Cabinet veterinar, Sanatate

Cabinet veterinar Sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinara Sibiu – Ai probleme cu animalutul tau si nu gasesti un cabinet veterinar in orasul tau? Iata aici cabinete veterinare din Sibiu!

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  pentru alimentatie click aici hrana caini si  mancare pisici.

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Hermann Vet

 

Adresa: Calea Cisnădiei, Cartierul Arhitecților, Nr. 111

Tel: 0722393047 | 0725274639 | 0269242866

Mail: drcristianiosif@yahoo.com

În perioada studenţiei, în Bucureşti s-a născut ideea alcătuirii unei societăţi care să aibă ca domeniu de activitate clinica animalelor de companie. În acea perioadă aveam în buzunar dosarul de emigrare către Canada. Cu toate acestea gândul de a realiza un concept de accesibilitate la servicii medical veterinar în oraşul bunicilor mei a fost mai puternic.

În acest proiect original s-a urmărit nu profitul cât mai ales adaptarea serviciilor la specificului micului burg transilvănean – în aşa fel încât într-un concept original să reuşim să funcţionăm aplicând cunoştinţe medical veterinare existente la nivel mondial, în cele mai renumite şcoli superioare de medicină veterinară.

Eleonora şi Cristian Valentin IOSIF, FONDATORII societăţii Hermann Vet
În orice activitate medicală componenta managerială trebuie armonizată cu cea clinică. Onestitatea reprezintă cea mai importantă calitate în organizarea unui serviciu clinic veterinar privat. Evoluţia societăţii Hermann VET s-a produs printr-un fond de idei original, derivat din pregătirea şi experienţa fondatorilor.

Hermann VET se pregăteşte pentru viitor, cuplând noi generaţii de rezidenţi într-o echipă ce urmăreşte în primul rând continuarea pregătirii medicale – prin conectarea permanentă la regiunile considerate vârf de lance ale medicinei veterinare mondiale.

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Exclusive Vets

 

 

Adresa noastra: Strada Bahluiului Nr. 18, 550400 – Sibiu
Program funcționare Luni-Vineri 09.00-20.00, Sâmbăta 10.00-14.00, Duminică – Închis.
Tel: 0745 60 70 80

La clinica noastră veterinară, prietenul dumneavoastră necuvântător va beneficia de cele mai bune servicii medical veterinare din Sibiu, asigurate de medici veterinari cu experiență și dedicație profesională precum și de personal profesionist
SERVICII VETERINARE COMPLETE
La clinica noastră veterinară, prietenul dumneavoastră necuvântător va beneficia de cele mai bune servicii medical veterinare din Sibiu, asigurate de medici dedicați, personal profesionist și echipamente de ultimă generație. Alege clinica veterinară Exclusive Vets Sibiu!
CONSULTAȚII

Pe lângă consultațiile generale, oferim și consultații în specializări ca oftalmologia, dermatologia, cardiologia, consultații nutriționale și stomatologice.

MEDICINĂ PREVENTIVĂ

Este important ca animalul dumneavoastră să beneficieze de toți factorii necesari unei dezvoltări armonioase. De aceea, pe lângă…

ANALIZE LABORATOR

În cadrul laboratorului nostru se pot efectua un spectru larg de investigații, analize de sânge – hematologice, biochimice, analize bacteriologice…

URGENȚE VETERINARE

Suntem pregătiți să vă sărim în ajutor în orice fel de situație, de aceea în cabinetul nostru veți găsi întotdeauna un medic disponibil in situații de urgență.

CHIRURGIE / ORTOPEDIE

Sala noastră de chirurgie este dotată cu aparatură de ultima generație: concentrator de oxigen, aparat de anestezie inhalatorie, monitozare…

SPITALIZARE

Clinica noastră oferă posibilitatea spitalizării pe perioada convalescenței, a recuperării sau a unui tratament, astfel încât companionul dumneavoastră…

DERMATOLOGIE

Secția noastră de dermatologie oferă servicii de consultație și tratament pentru toate patologiile care afectează pielea, unghiile, urechile și suprafețele…

STOMATOLOGIE

Cabinetul nostru de stomatologie tratează tot felul de animăluțe, de la rozătoare la animale de talie mare, iar pacienții noștri beneficiază atât de tratamentul…

DESPRE EXCLUSIVE VETS

Suntem o echipă de medici veterinari profesioniști, iar fiecare dintre noi este pasionat de ceea ce face. De aceea investim continuu în pregătirea și dezvoltarea noastră. Sperăm ca experiența și cunoștințele noastre să vă ajute să îi oferiți o viață cât mai bună și mai frumoasă companionului dumneavoastră.

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Vetcon

 

 

Tel: 0761 663577

Mail: cabinet@vetcon.ro
Program:

L – V: 08:00 – 18:00

S: 08:00 – 11:00

D: Inchis

Urgente: 0770 664787

Clinica veterinara VETCON va ofera o gama larga de servicii medical veterinare pentru animale de companie.Infiintata in august 2009 clinica veterinara VETCON si-a propus de la inceput sa asigure o calitate exceptionala a actului medical, imbunatatind calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul, de a creea un centru medical veterinar performant care sa puna in prim plan binele pacientului.Investitiile permanente in aparatura medicala performanta si diversificarea gamei de servicii, ne-a adus increderea deplina a clientilor nostrii.Dintre serviciile oferite enumaram urmatoarele: consultatii generale, consultatii de specialitate (ortopedie, stomatologie, dermatologie, oftalmologie, cardiologie, oncologie) tratamente, vaccinari, deparazitari, microcipari, ecografie, radiologie, chirurgie (abdominala, toracica, ortopedie), anestezie inhalatorie, analize de sange (hematologie, biochimie, electroliti) analize urina (ex. Citologic, ex. Biochimic), ex coproparazitologic, teste rapide caine (parvoviroza, jigodie, coronaviroza, dirofilarioza, anaplasmoza, borelioza), teste rapide pisici (FeLV, FIV), Cosmetica si frizerie canina.

cabinet-veterinar-brasovcabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Vet Doctor Pets

 

Adresa: Str. Rusciorului,
Nr. 4, Sibiu, Jud. Sibiu
Telefon: 0753 634 748
0758 327 655
Email: contact@vetdoctorpets.com

Suntem Vet Doctor Pets, cabinet medical veterinar din Sibiu. Echipa noastra profesionista ofera servicii complete si complexe pentru sanatatea animalului tau de companie, incluzand medicina general, analize, chirurgie, imagistica medicala, imunologie, stomatologie si multe altele.

Tratam fiecare caz cu seriozitate, iar in caz de urgența, suntem disponibili non-stop telefonic.

Pentru informatii suplimentare, programari, dar in primul pentru sanatatea si bunastarea animalutului tau, nu ezita sa ne contactezi!

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Pet Line

 

Adresa: str Miraslau nr 21
Sibiu,
Romania

Tel:: 0269233922

Urgente: 0740227766
Mail: contact@veterinarsibiu.ro

Am inceput activitatea la Pet Line in urma cu mai bine de 20 de ani. In timpul scurs de la acordarea de asistenta de specialitate primului pacient si pana astazi am acumulat o experienta bogata in tratarea animalelor dumneavoastra de companie dar si un bagaj impresionant de amintiri placute. De la un mic cabinet medical veterinar am ajuns astazi sa fim una dintre cele mai apreciate clinici de medicina veterinara din Sibiu.

Venim in sprijinul pacientilor nostri necuvantatori cu o tehnica medicala performanta pentru tratarea mai multor tipuri de afectiuni. Spatiul de care dispunem este generos, permitand pacientilor sa se simta confortabil si in siguranta. Nu mai este un secret pentru nimeni ca noi, intreg personalul clinicii de medicina veterinara Pet Line, facem tot posibilul ca pacientii nostri sa devina in cel mai scurt timp prietenii nostri.

Stim, poate cel mai bine, ce inseamna dragostea pentru companioni nostri dar si atasamentul si devotamentul acestora pentru stapanii lor. De aceea toti prietenii nostri sunt tratati cu respectul, cu dragostea si cu simpatia cuvenite dar si in functie de afectiunea de care sufera.

Gama serviciilor care sunt oricand disponibile pentru necuvantatoarele noastre dragi cuprind atat consultatii, tratamente si investigatii medicale specifice sau interventii chirurgicale cat si toaletari si igienizari. Toate aceste servicii sunt oferite cu tot profesionalismul de care putem da noi dovada. Abordarea fiecarui caz in parte se face cu toata seriozitatea si onestitatea impuse de respectul pentru o fiinta care simte durere si alinarea acesteia la fel ca un om.

Am demarat acest proiect din dorinta de a fi alaturi de animale dar si de oameni. Astazi ne anima aceleasi ganduri si idealuri. De aceea, ne bucuram sa fim impreuna cat mai putin timp pentru probleme de natura medicala si cat mai multt timp pentru ca ne place sa fim impreuna.

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Dr. Coldea

 

Adresa: Str. Tudor Arghezi, nr. 1C, Sibiu

Tel:+40 788 233 324

Mail:www.coldea.ro

Mail: vet@coldea.ro

 

Servicii:

Medicină Veterinară
Adresați-vă specialiștilor pentru informații de calitate despre animale, întreținere sau îngrijire

Teste și Analize
Efectuăm servicii medicale, diverse teste și analize medicale pentru animale, păsări și pești

Consultații
Consultul clinic general efectuat minuțios poate aduce informații prețioase despre starea de sănătate a animalului dumneavoastră

Informații Utile
Sfaturi utile, informații de actualitate, îngrijire și întreținere câini, pisici, păsări, rozătoare și reptile

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Mobil

 

dr. DODOC CLAUDIU
Tel 0740347036

str XX nr 18
com Cristian, jud SIBIU

Program activitate: Luni-Sambata: 08-20, Duminica: Inchis

CABINET VETERINAR MOBIL

Va ofera:

URGENTE VETERINARE(accidente, hipovolemii,socuri, crize, intoxicatii, etc)
-Consultatii la domiciliu
-Tratamente la domiciliu
-Deparazitari -animale mici (caini, pisici)
-Animale mari (cai, bovine, ovine, caprine,porcine, pasari)
-Vaccinari -caini, pisici (ovine impotriva anaerobiozei, antisalmonelic, mamitei contagioasei-rasfug)
-Sterilizari – catele, pisici- doar la cabinet
-Castrari – armasari (in picioare), vieri, scrofite, iepuri, cocosi.
EUTANASII– doar in boli incurabile
-Capturam caini agresivi sau fara stapan cu sarbacane (ecarisaj)

Program activitate: Luni-Sambata: 08-20, Duminica: Inchis

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Sigma Vet

 

 

Adresa: corp B, Calea Turnișorului nr. 121, Sibiu

Tel: +40765273372

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Sky Vet

 

 

Adresa: Strada Constituției 7, Sibiu

Tel: +40742832972

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Fia Vet

 

 

Adresa: STRADA FRAGILOR NR.1(ZONA TÂRGUL OBOR)
Mail: FIAVET@YAHOO.COM
Tel: 0722 604 307
0740 604 307

Ne bucuram ca v-am starnit curiozitatea de a ne cunoaste.

Cabinetul a luat viață datorită iubirii față de animalele de companie. În anul 2015 am deschis poarta pentru primul suflet necuvântător, iar azi ne mândrim cu un numar mare de companioni fericiți. Ne dorim ca acest progres să ne urmeze și pe mai departe, astfel încat, un număr cat mai mare de animaluțe să facă parte din mediul FIA VET.
Facem tot posibilul, cu ajutorul cursurilor și al conferințelor, să ne menținem la curent cu cele mai noi practici în medicina veterinară, astfel încât animaluțelor dumneavoastră să nu le lipsească nimic, chiar și atunci când starea lor de sănătate îi împiedică să fie voioși. Nu ținem cont de specie sau rasă, tot ce ne dorim este ca aceștia să fie sănătoși, astfel încat să poată să ne umple ziua de fericire.
Vă asteptăm cu drag ori de câte ori aveți nevoie de noi, indiferent dacă este vorba de o prevenție sau dacă considerați că animaluțul dumneavoastră are o problema, suntem dispusi să vă sărim în ajutor indiferent de oră, motiv pentru care vă rugăm să ne apelați cu încredere, ori de câte ori simțiți că animaluțul dumneavoastră nu se află în starea lui obisnuită.
Atenție, o problemă pe care dumneavoastră o considerați minoră, poate duce la apariția unor probleme mult mai grave.

Cu drag
Dr. Andrei Floare

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – RED VETS

 

 

Adresa: Bulevardul General Vasile Milea Bl.10 Sc.B Ap. 17 – Parter, Sibiu

Tel: +40765961746

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Pet Vet Depot

 

 

Adresa:
Strada Faurului 21, Sibiu 557270

Fa-ti programare
Telefon:
0269 222 424

Program lucru Medic Veterinar
Program de lucru:
Luni – Vineri 08:00 – 17:00

Sam – Dum Inchis

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru o varietate foarte mare de servicii medicale precum: consultații de specialitate, tratamente specifice, vaccinări, microcipare și înregistrare RECS, deparazitări interne și externe, stomatologie veterinară…

În plus in cadrul cabinetului veți găsi si o farmacie veterinară in care puteți găsi o gama foarte largă de tratamente necesare pentru animale de companie dar și pentru animale de rentă (oi, vaci, cai, capre, păsări e.t.c)

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – TotalVet

 

Adresa: colț cu electricienilor, Strada Vasile Aaron, Sibiu

Tel: +40746088095

In cadrul cabinetului veterinar „TotalVet Sibiu” beneficiezi de servicii medicale complete si toaletaj canin la cele mai inalte standarde.
Medicii nostri experimentati sunt dispusi la orice ora sa ridice profesia la rang de arta, combinand cunostintele dobandite cu afectiunea pe care o merita animalul tau, incercand ca intotdeauna rezultatele sa fie unele pozitive, incepand de la o diagnosticare precisa pana la vindecare.
Adepti ai tehnologiei de ultima generatie si a celor mai sigure si rapide metode de terapie ce duce la vindecare, noi ne straduim sa reducem perioada de suferinta a prietenului tau indiferent ca este vorba de caine, pisica sau animal exotic.

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – Dr. Blajan Tatiana

 

 

Adresa: Strada Cugir 12, Sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

cabinet-veterinar-sibiu

Cabinet veterinar Sibiu – CMVI DR. IRIMIE FLORIN

 

 

Adresa: Strada Cetății 44, Sibiu

Tel: +40369301520

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *