Farmacie veterinara, Sanatate

Farmacie veterinara Iasi non-stop – Gaseste aici farmacia dorita

farmacie-veterinara-iasi

Farmacie veterinara Iasi – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Iasi si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti o farmacie veterinara, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune farmacii veterinare din Iasi.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

farmacie-veterinara-iasi

farmacie-veterinara-iasi

Farmacie veterinara Iasi – Apivet

 

Suntem o companie tanara dar cu experienta apicola de peste 20 de ani ale proprietarilor in activitate apicola, dar si peste 10 ani de activitate profesionista si intensiva in fermele inalt productive de pasari si porci.

Doriti sa cumparati mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

Cauti o farmacie veterinara? Click aici!

Misiunea noastra este cresterea rentabilitatii exploatatiei dv fie ea de porc, pasare sau apicola prin:

Solutiile noastre privind:

1. Scaderea pierderilor tehnologice (mortalitatilor)

2. cresterea productiilor obtinute per cap de animal si per unitate de productie per unitate de timp (de exemplu per ferma per an).

3. scaderea costurilor operationale (pt ca evident animalele bolnave consuma mai mult furaj si cresc o perioada mai lunga de timp, producand mai putin in acea perioada).

4. Cresterea incasarilor/profiturilor prin solutiile tehnologice si de testare a productiei care corespunde exigentelor/normelor Ecologice/BIO

Detinind o lista intreaga de autorizatii si coduri caen ca de exemplu:

1. Suntem autorizati ca cabinet veterinar (numar de inregistrare 5815 in registru cabinetelor veterinare) deci punem livra astfel de produse si servicii conform legii.

2.Detinem o Farmacie Veterinara autorizata la adresa Judetul Iasi, comuna Miroslava, str Constantin Langa nr 64, deci putem livra produse de uz veterinar, cu sau fara decontare prin PNA. Pt firmele/persoanele fizice cu care avem contract semnat putem livra produsele procesand comanda on line, fara deplasarea dv la farmacie

3. Suntem autorizati ca magazin on line.

4. Suntem autorizati ca producatori pe cod CAEN 0149 cresterea altor animale- Apicultura.

5. Suntem autorizati ca Stupina de Multiplicare ANARZ, deci putem livra matci imperecheate, roi, familii cu decontare prin PNA

6. Suntem autorizati pe activitatea de consultanta si management.

7. Avem o exploatatie de iepuri

Cu mixul acestor autorizatii si experienta in apicultura de peste 25 de ani, inclusiv si in strainatate, inclusiv si la ferme de peste 1400 familii, suntem pregatiti sa ajutam persoanele ce au accesat sau urmeaza sa acceseze fondurile europene pentru o absorbtie cu succes a acestora, sau doar sa imbunatatim rezultatele financiare al exploatatiilor detinatorilor de stupi

Ne adresam in general celor care stiu ce vor, stiu in ce volume si cand, sunt gata sa dea avans (pe baza facturilor proforme si a contractelor semnate) daca li se cere pe anumite categorii de marfa si anumite perioade.

Pentru ca unele produse se pot epuiza rapid iar transportul lor din strainatate dureaza, incercati sa ne informati din timp asupra necesarului dumneavoastra.

Bineinteles suntem gata sa livram consumatorilor produse 100% naturale ca miere de albine de diverse tipuri (salcam, tei, floarea soarelui, poliflora) care va ajuta pe toata lumea sa se simpta sanatosi si plini de energie ca in tinerete. La comanda se poate oferi si propolis, pastura (din rame) si alte produse ale stupului, va rugam contactati-ne la formularul de contact.

farmacie-veterinara-iasi

farmacie-veterinara-iasi

Farmacie veterinara Iasi

 

Strada Carpati, nr. 2, Bl. 908, parter
Iași, Sună 0741 644 601.

Farmacie si Cabinet Veterinar-consultatii, tratamente, interventii chirurgicale, diete, vaccinari, deparazitari.

Cabinet Veterinar- oferim servicii medicale veterinare complete si de calitate prietenilor nostri necuvantatori: consultatii,vaccinari, deparazitari externe si interne, tratamente, interventii chirurgicale, diete, cosmetica, consiliere de specialitate si deplasari la domiciliu.
Venim in sprijinul necuvantatorilor nostri cu o gama diversificata de produse farmaceutice cat si de pet shop.

farmacie-veterinara-iasi

farmacie-veterinara-iasi

Farmacie veterinara Iasi – Freidavet

 

Cabinet 1 „PETRU PONI
0332.447.173

Cabinet 2 „MUNCA INVALIZILOR”
0332.140.719 / 0740.378.736

PetShop FREIDAVET
0730.378.736

Email: contact@freidavet.ro

S.C. Freida-Vet SRL este o firmă cu profil veterinar, înfiinţată în anul 2006, care, în urma experienţei acumulate de-a lungul anilor dar şi a dedicării şi efortului depus pentru bunăstarea şi sănătatea companionilor necuvântători, a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate firme de acest profil din Iaşi. Totul li se datorează clienţilor noştri care au înţeles că, atunci când vine vorba de sănătatea animalelor cu care îşi împărtăşesc viaţa, o echipă unită şi capabilă îi poate îndruma spre luare deciziilor corecte în privinţa tratării unor afecţiuni sau pentru asigurarea continuării bunăstării lor. Acest lucru este realizat, binenţeles, nu numai cu ştiinţă, ci şi cu cunoaştere şi suflet.

În urma dezvoltării spaţiului european în care ne aflăm, am înţeles că tehnologia medicală este un punct forte în simplificarea şi promptitudinea diagnosticărilor unor afecţiuni. Astfel firma noastră deţine două puncte de lucru menite să preîntâmpine nevoile proprietarilor în soluţionarea anumite probleme ce pot apărea pe parcursul vieţii animalului lor de companie. Primul punct de lucru este menit pentru soluţionarea unor afecţiuni de complexitatea mică-medie, tratamente, vaccinări şi alte manopere de medicină internă. Al doilea punct de lucru este un adevărat centru medical, menit să soluţioneze afecţiunile de complexitatea medie-mare, inclusiv urgenţe veterinare, deţinând astfel o aparatură de ultimă generaţie pentru absolut toate manoperele de chirurgie mare/mică, imagistică medicală ecografică, analizator hematologic şi biochimic, diferite metode colorimetrice aflate în simetrie cu diagnosticul microscopic şi binenţeles orice manoperă de medicină internă, tratamente, vaccinări, etc. Ambele puncte ale noastre deţin o farmacie veterinară cu o multitudine de produse atât medicamentoase cât şi cele de tip pet-shop.

Pentru a fi mai aproape de d-voastră sau pentru a ne contacta, vă rugăm să accesaţi rubrica “Contact”, unde veţi găsi toate informaţiile necesare. Vă mulţumim că ne-aţi ales !farmacie veterinara iasi non stop
farmacie veterinara iasi pacurari
farmacie veterinara iasi nicolina
farmacie veterinara iasi podu ros
farmacie veterinara iasi alexandru cel bun
farmacie veterinara iasi tudor vladimirescu
farmacie veterinara iasi copou
farmacie veterinara iasi gara
farmacie veterinara iasi deschisa duminica
farmacie veterinara piata alexandru iasi
farmacie veterinara animalutul meu iasi
farmacii veterinare iasi cug
farmacie veterinara carrefour iasi
farmacie veterinara cuza voda iasi
clinica si farmacie veterinara iasi
farmacie veterinara dacia iasi
facultatea de farmacie veterinara iasi
farmacie veterinara egros iasi
farmacie veterinara felicia iasi
farmacie veterinara iasi hala
farmacii veterinare in iasi
farmacie veterinara iulius mall iasi
farmacie veterinara metalurgie iasi
farmacii veterinare iasi non stop
farmacie veterinara piata nicolina iasi
farmacie veterinara online iasi
farmacii veterinare iasi program
farmacii veterinare iasi pacurari
farmacie veterinara piata unirii iasi
farmacii veterinare iasi tudor
farmacie veterinara tomesti iasi
farmacie veterinara tudor iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *