Farmacie veterinara, Sanatate

Farmacie veterinara Galati

farmacie-veterinara-galati

Farmacie veterinara Galati – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Galati si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti o farmacie veterinara, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune farmacii veterinare din Galati.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

farmacie-veterinara-galati

Farmacie veterinara Galati – Vet

Adresa: Galati, strada Crinului 19
Te;: 0757 100 720
Mail: contact@farmaciavet.ro
Farmacia Vet este un magazin online de suplimente nutritive si produse pentru animale de companie. Farmacia Vet functioneaza in cadrul clinicii veterinare MedicalVet SRL, care se afla in Galati, strada Crinului 19.
Clinica veterinara Medicalvet functioneaza in Galati din 1998, sub administrarea doamnei dr. Caliga Viorica, medic veterinar. Pasiunea si dragostea pentru animale s-a transformat de-a lungul timpului intr-o profesie, atentia si ingrijirea profesionala a pacientilor a devenit un mod de viata. Indiferent de specia, rasa, talia sau varsta prietenului dumneavoastra necuvantator, aici veti gasi ajutor, tratamente si sfaturi pentru a-l mentine sanatos si mereu dornic de joaca, pe tot parcursul vietii. Pentru micul membru al familiei dumneavoastra, oferim:
– toata gama de servicii medicale veterinare (consultatii, vaccinari periodice, tratamente, interventii etc.);
– pet shop – diete veterinare specializate;
Echipa formata din 7 medici veterinari si 2 asistenti asigura servicii medical-veterinare profesioniste la preturi competitive astfel incat vizita la clinica sa fie cat mai scurta si mai placuta atat pentru dumneavoastra cat si pentru micul pacient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *