Blog pesti, Pesti

Cele mai bune pompe de aer pentru acvarii

Pompa de aer pentru acvarii

Pompe de aer pentru acvarii – O pompa pentru acvariu, este esentiala, pentru buna functionare a acvariului.

Actiunea sa, are ca scop, agitarea apei si purificarea acesteia. Dar, pentru ce este asta?

Pur si simplu, pentru a oxigena pestii, care respira sub apa (de unde si importanta puritatii sale).

Dar, nu trebuie sa uitam, nici faptul, ca un acvariu isi datoreaza frumusetea, prezentei pestilor colorati, desigur, dar si florei.

Plantele si algele, participa la decor. Ca organisme vii, trebuie sa respire, in conditii bune. Astfel, vor continua sa fie foarte verzi.

Ce este o pompa de aer pentru acvariu?

Pompele de aer pentru acvariu, sunt un echipament, care furnizeaza oxigen acvariului dumneavoastra. Pompele de aer, sunt dispozitive externe.

Acestea trebuie plasate in afara acvariului, ceea ce inseamna ca, nu sunt impermeabile.

Aerul pe care il genereaza, este livrat prin tubulatura companiei aeriene. Puteti folosi accesorii, precum pietre de aer si decoratiuni cu bule.

Pietrele de aer, pot distribui oxigenul, in timp ce decoratiunile cu bule, adauga interes acvariului dvs. Lucreaza, atat in ​​rezervoare cu apa dulce, cat si in apa sarata.
Pentru apa sarata, acestea tind sa fie folosite, cu pietre din lemn in aplicatii, precum Protein Skimmers. Deoarece, rezervorul de peste cu apa sarata, trebuie sa aiba mai mult curent, decat rezervorul de peste de apa dulce, un producator de valuri, este cel mai potrivit pentru ei.
Mecanica unei pompe de aer, pentru acvariu, este de fapt, destul de simpla.

Aveti un magnet, care este partea de culoare bronz de deasupra, care se aprinde. Pe masura ce magnetul porneste si se opreste, parghia din partea stanga jos, se misca in sus si in jos.

Aceasta miscare de la nivel, pompeaza partea de cauciuc din mijloc, numita diafragma.

Diafragma este partea care preia aerul si il impinge, spre tubulatura liniei aeriene.

Am nevoie de o pompa de aer pentru acvariu?

Principalul motiv, pentru a obtine o pompa de aer pentru acvariu, ar fi, furnizarea de oxigen in rezervor.

Cea mai comuna aplicatie, pentru o pompa de aer pentru acvariu, este cu pesti, care au nevoie de oxigen bogat.

Discus (datorita temperaturilor mai ridicate) sau Goldfish (Datorita dimensiunii lor) sunt doua exemple. Acestea sunt, de asemenea, minunate de utilizat, daca doriti sa le conectati, la un filtru de burete sau la un skimmers, proteizat cu pompa de aer .

Pompele de aer pentru acvariu versus Wavemakers

Intotdeauna primesc aceasta intrebare. De ce ar trebui sa pun o pompa de aer pentru acvariu, peste un producator de unde.
Aquarium Wavemakers sunt solutii excelente, pentru miscarea si aerarea apei.

Cu toate acestea, acestea, nu sunt pentru fiecare amenajare, a acvariului. In rezervoarele de apa dulce, exista anumite instalatii, in care o pompa de aer, este mai potrivita.
De exemplu, pestii, precum ciclidele africane, au nevoie de curent. Alti pesti cum ar fi, Goldfish si Betta doresc ape mai calme.
Cu o pompa de aer pentru acvariu, puteti avea apa bogata in oxigen, fara a avea un curent prea puternic pentru pesti.

Tipul pompelor de aer pentru acvariu

In general, sunt trei tipuri de pompe de aer:

  • Pompele de aer conectate;
  • Pe baterii;
  • Baterie de rezerva;

Pompa de aer plug-in

Aceasta va fi cea mai obisnuita pompa de aer pe care o intalniti. Se conecteaza la priza dvs. si ruleaza toata ziua. Super simplu si in mare parte foarte fiabil. Nu au comutator de pornire si oprire si sunt menite sa ruleze 24-7. Daca doriti sa controlati functionarea, aveti o priza controlabila.

Pompa de aer alimentata cu baterie

Aceste pompe de aer, functioneaza cu baterii. Sunt pompe de aer mai mici si sunt utile la eventualele intreruperi de curent. Bateriile tind sa reziste mult timp – de obicei, in jur de 8 ore.

Toate pompele de aer, alimentate cu baterii, sunt din pacate, foarte puternice. Pur si simplu, nu este principalul lor design, sa fie linistiti. Acestea sunt concepute, pentru a fi utilizate intr-o ciupire. Nu sunt concepute, pentru a fi pompa de aer principala in acvariu.
As recomanda, sa aveti la indemana, o pompa de aer alimentata cu baterii, pentru situatii de urgenta.
Iti vor salva acvariul intr-o zi.

Pompa de aer de rezerva a bateriei

Aceasta pompa de aer, este o combinatie a celor doua tipuri anterioare, de pompe de aer.

Se conecteaza la priza dvs. si au un compartiment, pentru a amplasa bateriile de rezerva, in unitate.

Cand curentul se opreste, bateria de rezerva, va incepe sa pastreze rezervorul de peste, oxigenat.
Lipsa de oxigen, este unul dintre motivele majore, pentru un accident de tanc, in timpul unei intreruperi a curentului.

O unitate de ultima generatie, probabil va va salva acvariul intr-o zi, dintr-o intrerupere a curentului.
Sunt unitati nepretuite.Achizitionarea unei pompe de aer, este un pas important, care trebuie facut pentru acvariu.

Pompa de aer, este folosita intr-un acvariu, pentru a asigura aerarea apei, in mod eficient, oxigenand-o, pentru a nu trebui sa o schimbi prea des.

Aerul este introdus in interiorul acvariului, prin intermediul unui furtun, la al carui capat, se pune o duza de aer, pentru ca acesta sa fie spart in bule cat mai mici si pentru a fi cat mai usor de diluat in apa.

De multe ori, o pompa de aer, va avea si un filtru de particule, care va fi folosit, pentru a retine impuritatile mai mici sau mai mari, care exista in aer, pentru ca acestea sa nu ajunga in apa.

Pompe de aer pentru rezervoare – o comparatie rapida

Exista multe tipuri de pompe de aer, disponibile astazi, dar care este cea mai buna, acolo?

Urmatoarele pompe de aer, au fost revizuite, avand in vedere durabilitatea, functionalitatea si functionarea silentioasa.

Au existat multe pompe de aer care nu au facut taierea.
Mai jos sunt pompele de aer pe care le-as recomanda.

Pompe de aer pentru acvarii – 1. Pompa De Aer Usor De Utilizat Tetra Whisper Pentru Acvarii

Pompele de aer produse de Tetra, sunt probabil, cele mai puternice pompe, disponibile pe piata de astazi.

Este una dintre cele mai bune pompe de utilizat, in rezervoare adanci si rezervoare, cu o multime de pietre de aer in ele.

La rezervorul dvs. de peste, va fi adaugat oxigen si miscare a apei, ceea ce ajuta la mentinerea apei curate si, de asemenea, imbunatateste bunastarea pestilor dvs. din acvariu.

Pompele de aer Tetra, produc cateva bule, care imbunatatesc aspectul rezervorului tau de peste, care arata minunat, atunci cand este asociat cu decoratiuni, pesti draguti si lumini.
Forma interesanta a arcului, a pompei de aer, este atractiva, pentru a vedea, iar picioarele elastice de pe baza, il impiedica sa alunece.

Mai mult, forma arcului, aplatizeaza frecventele valului, impiedicand pompa de aer, sa creeze o reflectie asupra mobilierului prezent, cum ar fi rafturile si mesele. Acest lucru, inseamna, de asemenea, zgomot redus al pompei de aer, astfel incat, sa nu deranjeze pe nimeni, in camera in care este amplasat acvariul.

Aceasta pompa de aer de acvariu, de la Tetra, este garantata, cu o garantie limitata pe toata durata vietii, pentru a asigura clientului, ca aceasta organizatie, se afla in spatele calitatii pompelor de aer.
Veti intampina dificultati grave, pentru a gasi o alta pompa, cu performanta si puterea pompelor de aer Tetra.

Pompe de aer pentru acvarii – 2. Cea Mai Liniștita Pompa De Aer Din Acvariu Economie De Energie Foarte Silențioasa

Acest model de pompa de aer, are un design unic.

Este construit, cu un cadru intunecat, asemanator cu o sticla si are o ventuza pe spate.
Functia acestei ventuze, este de a ajuta la mentinerea pompei de aer, fixata in siguranta, de rezervorul dvs.
Pe langa faptul, ca are acest design fascinant, este si una dintre cele mai linistite pompe de aer, de pe piata.

Este construit cu material special, pentru a realiza acest lucru. Spre deosebire de pompele de aer electromagnetice, conventionale, acest model, utilizeaza o noua tehnologie, care foloseste o placa ceramica piezoelectrica, pentru a crea curent de vant, care scade zgomotele facute.

Acest model de pompa de aer, este eficient din punct de vedere energetic, cu o putere de doar 3,5W. Acesta ofera un debit de aer, de aproximativ 24L / h si poate fi utilizat, pentru rezervoare de pana la 40 de galoane.

Aceasta face, ca aceasta pompa de aer, sa fie perfecta, pentru a fi folosita in acvarii de dimensiuni mici pana la mijlocii. Aceasta pompa de aer, este foarte usor de instalat, asa ca, nu trebuie sa va faceti griji, ca va fi un proces obositor.

Pompe de aer pentru acvarii – 3. Pompa De Oxigen 16L / Min Hygger, 2 Prize De Aer Pentru Pompa De Aer Din Acvariu

Aceasta pompa de aer, Hygger, este proiectata special, pentru acvarii de dimensiuni mici pana la medii, indiferent de tipurile de locuitori ai acvariului, apa sarata si apa dulce. Sunetul este extrem de scazut, dar exista o vibratie, care poate fi inca resimtita.

De la cinci metri distanta, un zumzet se distinge, dar bulele sunt mult mai puternice. Aceasta, este una dintre pompele de aer, cu cel mai mare volum. La fel, cel mai important, unul dintre cele mai linistite.

Invelisul exterior intunecat, inglobeaza un alt recipient, in interiorul caruia, adaposteste motorul de aer conditionat, de 12 V, deci este un recipient, in interiorul unei cutii, ceea ce contribuie, cel mai probabil, la cat de silentios este.

Veti auzi niste murmur, din aceste pompe de aer; este doar o problema a nivelului de murmur, pe care il considerati acceptabil.
Daca, cautati un aparat cu pompa de aer, care poate reduce volumul, pana la un nivel de zgomot extrem de scazut, incercati acest model.

Pompa de aer Hygger, vine cu doua prize de aer, care dau oxigen la doua sau mai multe acvarii, simultan.

De asemenea, le puteti asambla intr-un acvariu, pentru a oferi mai multe bule, in functie de cerintele dvs. Aceasta pompa de aer, este creata, pentru o functionare si o fiabilitate ultra-linistite, pentru a oferi ani de serviciu.

Pompe de aer pentru acvarii – 4. A Pompa De Aer Acvariu Pompa

Pompa de aer aPump, este ideala, pentru acvarii mici si medii, de pana la 50 de galoane si este adesea, folosita, pentru a furniza apa cu rezervor cu O2, cea mai esentiala si indispensabila componenta.

Acest model de pompa de aer, este cea mai mica si mai zgomotoasa pompa, de pe planeta.

Fluxul puternic de presiune a aerului, creat de pompa de acvariu aPump, face posibila utilizarea acestuia, in rezervoarele de peste cu nivelul apei de pana la 25 de centimetri.

Utilizarea unei inovatii brevetate, a dus la un nivel de zgomot, exceptional de scazut.

Pompa de aer aPump acvariu, nu vine cu motor EMI sau alte componente problematice, ceea ce asigura o performanta de lunga durata si inutila.

Aceasta unitate, este dotata cu o pompa de aer, care permite fixarea dispozitivului pe partea exterioara a rezervorului, cu o amprenta inexistenta si, nici un zumzet si, nici-un motiv convingator, pentru a rezolva locul, pe care il asezati.

In timp ce pompa de aer aPump, este putin probabil sa controleze totul, cu exceptia celor mai mici filtre de spuma ca un gadget de circulatie a aerului, pentru rezervoare mici, dimensiunile sale reduse, nivelul scazut de zgomot si utilizarea electrica frugal, o fac ideala.

De asemenea, poate fi folosit, pentru a adauga aerare la acvariile mici plantate, unde nivelul de oxigen poate scadea in timpul respiratiei.

Pompe de aer pentru acvarii – 5. Pompa De Aer Tetra Whisper Pentru Aplicatii In Apa Profunda

Pompele de aer Whisper, sunt cea mai puternica si populara linie de pompe de aer, de la compania Tetra. Pompele de aer, au sapte dimensiuni diferite, facand usor, sa-l alegi pe cel care se potriveste cel mai bine, dimensiunii rezervorului tau.
Pompa de aer Tetra Whisper, iti mentine nivelul ridicat de oxigen, din acvariu si, de asemenea, ajuta la mentinerea pestilor, fericiti si sanatosi, producand circulatie si vibratie a apei.
Acest lucru, va ajuta la imbunatatirea starii apei in rezervor, in general.

Bulele subacvatice, produse de pompa de aer, adauga, de asemenea, o atingere frumoasa, pentru a imbunatati aspectul acvariului tau.

Aceasta pompa de aer, are un design unic, in forma de cupola si picioare de cauciuc, pentru a lipi pe geamul rezervorului tau.

Datorita acestui design special, frecventele undelor sonore, create de pompa de aer, sunt aplatizate.

Acest lucru, impiedica sa se reflecte pe alte suprafete, cum ar fi, mese si rafturi, etc.

Aceasta caracteristica, ajuta pompa, sa produca un nivel minim de zgomot, ceea ce o face foarte linistita, atunci cand functioneaza.

Aceasta pompa de aer, este suficient de puternica, pentru a fi folosita, in rezervoarele adanci (pana la 8 metri adancime), cu puterea de pietre de aer, pentru decorator lung sau, chiar cu mai multe pietre de aer, simultan si pentru a activa skimmerele de proteine, ​​pentru acvarii cu apa sarata.

Chiar daca, in general, este o pompa de aer foarte buna, exista o problema cu aceasta.

Acest produs, este proiectat sa fie linistit, cu toate acestea, exista o data de expirare, pentru tot.
Dupa mult timp de utilizare, chiar si atunci cand pompa functioneaza corect, poate deveni un pic mai zgomotoasa.

Deci, daca nu va va deranja zgomotul, nu va trebui sa va faceti griji, pentru longevitatea acestui produs.

pompe de aer pentru acvarii – 6. Pompa De Aer Aqua Activa

Pompa de aer activ Aqua, are o dimensiune universala, de 7 ″ lungime x 5,5 ″ latime x 11 ″ inaltime. Chiar daca, are o singura dimensiune, vine in mai multe optiuni de iesire, pentru confortul dvs., ceea ce va usureaza alegerea unei pompe de aer de acvariu, de dimensiuni potrivite, pentru rezervorul dvs.

Cu o optiune de dimensiune de opt iesiri, se circula 25 litri (6,6 litri) de apa, pe minut si aproximativ 400 de galosi, pe ora.

Pompa de aer, consuma putina energie.

Cu multe alte accesorii, alimentate cu energie electrica in rezervorul dvs., o pompa de aer eficienta din punct de vedere energetic, va poate economisi bani la factura electrica, la sfarsitul lunii.

Pompa de aer Active Aqua, are un design asemanator unei cutii.

Exista picioare speciale, din cauciuc artificial, pentru a mentine o iesire constanta a aerului in rezervor. Presiunea livrata, poate fi reglata liber, cu ajutorul butonului de deasupra pompei de aer.

Pompe de aer pentru acvarii – Amortizor pentru zgomote

Produsul este conceput, pentru a fi mai linistit, cu un amortizor, cu mai multe niveluri, asigurandu-va ca, nu produce constant, zgomote puternice si incomode.

Pompa insasi, este suficient de puternica, pentru a muta eficient, o cantitate mare de aer in jurul rezervorului, intr-o perioada scurta de timp.

Cu un buton de control al presiunii, deasupra, puteti controla, cat de mult aer si cat de puternic trebuie sa fie pompat aerul, in rezervorul dvs., alegand un nivel adecvat, pentru dimensiunea rezervorului dvs.

Exista, cateva mici probleme, cu aceasta pompa de aer.

Nu este rezistenta la apa, desi, nu este prea sensibila la intemperii.

Asadar, daca intentionati sa folositi pompa de aer, in aer liber, nu uitati sa acoperiti pompa, pentru a o proteja de elemente.

Pompa, nu are nici-un tub inclus, asa ca, daca nu aveti deja unele, va trebui sa comandati cateva tuburi separat.

Pompe de aer pentru acvarii – 7. Pompa De Aer Fluval Q2

Acest produs, este o pompa de aer, mica si compacta. Are un design simplu, dreptunghiular, in forma de cutie. Are dimensiuni, de numai 3,2 x 7,8 x 6,4 inchi si cantareste doar 2,1 kilograme.

Pompa Fluval Air, este o serie puternica, iar Q2 este a doua, din aceasta serie.

In ciuda dimensiunilor sale, aceasta pompa de aer, este surprinzator de puternica. Este suficient de eficienta, pentru orice rezervor, cuprins intre 50 si 160 de galoane.

Aceasta pompa de aer, vine cu un design inteligent si eficient. Avand un design avansat al bratului oscilant si al diafragmei, pompa de aer, poate produce un flux de aer consistent, care, nu este doar puternic, ci si stabil.

Datorita acestui flux de aer, apa din rezervor, este furnizata cu mai mult aer, circulata si aerata. Acest lucru, va ajuta la imbunatatirea nivelului de oxigen, pentru pestele si plantele acvatice.

Pompa de aer, este, de asemenea, construita cu un proiect de constructie, cu pereti dubli.

Impreuna cu asta, produsul este integrat, cu o pompa excelenta si proiectat, cu o camera de deflectare, care stinge zgomotul.

Datorita tuturor acestor caracteristici, Q2 este mult mai linistit.

In general, aceasta pompa de aer, este construita de calitate si poate oferi, o performanta durabila si fiabila, acvariului dvs., in special, avand in vedere dimensiunile mici.
Cu toate acestea, dimensiunea poate fi, o sabie cu doua taisuri.

Acest produs, nu are o varietate de dimensiuni, astfel incat, in ​​calitate de client, aveti o singura dimensiune din care sa alegeti.

Chiar daca, este eficienta in rezervoare, de la 50 la 160 de galoane, daca aveti un acvariu mai mare, o singura pompa, nu va fi suficienta.

In acest caz, va trebui sa utilizati mai multe pompe simultan.pompa aer acvariu, pompa de aer acvariu, pompa aer acvariu silentioasa, pompa de aer pentru acvariu, pompa de aer acvariu silentioasa, pompa aer acvariu 12v

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *