterinar sector 4 brancoveanu
cabinet veterinar sector 4 non-stop
cabinet veterinar bun sector 4
cabinete veterinare bucuresti sector 4
cabinet veterinar non stop bucuresti sector 4
cabinet veterinar ieftin sector 4
cabinet veterinar in sectorul 4
cabinet medical veterinar sector 4
cabinet veterinar novavet sector 4
cabinet veterinar non stop sector 4
cabinete veterinare non stop sector 4
cabinet veterinar pasari sector 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *