Caini de vanzare, Catelusi

Caniche – De vanzare – Pitic – Toy – Mediu – Imperial – Mijlociu – Maro – Apricot

caniche

Caniche de vanzare – Cautati un catel din aceasta rasa?

Daca doriti sa cumparati un Caniche, stiti deja ca il puteti gasi, pe site-urile de anunturi publicitare, care este o varianta buna de cautare.

Insa, nu credeti ca ar fi mai bine, sa va ganditi la adoptarea unui caine Caniche, sau un caine din alta rasa?

In felul acesta, ati puteti face fericit, un catel fara camin!

Exista multi catelusi, care au nevoie de adoptie si/sau de gazduire temporara.

Daca sunteti in cautarea unui catelus sau a unei pisici de vanzare/adoptat, sau daca doar doriti sa vindeti/donati un animal de companie, vedeti si publicati anunturi apasand aici!

Este o rasa de catei minunata si foarte iubitoare. Iata cateva lucruri pe care le puteti achizitiona pentru catelul dumneavoastra caniche.

Botnita pentru marimea unui caniche, click aici!

Hrana speciala pentru caniche, click aici!

Pentru un joc cu caniche, click aici!

Caniche de vanzare – Toti ne dorim la un moment dat sa ne luam un catel, indiferent ca locuim la curte sau la apartament.

Daca nu stii inca ce rasa sa iei, sau inca mai cauti informatii, mai jos vei gasi o descriere a rasei Caniche sau Poodle (Pudel).

Dacă doriți să achiziționați hrana pentru cainele dvs, click aici! hrana caini

Caniche – Istoricul rasei 

Originea rasei Caniche, este contestata, daca aceasta provine din Germania, ca tip de caine de apa, sau din Barbet francez.

Caniche-ul este o rasa de caine, cunoscuta in patru variante, astfel: Pudel mare sau standard / Pudel mediu / Pudel miniatural / Pudel Toy sau jucarie.

Pudel standard, original,  este cunoacut si sub alte nume, precum:

  • Pudelhud;
  • Caniche;

Poodle sau Caniche-ul, cum vreti sa-l numiti, este clasat pe locul al doilea, ca fiind cea mai inteligenta rasa de caini, chiar in spatele Border Collie.

Are abilitati deosebite in multe activitati si sporturi de caini, precum: agilitate, ascultare, urmarire, pastorire, spectacole de circ si caini de asistenta.

Pudelii au primit onoruri de top in multe spectacole de conformatie, inclusiv „Best in Show”.

Pudel-ul sau Caniche-ul, este inregistrat ca al saptelea caine, din cele mai populare rase de caini, in Statele Unite.

Daca sunteti in cautare de cusca pentru caini, click aici. cusca caini

Caniche – Popularitatea rasei

Elegant. Mandru. Inteligent.

Pudelii sunt caini impresionanti, asa cum pot atesta cei mai buni castigatori, din aceasta rasa de caini. In spatele panglicilor albastre, a coafurilor impresionante si a atitudinii regale, veti gasi un caine familial afectiv, cu o istorie antica si multe talente.

De fapt, numele englezesc „poodle” este derivat din cuvantul german „pudel” sau „pudelin”, ceea ce inseamna sa stropesti in apa.

In Franta, Pudel-ul este numit Caniche, un nume derivat din carne de chien, adica caine de rata.

Pudelul, a devenit foarte popular ca si caine de companie, datorita caracterului sau prietenos, plin de bucurie si loialitate, si datorita dimensiunilor si culorilor diferite, pe care fiecare le poate alege in functie de preferinta.

Caniche – Aspect general

Indiferent ce cauti, un caniche mediu sau un caniche pitic, rasa are aspectul caracteristictic, de par cret. Aparitia este aceea, a unui caine inteligent, mereu vigilent si activ, construit armonios, dand impresia de eleganta si mandrie.

Caniche-ul este renumit pentru o personalitate jucausa, dar demna, si o inteligenta dura.

Cand vine vorba de antrenament, acesta este un student de nota zece.

Caniche-ul, exceleaza in sporturile de performanta, cum ar fi ascultarea, agilitatea si testele de vanatoare.

Pentru a cumpara masina de tuns caini, click aici! masina de tuns caini

Caniche – Tipuri de caini in functie de dimensiuni

Dupa cum am mentionat, mai sus, exista 4 soiuri de pudeli, al caror standard, este acelasi pentru toti, cu dimensiuni, variind de la simplu la dublu.

Pudelul mare

Dimensiunea lui, variaza, intre 45 si 60 cm. Are acelasi aspect ca pudelul mediu, si isi reia proportiile generale, dar cu dimensiuni mai mari.

Pudelul mediu

Dimensiunea sa, variaza intre 35 si 45 cm.

Pudelul miniatural

Dimensiunea sa, variaza intre 28 si 35 cm. Prezinta aspectul pudelului mediu, dar cu dimensiuni reduse.

Pudelul Jucarie

Dimensiunea sa, variaza intre 24 si 28 cm. Are aspectul general, si proportiile pudelului miniatural, fiind in acelasi timp mai mic.

Caniche – Caracteristici fizice

Parul :

Este abundent, fin si lanos. Este cret si elastic la Pudelul cu parul cret, strans si formand snururi, la Pudelul cu parul cret.

Culoarea :

Imperativ unita. Blana poate fi neagra, alba, maro (inchisa), gri (uniforma, nici negricioasa, nici albicioasa) sau capriu.

Capul :

De doua ori mai lung, decat este larg, proportional cu corpul, nici greu, nici prea subtire. Oprirea nu este foarte marcata, dar nu trebuie sters.

Urechile :

Sunt plate, lungi, cad de-a lungul obrajilor si largite, apoi rotunjite la capatul lor. Pielea pavilionului, atinge sau depaseste comisura buzelor, atunci cand este purtata inainte. Este mobilata cu par lung ondulat.

Ochii :

Migdalati, de culoare neagra sau maro inchis, cu o expresie inteligenta si dinamica.

Corpul :

Bine proportionat, putin mai lung decat inalt (la nivelul greabanului). Spatele este scurt, greabanul moderat dezvoltat, coapsele ferme si musculoase, si crupa rotunjita, fara a fi cazuta.

Coada :

Este legata sus, la nivelul liniei rinichilor. Este purtata la 9:10 de la linia spatelui.

 

Apasati aici pentru a achizitiona haine sau incaltaminte pentru caini! Hainute cainiIncaltaminte caini

Intalnit in randul soiurilor mai mici – caniche pitic si caniche toy – care sunt cel mai adesea rasfatate si neinstruite. Daca va rasfatati pudelul si nu-l instruiti, probabil ca va concluziona ca el este cainele alfa al familiei. Acest lucru este mai frecvent, si din acest motiv trebuie sa tineti cont de mai multe repere, inainte de a adopta sau cumpara un caniche, precum:

Caniche – Dresajul de obedienta

Datorita inteligentei si a naturii jucause, dresajul pentru ascultarea comenzilor, este esential, pentru a mentine mintea cainelui activa.

Un pudel care gandeste si invata, nu se plictiseste, si prin urmare nu va gasi modalitati distructive, de a se ocupa de el insusi;

Caniche – Intretinerea blanii

Blana caniche-ului, are nevoie de intretinere, pentru a ramane frumoasa si sanatoasa. Cei mai multi proprietari de caniche, isi duc cainii, la un ingrijitor profesionist, la fiecare trei, pana la sase saptamani.

Daca doriti sa economisiti bani, pe cheltuieli de ingrijire, puteti invata sa o faceti singur, insa este nevoie de timp si efort;

Caniche – Curatarea fetei

Pudelii au ochii umezi, si pot pata parul din jurul lor. Pentru a reduce petele, stergeti zilnic fata, cu o carpa fara alcool, sau cu prosop inmuiat in apa calda;

Caniche – Achizitionati-l de la un crescator responsabil!

  • Ca sa aveti un caine sanatos, nu cumparati niciodata un catelus, de la un crescator iresponsabil, sau de la un magazin de animale de companie.
  • Cautati un crescator cu reputatie, care testeaza cainii, pentru a se asigura, ca nu au dobandit boli genetice, pe care ar putea sa le transmita puilor;

Pentru a achizitiona o zgarda de caini, click aici! Zgarda Foresto, Zgarda caini

In ciuda aspectului sau de caine inteligent, iubitor, loial si rautacios, sunt patru cuvinte care folosesc frecvent pasionatii de pudel pentru a descrie personalitatea rasei. Pudelul este, de asemenea, cunoscut pentru ceea ce fanii il numesc „un aer de distinctie”: o atitudine demna, care este greu de descris, dar usor de observat la cainele Caniche imperial, pudelul iubeste sa se joace. De asemenea, este foarte indragit de oameni . Combinati-le cu inteligenta legendara si aveti un caine care este foarte usor de dresat.

Un bun caniche care a fost invatat maniere canine, are o dispozitie calma, mai ales daca el face exercitii regulate pentru a-si arde energia naturala.

Caniche – Protector cu familia sa umana

Caniche-ul isi protejeaza casa si familia, iar daca strainii se apropie de casa ta, el va latra de avertizare, ca sa va anunte, si desi este afectuos cu familia sa, poate sa ia ceva timp, pana se obisnuieste cu oameni noi.

Caniche – Inteligenta

O trasatura remarcabila a caniche-ului este inteligenta sa. Se spune adesea ca are inteligenta asemanatoare cu cea umana, o istetime care ii uimeste pe proprietarii sai. Desigur, nu este usor sa traiesti alaturi de cainii inteligenti.

Ei invata repede obiceiuri bune si mai putin bune – si au o memorie foarte buna.

Pentru a achiziționa o botnita sau o lesa pentru caini, apăsați aici! Botnita caine, Lesa caine

Caniche – Cu copiii 

Caniche-ul este un insotitor minunat pentru copii, desi copii mici, care nu stiu sa se descurce cu un caine, ar putea rani accidental un caniche toy, cea mai mica si mai delicata varietate a rasei.

La fel ca in cazul fiecarei rase, ar trebui sa inveti intotdeauna copiii, cum sa se apropie si sa atinga cainii, si sa supraveghezi intotdeauna, orice interactiune intre caini si copii mici, pentru a preven,i orice muscatura din partea ambelor parti.

Invata-ti copilul, sa nu se apropie niciodata, de nici-un caine, in timp ce mananca sau doarme, sau sa incerce sa ia mancarea cainelui!

Nici-un caine, oricat de prietenos, nu ar trebui sa fie lasat vreodata nesupravegheat, cu un copil.

Caniche – Si alte animale de companie

Caniche-ul care creste cu alti caini, sau animale de companie, din casa – sau care au o multime de oportunitati de interactiune cu acestia, in cursuri de dresaj, de grup, parcuri de caini ,si altele asemenea – se vor bucura de compania lor.

Daca pudelul tau, este obisnuit sa fie singurul animal de companie, din gospodarie, este posibil, sa aiba nevoie de ceva timp, si de pregatire speciala, pentru a-l ajuta sa accepte un nou venit.

Daca doriti sa va transportati cainele in cele mai bune conditii, de aici puteti achizitiona cusca sau geanta pentru transportul cainilor! Cusca transport caini, Geanta transport caini.

Caniche-ul, este adesea achizitionat fara o intelegere clara, a ceea ce inseamna sa detii un astfel de caine. Exista multi catei, care au nevoie de adoptie si/sau de gazduire temporara.

Daca doresti sa salvezi un caniche, prin adoptarea sau gazduirea temporara a acestuia, puteti accesa pe Google, „Centrele pentru adoptii caini”, sau „Adaposturile pentru caini”, pentru localitatea in care locuiti, sau pentru orasele invecinate.

Caniche-ul este in general sanatos, dar ca toate rasele, este predispus la anumite afectiuni. Nu toti cainii se vor imbolnavi de toate aceste boli, dar este important sa fii constient de ele daca ai In vedere aceasta rasa.

Daca sunteti in cautarea unui caniche de vanzare, cautati un crescator bun, care va va oferi informatii clare despre sanatatea puiului cat si despre parintii acestuia. Carnetul de sanatate dovedeste daca un caine a fost testat si vindecat de o anumita afectiune.

Aici găsiți ham sau rucsac pentru transportarea cainilor. Ham caine, Rucsac transport caini

Bolile specifice, rasei de caine Caniche, sunt:

  • Boala Addison

  • Cunoscuta si sub denumirea de hipoadrenocorticism, aceasta afectiune extrem de grava este cauzata de o productie insuficienta de hormoni suprarenali de catre glanda suprarenala. Majoritatea cainilor cu boala Addison varsa, au apetit slab si letargie. Deoarece aceste semne sunt vagi si pot fi confundate cu alte afectiuni, este usor sa ratam aceasta boala ca diagnostic pana cand ajunge la stadii mai avansate. Semne mai severe apar atunci cand un caine este stresat sau cand nivelul de potasiu devine suficient de ridicat pentru a interfera cu functia inimii, provocand soc sever si moarte. Daca se suspecteaza Addison, medicul veterinar poate efectua o serie de teste pentru a confirma diagnosticul.
  • Dilatarea gastrica-Volvulus

  • Denumita In mod obisnuit balonare, este o afectiune care pune viata in pericol, care afecteaza cainii mari, cu pieptul adanc, precum caniche-ul, mai ales daca sunt hraniti cu o masa mare pe zi, mananca rapid, consuma volume mari de apa dupa mancare si sunt foarte energici imediat dupa ce manca. Balonarea apare atunci cand stomacul este distins cu gaz sau aer. Cainele nu este capabil sa sughite sau sa vomite pentru a scapa de aerul in exces din stomac, iar revenirea normala a sangelui in inima este impiedicata. Tensiunea arteriala scade si cainele intra in soc. Fara ingrijiri medicale imediate, acesta poate muri. Urmareste daca cainele tau are abdomenul destins, saliveaza excesiv si ragaie dar nu vomita. De asemenea, poate fi nelinistit, deprimat, letargic si slab, cu ritm cardiac rapid. Este important sa va duceti cainele la veterinar cat mai curand posibil;
  • Hiperadrenocorticism

  • Aceasta afectiune apare atunci cand organismul produce prea mult cortizol. Se poate datora unui dezechilibru al hipofizei sau glandei suprarenale sau poate aparea atunci cand un caine are prea mult cortizol rezultat din alte afectiuni. Semnele comune sunt consumul excesiv de apa si urinarea. Daca pudelul dumneavoastra prezinta aceste doua simptome, duceti-l la medicul veterinar. Exista tratamente care ajuta la aceasta boala, inclusiv chirurgie si medicamente;
  • Epilepsie

  • O cauza comuna a convulsiilor la toate soiurile de caniche este epilepsia idiopatica. Adesea este mostenit si poate provoca convulsii usoare sau severe. Crizele pot fi expuse printr-un comportament neobisnuit, cum ar fi alergarea frenica ca si cum ar fi urmarit, esalonat sau ascuns. Crizele sunt Inspaimantatoare de urmarit, dar prognosticul pe termen lung pentru cainii cu epilepsie idiopatica este In general foarte bun. Este important sa ne amintim ca convulsiile pot fi cauzate de multe alte lucruri decat epilepsia idiopatica, cum ar fi tulburarile metabolice, bolile infectioase care afecteaza creierul, tumorile, expunerea la otravuri, leziunile grave ale capului si multe altele. Prin urmare, daca caniche-ul tau are convulsii, este important sa-l duci imediat la veterinar pentru o verificare;
  • Displazia soldului

  • Atunci cand priza soldului este slab formata sau ligamentele sunt suficient de libere pentru a permite mingii osului coapsei (femur) sa alunece o parte din soclul soldului, se numeste displazie. Displazia de sold canin este mostenita, factorii de mediu jucand uneori un rol important In dezvoltarea sa. De-a lungul timpului, exista degenerarea articulatiei care poate provoca artrita si durere, chiar schiopatare. Greutatea excesiva, exercitiul excesiv sau prelungit inainte de maturitate, o rata de crestere rapida si dietele bogate in calorii sau suplimentate pot contribui la dezvoltarea displaziei de sold canin. Ingrijirile veterinare includ suplimente nutritive, medicamente si, in unele cazuri, operatii;
  •  Hipotiroidism

  • Hipotiroidismul este cauzat de o glanda tiroidiana activa. Se crede ca este responsabil pentru afectiuni precum epilepsie, caderea parului, obezitate, letargie, hiperpigmentare, pioderma si alte afectiuni ale pielii;
  • Boala Legg-Perthes

  • Aceasta este o alta boala care implica articulatia soldului. Multe rase sunt predispuse la aceasta afectiune. Cand caniche-ul dumneavoastra are Legg-Perthes, aportul de sange catre capul femurului (osul mare al piciorului din spate) este scazut, iar capul femurului care se conecteaza la pelvis incepe sa se dezintegreze. De obicei, primele semne ale Legg-Perthes, a membranei si a atrofiei muschiului picioarelor, apar atunci cand puii au varsta cuprinsa intre 4 si 6 luni. Starea poate fi corectata cu o interventie chirurgicala pentru a taia femurul bolnav, astfel incat sa nu mai fie atasat de pelvis. Tesutul cicatricial rezultat din operatie creeaza o articulatie falsa, iar catelusul este de obicei lipsit de durere;
  • Luxatia Patella

  • Luxatia Inseamna dislocarea unei parti anatomice (ca un os la o articulatie). Luxatia patelara este atunci cand articulatia genunchiului (adesea a unui picior posterior) aluneca din loc, provocand durere. Multi caini duc vieti relativ normale cu aceasta afectiune;
  • Atrofie retiniana progresiva 

  • Reprezinta o familie de boli de ochi, care implica deteriorarea treptata a retinei. La inceputul bolii, cainii afectati devin orbi pe timp de noapte. Pe masura ce boala progreseaza, ei pierd vederea In timpul zilei. Multi caini afectati se adapteaza foarte bine la limitarea lor sau la pierderea vederii, atat timp cat imprejurimile raman identice;
  • Hipoplazia nervului optic

  • Aceasta afectiune provoaca orbirea si un raspuns anormal a pupilei in ochiul afectat;
  • Adenita sebacee

  • Este o problema grava In special la tipul de caniche mare. Se estimeaza ca 50 la suta din totalul de caniche standard sunt transportatori sau sunt afectati. Aceasta afectiune genetica este dificil de diagnosticat si este adesea confundata cu hipotiroidism, alergii sau alte afectiuni. Cand un caine are adenita sebacee, glandele sebacee din piele se inflameaza din motive necunoscute si sunt In cele din urma distruse. Aceste glande produc de obicei sebum, o secretie grasa care ajuta la prevenirea uscarii pielii. De obicei, se observa prima data cand cainele are de la 1 la 5 ani. Cainii afectati, de obicei, au pielea uscata si solzoasa, cu caderea parului deasupra capului, gatului si spatelui. Cainii puternic afectati pot avea pielea ingrosata si un miros neplacut, alaturi de infectii secundare ale pielii. Desi problema este In primul rand cosmetica, poate fi inconfortabil pentru caine. Medicul veterinar va efectua o biopsie a pielii daca este suspectata adenita sebacee. Optiunile de tratament variaza;
  • Boala Von Willebrand

  • Aceasta este o afectiune a sangelui mostenita care interfereaza cu capacitatea sangelui de a coagula. Principalul simptom este sangerarea excesiva dupa o accidentare sau o interventie chirurgicala. Alte simptome includ hemoragii nasale, sangerarea gingiilor sau sangerare In stomac sau intestine. Nu exista niciun tratament, iar transfuzia de sange din sangele cainilor normali este in prezent singurul tratament. Sunt in curs de cercetare noi tratamente, inclusiv medicamente. Majoritatea cainilor cu boala von Willebrand pot duce vieti normale. Un veterinar iti poate testa cainele pentru starea respectiva. Cainii cu aceasta afectiune nu trebuie crescutipentru inmultire;

Caniche-ul, se descurca bine, in orice tip de casa, de la apartamente la mosii, atat timp, cat fac exercitii fizice regulate, si multa companie umana.

Ei prefera sa locuiasca in casa cu familia, in special cu caniche-ul toy si caniche-ul pitic.

Aceasta rasa inteligenta, invata rapid, dar proprietarii ar trebui sa fie atenti: este la fel de usor, sa-i inveti din greseala, obiceiurile tale proaste, precum si obiceiurile bune, asa ca daca esti un proprietar nou, inscrie-te la o clasa de ascultare ,cu un dresor priceput.

Acest lucru, este valabil si pentru caniche-ul toy si caniche-ul pitic.

Pentru a va distra si rasfata camaradul dvs. canin, puteti sa-i oferiti jucarii speciale, pe care animalul le poate mesteca.

Pentru relaxare, sau pentru un somn odihnitor, puteti sa-i cumparati un pat,  sau un culcus, special concepute pentru odihna lui.

Pentru plimbarile afara, pe vreme rea, va recomandam sa-i achizitionati hainute catei !

Daca plecati in deplasare cu masina sau cu avionul, si trebuie sa  transportati si cainele cu dvs., aveti nevoie de un rucsac transport caine sau o geanta transport caine, pentru a fi in siguranta.

Cantitatea zilnica recomandata

  • Caniche mare – 1,5 pana la 3 cani de mancare uscata de inalta calitate pe zi, impartite in doua mese;
  • Caniche pitic – 3/4 pana la 1 cana de hrana uscata pe zi;
  • Caniche toy – 1/4 – 1/2 cana de hrana uscata pe zi;

Nota:

Cat de mult mananca cainele tau adult, depinde de dimensiunea, varsta, constructia, metabolismul si nivelul activitatii sale. Cainii sunt individuali, la fel ca oamenii, si nu toti au nevoie de aceeasi cantitate de mancare. Calitatea mancarii pentru caini pe care o cumperi face, de asemenea, diferenta – cu cat hrana pentru caini este mai buna, iti vei hrani cainele mai bine, oferind-o in cantitati mai mici.

Ca orice rasa, caniche-ul va creste in greutate daca este supraalimentat, ceea ce poate provoca probleme articulare si alte probleme de sanatate.

Limitati recompensele alimentare, mentineti-l activ, si hraniti-l la mese regulate, in loc sa lasati mancarea disponibila in orice moment.

Nu hraniti cu resturi de mancare, in special caniche-ul toy si caniche-ul pitic.

Caniche – Cum il mentii in forma buna?

Mentine caniche-ul in forma buna, masurandu-i mancarea si hranindu-l de doua ori pe zi, in loc sa lasi mancarea afara tot timpul. Daca nu sunteti sigur daca are exces de greutate, il poti verifica in felul urmator: in primul rand, priveste-l in jos. Ar trebui sa poti vedea o talie. Apoi asezati-va mainile pe spatele lui, degetele mari de-a lungul coloanei vertebrale, cu degetele Intinse in jos. Ar trebui sa fii capabil sa simti, dar sa nu-i vezi coaste, fara a fi nevoie sa apese tare. Daca nu poti, el are nevoie de mai putina mancare si mai mult exercitiu.Caniche-ul este o rasa care lasa putin par si este o alegere buna pentru persoanele cu alergii. Multe persoane alergice sunt capabile sa pastreze un caniche fara nici o reactie.

Cum ingrijesti blana in culori variate a unui Caniche?

Blana are multe culori, inclusiv albastru, negru, alb, gri, argintiu, maro, cafe-au-lait, cais si crem. Parul este ondulat, vopsit si dens, iar aceasta textura unica poate fi tunsa, ingrijita, barbierita si manipulata in tot felul de forme fanteziste.

Ingrijirea unui Caniche, nu este pentru cei slabi de inima.

Caniche – Puii necesita intretinere ridicata! 

Puii, sunt caini cu intretinere ridicata. Ei necesita ingrijire periodica, la fiecare trei, pana la sase saptamani, uneori mai des, pentru a mentine blana in stare buna.

Daca aveti in vedere achizitionarea unui caniche, luati in considerare, mentinerea blanii si cheltuielile de ingrijire.
Nu te speria, insa!

Exista multe moduri de a modela blana pentru o ingrijire mai usoara. De fapt, multi proprietari ,pur si simplu o barbieresc.

Caniche – Periere, spalare si tunderea lui

Acestea fiind spuse, ingrijirea usoara, nu inseamna fara grija. Chiar si atunci cand este blana taiata scurt, caniche-ul, va trebui sa fie periat, spalat cu un sampon special pentru caini, si tuns la fiecare trei-sase saptamani, uneori mai des, pentru a mentine blana curata, scurta si moale.

Majoritatea proprietarilor platesc un ingrijitor profesionist, dar daca esti dedicat si ai timp, poti invata sa iti ingrijesti singur cainele. Veti avea nevoie, de un set bun de masini de tuns si lame electrice, de o pereche de foarfece de calitate, perie, pieptene, foarfeca de unghii si o carte buna, despre modul de ingrijire sau video – exista multe pe piata, doar pentru proprietarii de caniche.

Caniche – Curatarea fetei

Chiar daca lasati un profesionist sa se ocupe de lucrurile complicate, caniche-ul, are nevoie de periaj zilnic.
Multi caniche, au ochi plangatori, care pateaza parul de sub ochi. Cu cat este mai usoara blana cainelui tau, cu atat se observa mai multe lacrimi. Pentru a taia petele, stergeti in jurul ochilor si fata, in fiecare zi, cu o carpa pentru animale de companie, fara alcool sau un prosop umezit, cu apa calda.

Cum ingrijiti urechile unui Caniche?

Asigurati-va ca verificati deseori urechile catelului, in fiecare saptamana, pentru ca murdaria, roseata sau un miros urat pot indica o infectie, apoi stergeti-le saptamanal cu o bila de bumbac umezita pentru o curatare blanda, echilibrata de pH pentru a preveni problemele. Rasele de caini cu urechile lasate sunt predispuse la infectii ale urechii, deoarece canalul urechii ramane Intunecat si umed. De asemenea, parul creste in canalul urechii. Uneori, acest par trebuie sa fie indepartat – intrebati-l pe ingrijitor sau medicul veterinar daca este necesar pentru cainele tau.

Cum se ingrijesc dintii unui Caniche

Periati dintii caniche-ului de cel putin doua sau trei ori pe saptamana, cu o periuta de dinti speciala pentru caini. Va ajuta sa-i indepartati acumularea de tartru si de bacterii. Periajul zilnic este si mai bun daca doriti sa preveniti afectiunile gingivale si respiratia urat mirositoare.

Ingrijirea unghiilor la Caniche

Taiati unghiile, cu o foarfeca speciala pentru taiat ghearele, o data sau de doua ori pe luna daca cainele tau nu le poarta in mod natural. Daca ii puteti auzi facand clic pe podea, sunt prea lungi. Unghiile scurte, ingrijite pastreaza picioarele in stare buna si le impiedica sa se zgarie atunci cand caniche-ul sare cu entuziasm sa te salute.

Invatati-va caniche-ul sa fie periat si examinat cand este catelus. Manevrati frecvent labele intrucat cainii sunt sensibili la atingerea lor si verificati interiorul gurii sale. Faceti ca ingrijirea sa fie o experienta pozitiva plina de laude si recompense si veti pune bazele unor examene veterinare usoare si alte manevrari cand va fi adult.

In timp ce il periati, verificati daca are eruptii cutanate sau semne de infectie, precum roseata, sensibiliate sau inflamatie pe piele, in nas, gura si ochi si pe picioare. Ochii trebuie sa fie limpezi, fara roseata. Examinarea saptamanala atenta va va ajuta sa localizati timpuriu potentialele probleme de sanatate.Indiferent din ce rasa face parte cainele dorit de dvs., va recomandam, sa-l cumparati intotdeauna, de la persoane autorizate, care va pot pune la dispozitie, informatii despre cresterea si rasa puiului de caine.
Apelati intotdeauna, la o canisa de Caniche, pentru a va asigura, ca nu luati un metis de Caniche.
Pretul unui caine Caniche, difera in functie de varsta cainelui, de sexul lui, de abilitatile lui, de puritatea rasei, si bineanteles de crescatorul canin.
Va recomandam, ca puiul de caine, pe care il cumparati, sa aiba cel putin 2 luni, pentru ca la varsta aceasta, este intarcat, bine dezvoltat, nu prezinta boli grave, si prezinta o structura osoasa corecta.
Spre exemplu un caniche pitic mini toy, cu pedigree, poate costa si 300 euro.
Puteti gasi un pui de Caniche de vanzare, si la super oferta, la un pret exceptional de 120 de euro.

Caniche – Preturi in Romania

Tot ce trebuie sa faceti, este sa cautati pe Google, folosind expresii de genul: „caniche caini de vanzare”, „caniche de vanzare”, „caniche de vanzare pret”, „caniche pitic mini toy”, „puiuti caniche apricot”, ” canis pitic”, si cu siguranta veti gasi Caniche-ul dorit.

Va aflati in cautare de pelerine de ploaie sau accesorii pentru caini? Click aici! Pelerina ploaie cainiAccesorii caini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *