Catelusi, Dresaj canin

Dresaj canin Oradea

dresaj-canin-oradea

Dresaj canin Oradea– un caine dresat este un companion excelent atat in caminul dumenavoastra dar si in plimbarile prin parc sau pe strada unde sunt multe momente in care animalutul dumenavoastra se poate speria sau reactiona neadecvat la anumiti stimuli. Cel mai potrivit este sa apelati la un profesionist.

Daca doriti o recompensa pentru cainele dumneavoastra atunci cand executa comenzile Click aici!

Pentru o zgarda de dresaj Click aici!

Puteti sa va recompensati catelusul si cu o jucarie, Click aici!

Pentru carti click aici: carti dresaj canin!

Fluier pentru dresaj, Click aici!

dresaj-canin-oradea

dresaj-canin-oradea

Dresaj canin Oradea – Club Nord de Dresaj Canin Oradea

 

Contact

AdresaOradea Str. Fagarasului FN

Nume Contact
BONDAR Alexandru
AE, IDCS, MR, AA, MR
alex.bondar@clubdresaj.ro
0752 682 870
BONDAR Emil
MR, AA, IPO, AA, MR
emil.bondar@clubdresaj.ro
0742 356 010

Certificari:
IDC = Instructor de dresaj canin
IDCS = Instructor de dresaj canin de specialitate
AE = arbitru de lucru
AA = Asistent atentator
IPO = Specializarea Utility (IPO+SChH)
MR = Specializarea Mondiorin

De ce „Clubul Nord de Dresaj Canin”?

Club Nord de Dresaj Canin Oradea s-a nascut din dorinta pentru dresaj, dragostea si pasiunea pe care o nutrim fata de caini; la randul lor, ei ne implinesc viata cu dragoste, devotament, spirit de sacrificiu. S-a nascut din dorinta noastra de a face tot ce ne sta in putinta pentru dezvoltarea educatiei chinologice romanesti, a chinologiei utilitare din Romania.

Clubul este rodul multor ani de experienta acumulata de-a lungul anilor si a schimbului de experienta cu cluburi si scoli de dresaj canin din Ungaria, Austria, Germania, Italia, Olanda, Belgia, Cehia etc. Printre cei care au avut incredere in noi si ne-au impartasit secrete din dresajul canin se afla si cativa campioni mondiali, oameni de atac de nivel mondial si fondatori de cluburi nationale si internationale.

Peste 100 de examene de munca: SCH 1,2,3, BH, IPO 1,2,3, Korung, Mondioring 1,2,3

Clubul Nord de Dresaj Canin este o organizatie non-profit, infiintata in anul 2005. Scopurile clubului nostru este promovarea valorii cainilor dresati si a stapanilor responsabili, respectiv dezvoltarea unei bune relatii stapan –caine, precum si a unei conduite sociale adecvate.

Clubul Nord de dresaj canin vine in intampinarea acestor nevoi si va pune la dispozitie pe langa baza material, serviciile unor instructori atestati international – prin cursuri de dresaj cu tehnici noi, metode inovative, cu tehnici de lucru extrem de eficiente, motivationale, adaptate varstei si nevoilor dvs si ale catelului dvs – precum si o vasta experienta in dresajul si abordarea comportamentului canin.
Clubul Nostru de dresaj din Oradea organizeaza seminarii, cu personalitati marcante ale chinologiei sportive mondiale, cu diverse teme ale chinologiei sportive: Disciplina, IPO, Mondioring, KNPV.

Campioni Mondiali 2015 FMBB Mondioring cat. 2

Experienta noastra este imbunatatita mereu prin noi colaborari, prin organizarea seminariilor si prin participarea la seminarii, antrenamente la diverse cluburi, competii si examene de munca. Clubul nostru va ofera oportunitatea sa participati la cursuri de disciplina si obedienta, paza si protectie, freesby, dresaj competitional sau doar la nivel de obedienta si socializare. Avem cursuri pentru toti, catei sau adulti, lenesi sau hiperactivi. Cursurile noastre se adreseaza tuturor raselor canine, respectiv a celor de rasa comuna, indiferent de talie.
Membrii clubului nostrum sunt pariticipanti active la competitiile nationale si international, dovedind valoarea dresajului de calitate prin rezultate exceptionale, culminand pentru prima data in istoria Romaniei pe cea mai inalta treapta a podiumului la un campionat mondial : FMBB 2016 Mondioring categoria 2 cu Alexandru Bondar si Dilara.

Ne va face o deosebita placere sa va ajutam sa obtineti o comunicare activa, prin dezvoltarea si perfectionarea limbajului verbal si non-verbal intre dvs. si cainele dvs. Acest limbaj reprezinta baza unei relatii profunde stapan-caine, indiferent de aplicatiile dresajului. Acest limbaj, acest contact (fara lesa si zgarda) este esential in aceasta relatie profunda si complicata dintre stapan si caine.

Echipa noastra

Membrii echipei noastre se remarca prin vasta pregatire profesionala si calificari excelente. Vezi de ce sunt pregatiti si cum te pot ajuta sa obtii o comunicare activa intre tine si cainele tau.

dresaj-canin-oradea

dresaj-canin-oradea

Dresaj canin Oradea – DresajCaine.ro

Website: www.dresajcaine.ro

DresajCaine.ro este portalul unde puteti gasi informatii despre centrele si instructorii canini din Romania. In functie de orasul dvs, cautati o firma sau un instructor canin.

Dresajul te va ajuta sa ai mai multa incredere in cainele tau si sa ii oferi acestuia simularea mentala necesara. In cazul in care vreti ca patrupedul sa invete cateva trucuri pe langa comezile de baza, va trebui ca acesta sa se obisnuiasca cu introducerea clicker-ului in dresaj. El va trebui sa stie ca de cate ori are un comportament bun, va auzi un click si va primi o recompensa. Incepeti printr-un click urmat de o recompensa si repetati de 20-30 de ori, pana ce cainele va asocia click-ul cu recompensa.

SERVICII

Dresaj de disciplina

 • Refuz de hrana
 • Subordonarea fata de stapan
 • Obisnuirea cu zgarda si lesa
 • Mers la pas din lesa
 • Schimbari de ritm si de directie
 • Comanda „Nu Ai Voie”
 • Comanda „La Picior”
 • Comanda „Sezi”
 • Comanda „Culcat”
 • Comanda „Asteapta”
 • Comanda „Vino Aici!”

Dresaj pentru agresivitate

 • Paza, atac la comanda, protectie stapan etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *