Farmacie veterinara, Sanatate

Farmacie veterinara Brasov – Non-stop – Gaseste farmacia din zona ta

farmacie-veterinara-sibiu

Farmacie veterinara Brasov – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Brasov si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti o farmacie veterinara, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune farmacii veterinare din Brasov.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

farmacie-veterinara-brasov

farmacie-veterinara-brasov

Farmacie veterinara Brasov – Remval

 

Str. Stadionului Nr.2, Complex Bartolomeu – Brasov, Telefon :0268.510.641 / 0722.208.960 / 0724.643.414
Email: mirceapiscubv@yahoo.com

Remval Brasov va pune la dispozitie o farmacie veterinara, unde, in functie de diagnosticul stabilit, va puteti procura tratamentul potrivit.

Farmacia noastra veterinara va pune la dispozitie un numar mare de produse de uz veterinar printre care: antibiotice, antiinflamatoare, analgezice, antialergice, hepatoprotectoare, tonice cardiace, produse hormonale, medicatie pentru afectiuni ale vezicii urinare si ale rinichiului, solutii oftalmice si otic, unguente cu antibiotic, antiinflamatoare, antimicotice, antiparazitare, cicatrizante naturale, suplimente pentru protectia si refacerea afectiunilor articulare.

REMVAL este un cabinet veterinar din Brasov care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in cabinet, cat si la domiciliu. Scopul nostru este sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam.
Remval este un cabinet veterinar unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Remval cabinetul tau veterinar.
Medicii nostri specialisti, aparatura medicala pe care o detinem,impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top din Brasov.

farmacie-vetrinara-brasov

farmacie-vetrinara-brasov

Farmacie vetrinara Brasov – Hipervet

 

Str. Principala, Nr. 309, Comana de Jos, Jud. Brasov
Telefon 0735 182 866, Email: alex.serb@hipervet.ro
Program: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00, Sambata – Duminica: Inchis

Hipervet ofera clientilor sai din domeniul cresterii animalelor de ferma (cabaline,bovine, ovine,caprine, suine, pasari) o gama variata de produse medical veterinare la preturi competitive si un inalt standard calitativ.

Toate produsele farmaciilor veterinare Hipervet din Brasov, Cata si Comana respecta legile europene de siguranta alimentara, igiena si bunastare a animalelor.

Doctori nostri veterinari asigura de asemenea consultanta in ceea ce priveste dotarea fermelor noi sau modernizarea celor deja exisente.

Recunoscand faptul ca nevoile si cerintele fiecarei ferme in parte pot fi diferite, in relatia cu clienti sai, Hipervet va exprima intotdeauna flexibilitate si promptitudine.

Hipervet – partenerul de încredere al fermei dumneavoastra.

farmacie-veterinara-brasov

farmacie-veterinara-brasov

Farmacie veterinara Brasov – Clas Pet Salon

 

Telefon: 0730 273 787

Relația pe care o avem cu animalele este una deosebită, ele depind de noi și tocmai de aceea dorim să le oferim tot sprijinul, pentru a putea fi fericite și sănătoase..

La cabinetul nostru veterinar ne vom ocupa de prietenii dumneavoastră necuvântători ca și cum ar fi ai noștri, iar scopul nostru principal este acela de a-i menține sănătoși și în formă.

Sperăm să alegeți și dumneavoastră să intrați în marea noastră familie, iar pentru mai multe detalii, noutăți și promoții, contactați-ne la numerele de telefon afișate.

CABINET VETERINAR.
FARMACIE VETERINARA
DEPOZIT HRANA MEDICAMENTE

Pagina optimizata de Outcave Solutions – firma creare site de prezentare Bucuresti.farmacie veterinara brasov centru
farmacie veterinara brasov astra
farmacie veterinara brasov bartolomeu
farmacie veterinara brasov non stop
farmacie veterinara brasov steagu
farmacie veterinara brasov grivitei
farmacie veterinara brasov gara
farmacie veterinara brasov zizinului
farmacie veterinara brasov calea bucuresti
farmacie veterinara in brasov
farmacii veterinare in brasov
farmacie veterinara brasov tractoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *