Cabinet veterinar, Sanatate

Cabinet veterinar Sector 6 Preturi – Non-stop – Cele mai bune cabinete

cabinete-veterinare-sector-6

Cabinet veterinar Sector 6 – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Sector 6 si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti un cabinet veterinar, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune cabinete veterinare din Sector 6

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

cabinet-veterinar-sector-6-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-6-bucuresti

Cabinet veterinar sector 6 Bucuresti -SanitaVet

 

Adresa cabinet: Strada Valea Oltului Nr.12, Bloc C9, parter, Sector 6 Bucuresti

Telefon: 021 444 22 72,  0744 523 340, E-mail: cabinetveterinar@sanitavet.ro

Cabinetul veterinar SanitaVet a luat fiinta in anul 1999 din ideea de a darui comunitatii si a aplica pe cat posibil de multe din cunostintele acumulate in timpul facultatii. La inceput a fost mai greu, cu dotari putine, dar SanitaVet a reusit sa creasca repede. Ambitia si pasiunea investita au dat roade si in doar cateva saptamani au aparut primii clienti fideli care au apreciat profesionalismul si eficienta cu care echipa SanitaVet lucreaza.

Ne-au pasionat intotdeauna noile tehnologii, noile tipuri de medicamente si tratamente si n-am omis niciodata participarea la conferinte si simpozioane care sa ne ajute sa ne perfectionam si sa fim in pas cu tot ceea ce este modern si inovator.
Timpul a trecut si spatiul a fost modernizat, mai multe servicii au fost disponibile si astfel prestigiul cabinetului veterinar a crescut inca si mai mult. Ne-am putut ocupa de cazuri mai complicate si am putut vindeca mai multe animalute. Acest lucru ne-a adus deasupra si ne-a permis sa ne dezvoltam permanent. Si deci iata-ne, aproape 16 ani mai tarziu, in aceeasi stare de continua agitatie pentru ca dumneavoastra, clientii nostri, sa puteti beneficia de tratamentele cele mai bune la preturile cele mai accesibile.
De ce sa alegeti serviciile noastre?
Ne mandrim cu faptul ca oferim cele mai bune servicii intr-un timp cat mai scurt posibil. Incercam sa cream o ambianta cat mai placuta atunci cand dumneavoastra trebuie totusi sa asteptati.
Oricand si oriunde apare o problema urgenta putem interveni, avand la dispozitie propria masina in regim de ambulanta veterinara. Incercam sa oferim servicii cat mai complete si avem chiar si un numar de telefon pentru urgente: 0744 523 340

SanitaVet are ca motto: Animalele voastre, familia noastra! Ne implicam in fiecare caz in parte si incercam sa fim cat mai apropiati de pacienti. Intelegem ca unele vizite la veterinar sunt niste momente dificile si avem rabdare cu fiecare explicatie. Stim sa ne facem intelesi si va oferim din timp informatii clare despre fiecare interventie in parte si fiecare cost implicat inainte de a lua o decizie.
Ne dorim permanent ca fiecare pacient ajuns la noi sa ne devina prieten si sa ne priveasca ca pe niste medici „de familie” ai animalului sau. Apreciem vizitele oricand este posibil, suntem destul de activi pe retelele de socializare si nu ramanem indiferenti la sugestiile sau cererile dumneavoastra.

Ne dorim sa ajutam pe cat mai multi. Ne implicam pe cat posibil (limitati fiind desigur de resursele materiale si de timp) in campanii de responsabilizare si informare a stapanilor de animale. Incercam sa oferim si interventii pro bono si sprijinim pe cei care nu pot avea grija de animalul primit. Nu suntem indiferenti la cazurile disperate. Suntem asa cum ne-am dori sa fie toti cei din jur: atenti si grijulii cu patrupedele.

SanitaVet este un cabinet orientat intotdeauna catre client si de aceea vom incerca sa oferim solutiile cele mai potrivite pentru fiecare dintre dumneavoastra. Pentru a va convinge ca noi suntem alegerea ideala va invitam sa ne vizitati la sediul nostru.

cabinet-veterinar-sector-6-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-6-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 6 Bucuresti – Estela Pet

 

Drumul Taberei, nr 18, Sector 6, Bucuresti, Tel: 0723041439; 0765278449; Program: L-V 10:00/20:00; S: 10:00/15:00 | D: Închis

Medicina veterinara este supusa incontinuu schimbarii. Aparitia noilor tehnici si tehnologii, noile descoperiri în domeniu, fac posibila tratarea eficienta a tot mai multor afectiuni si astfel ne permite sa avem printre noi tot mai mult timp, prietenul nostru necuvântator.

Infiintata in anul 2009, Clinica Veterinara ESTELA PET a luat nastere din dorinta de a fi o clinica modern echipata, aflata la cele mai inalte standarde.Suntem o echipa tanara, ambitioasa si proactiva, cu experienta vasta in ortopedie, chirurgie, diagnostic de laborator si medicina interna.

Ne propunem sa oferim un act medical de calitate, compasiune pentru pacientii aflati in suferinta, dar si respect si intelegere pentru proprietarii de animale, prin stabilirea unei relatii stranse de parteneriat si consultare.

Misiunea noastra
Misiunea noastra este imbunatatirea actului medical si vindecarea rapida a pacientilor, prin perfectionare continua, folosind metode si tehnici revolutionare.

Participam frecvent la cursuri de specializare si practica, pentru asimilarea celor mai noi proceduri de tratament si chirurgie.Primim proprietarii de animale cu deschidere, si sustinem o relatie de parteneriat cu acestia. Suntem posesori de animale, de aceea tratam fiecare pacient cu grija si atentie, asigurandu-i siguranta si confortul, atat de importante.

Avem experienta in urgente medicale, unde fiecare secunda este pretioasa. Cazurile mai dificile sunt discutate in echipa, si in urma propunerilor, argumentelor si consultarii, decidem tratamentul.

Ne axam pe calitate in tot ce facem si folosim cel mai nou intrumentar si cea mai moderna aparatura.

Suntem atenti si exigenti in respectarea normelor de igiena si pastrarea unui mediu steril pe mesele de consult si in sala de operatie.

Valorile noastre sunt: calitate, transparenta, pasiune, progres.Va stam la dispozitie cu: deparazitări interne/externe, vaccinări, intervenţii chirurgicale, mică şi mare chirurgie, ortopedie, sterilizări, analize de laborator (hemoleucogramă, biochimie, parazitologie), examen ecografic, stomatologie veterinară, terapie intensivă şi spitalizare post operator.

cabinet-veterinar-sector-6-bucuresti

cabinet-veterinar-sector-6-bucuresti

Cabinet veterinar Sector 6 Bucuresti – A&A Medical Vet

 

B-dul 1 Mai nr.43, bl.C17, sector 6
contact@medicalvet.ro
CABINET VETERINAR TÂRGU NEAMȚ
Lun-Vin: 08:00-22:00
Sâm: 09:00-21:00
Dum: 09:00-21:00021 499 11 01 072 370 88 17

A&A Medical Vet infiinţată în 1999, prin cabinetele sale veterinare dotate cu aparatură modernă de diagnostic şi tratament, prin personalul profesionist, permite diagnosticul rapid al afecţiunilor, controlul eficient al evoluţiei pacienţilor, precum şi luarea măsurilor sigure de prevenire a problemelor de sanatate potenţiale.

Premii&Diplome012Premii&Diplome014
Profesionalismul, munca în echipă și atașamentul față de animale sunt principiile de baza ale personalului A&A MedicalVet. Este responsabilitatea fiecărei persoane din echipă să aibe un standard de înaltă conduită profesională. Această atitudine implică un angajament constant, o puternică dăruire și o înaltă calitate a serviciilor oferite.

Premii&Diplome01Premii&Diplome02
Competenţele medical-veterinare în diagnosticul imagistic, chirurgie, anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, patologia animalelor exotice, examene citomorfologice etc. sunt datorate participării la conferinţe internaţionale de perfecţionare, aparţinand Şcolii Europene de -Înalte Studii Veterinare (ESAVS), numeroase simpozioane şi work-shopuri naţionale şi internaţionale, precum şi experienţa dobândită în cei 15 ani de activitate clinică.

Trebuie găsită o balanță între tehnică și știință!

De asemenea, cabinetele dispun de o conexiune la reţeaua de telemedicină, care permite colaborarea cu diplomaţi şi profesori din întreaga lume.

Cazuistica anuală însumează aproximativ: 2200 examene radiologice, 600 intervenţii chirurgicale, 1460 ecografii generale, 1600 ecocardiografii, 1095 animale internate;

cabinet veterinar sector 6 crangasi
cabinet veterinar sector 6 non stop
cabinet veterinar sector 6 prelungirea ghencea
cabinet veterinar sector 6 drumul taberei
cabinet veterinar sector 6 uverturii
cabinet veterinar sector 6 moinesti
cabinet veterinar sector 6 preturi
cabinet veterinar non stop bucuresti sector 6
cabinet veterinar deschis duminica sector 6
cabinet veterinar in sectorul 6
cabinet veterinar non stop sector 6 militari
cabinet veterinar valea oltului sector 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *