Catelusi, Dresaj canin

Dresaj canin Ploiesti

dresaj-canin-ploiesti

Dresaj canin Ploiesti– un caine dresat este un companion excelent atat in caminul dumenavoastra dar si in plimbarile prin parc sau pe strada unde sunt multe momente in care animalutul dumenavoastra se poate speria sau reactiona neadecvat la anumiti stimuli. Cel mai potrivit este sa apelati la un profesionist.

Daca doriti o recompensa pentru cainele dumneavoastra atunci cand executa comenzile Click aici!

Pentru o zgarda de dresaj Click aici!

Puteti sa va recompensati catelusul si cu o jucarie, Click aici!

Pentru carti click aici: carti dresaj canin!

Fluier pentru dresaj, Click aici!

dresaj-canin-ploiesti

dresaj-canin-ploiesti

Dresaj canin Ploiesti – ALLCHINO

ADRESA
Sos. DN1 Ploiesti-Bucuresti
Com.Barcanesti, Sat Romanesti, nr.348

Email
office@allchino.ro

TELEFON
0723 391 575

Canisa Allchino

Canisa Allchino s-a dedicat cresterii cainilor de rasa din dorinta de a crea celor care isi doresc aceasta, tot atata bucurie cata ne-au creat noua primii nostri caini. Sentimentul de a putea sa trimiti in lume micile minuni fiind sigur de ceea ce vor deveni la maturitate pentru noua lor familie este inegalabil, si aceasta ne indeamna sa continuam munca de selectie inceputa de generatii de crescatori dinaintea noastra, cu Labrador Retriever care defineste caracteristicile pentru care s-au facut iubiti si respectati de la inceputul omenirii: tandretea si capacitatea de a fi un membru al familiei si un ajutor pentru persoanele cu dizabilitati fizico-psihice.

Canisa Allchino pune accentul in selectie pe conformatie – frumusetea cainilor nostri, dar poate mai important, pe temperamentul si aptitudinile sociale ale acestora. Pentru a creste si a selecta exemplare optime atat din punct de vedere fizic (conform stadardului FCI), cat si din punct de vedere al abilitatilor de lucru (temperament), colaboram cu diferite canise atat din tara cat si din afara tarii.

In arborele genealogic al reproducatorilor nostri se regasesc REPRODUCATORI DE TOP ai Europei din ultimii 3 ani. Pentru a ne proteja canisa si puii nascuti in casa noastra de comercianti si intermediari, aceasta pagina de internet reprezinta doar o coperta a unei carti pe care va invitam s-o rasfoim impreuna, intr-o intalnire menita sa ne ajute sa ne cunoastem. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Canisa Allchino este certificata si recunoscuta de catre Asociatia Chinologica Romana (AchR), membra a Federatia Chinologica Internationala (FCI) din anul 2007.

dresaj-canin-ploiesti

dresaj-canin-ploiesti

Dresaj canin Ploiesti – CHINODOG SPORT

CONTACT

 

0723.251.558
0749.090.559

 

 Adresa: Brazi, judet Prahova

Adresa de e-mail: contact@dresajchinodog.ro

DRESAJ CANIN

 

SCOALA DE DRESAJ “CHINODOG SPORT” a luat nastere în anul 2007, în Ploiesti, judetul Prahova, cu scopul de a veni în ajutorul proprietarilor de caini sau a viitorilor proprietari. Desi este o scoala aparent noua, ne bazam pe experienta acumulata de peste 15 ani, în care am fost implicati în diverse activităti chinologice: demonstratii de dresaj, expozitii canine, aparitii TV și mass-media, etc.

Oferi urmatoarele servicii pentru dresaj canin:

 •   PREDRESAJ – Contactul cainelui cu mediul inconjurator si obisnuirea acestuia cu factori excitanti ( oameni, caini, masini, etc.). Notiuni elementare de disciplina si familiarizarea cu comenzile.
 •   DRESAJUL CAINILOR DE COMPANIE – Disciplinare, deprinderea cainelui cu refuzul alimentelor gasite pe terenul de instructie sau oferite de o persoana straina.
 •   DRESAJUL CAINILOR PENTRU PAZA SI APARARE – Disciplinare, dezvoltarea controlata a agresivitatii, antrenamente pentru dezvoltarea agilitatii si marirea vitezei de reactie a cainelui. Exercitii specifice specializarii pentru paza si aparare.
 •   DRESAJ DE RING PENTRU EXPOZITII DE FRUMUSETE – Avem o experienta bogata in organizarea si participarea la expozitii canine .
 •   CONSULTANTA PENTRU ACHIZITIONARE, CRESTERE, MONTA
 •   PLIMBARI CANINE – Dezvoltarea conditiei fizice a cainelui, mentinerea cainelui dupa perioada de dresaj.

Va asteptam cu drag!!!

dresaj-canin-ploiesti

dresaj-canin-ploiesti

Dresaj canin Ploiesti – Dresaj canin si Pensiune canina Ploiesti – Dan Grajdeanu

Contact: 0740.316.387

Despre noi

Cu ajutorul nostru, catelul va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs.

Prima forma esentiala este socializarea catelului cu oamenii, cu strada, alte animale. Formele urmatoare sunt: dresajul de discipline, din lesa si fara lesa, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj expozitii canine.

Aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Pentru detalii si alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

SERVICII

Dresaj canin pentru orice rasa, indiferent de talie.

Dresaj de baza-disciplinizare, socializare in diferite medii, dresaj de paza si protectie, pensiune canina.

Dresaj de disciplina

 • Mersul la pas
 • Refuz de hrana
 • Comanda „Nu Ai Voie”
 • Comanda „La Picior”
 • Pozitia „Sezi”
 • Pozitia „Culcat”
 • Pozitia „Asteapta”
 • Comanda „Vino Aici!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *