Farmacie veterinara, Sanatate

Farmacie veterinara online

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti ingrijorat si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti o farmacie veterinara, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune farmacii veterinare online.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Mobile Pet

 

CONTACTATI-NE
Adresa: Petshop Online – Animalutul Tau Conteaza | MobilePet Bucuresti
Str. Doamna Ghica nr. 133, Sector 2
Bucuresti

Telefon: 0761.366.956

Comenzi produse: comenzi@mobilepet.ro

Retete medicale: reteta@mobilepet.ro

Office Manager: office@mobilepet.ro

Mobile Pet este o farmacie veterinara in sector 2, Bucuresti care se ocupa cu vanzarea de produse farmaceutice veterinare de cea mai inalta calitate dar si de comercializarea produselor de tip pet shop.

Farmacia Veterinara Mobile Pet a luat nastere o data cu deschiderea clinicii veterinare Mobile Vet in sector 2 din Bucuresti.

Datorita necesitatii produselor noastre veterinare in intreaga tara, am decis sa deschidem prima farmacie veterinara online cu posibilitatea de livrare la domiciliu intr-un timp foarte scurt.

Serviciile noastre de curierat rapid, dar si plata online cu cardul sau in sistem ramburs , au un grad de inalta calitate si siguranta, iar de accea cand spunem Farmacie Veterinara non-stop , ne gandim la Mobile Pet si la clinica veterinara Mobile Vet.

Farmacia veterinara si Petshopul Mobile Pet este localizat pe strada Doamna Ghica la numarul 133, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata animalutelor sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mobile Pet farmacia ta veterinara online. Medicii nostri specialisti, va stau la dispozitie 24h/24h si sunt pregatiti sa va ofere consultanta necesara celei mai bune alegeri.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, farmacia veterinara si petshopul online Mobile Pet este deschis non stop pentru comenzi si ofera o gama larga de produse veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalutului dumneavoastra de companie.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Pet Vet Shop

 

Email: comenzi@petvet-shop.ro

Contactati-ne telefonic:

0786064414, 0730011887, 0730011879 Luni-Vineri, 08:30-16:30

Fiecare poveste are un început. Ar fi prea banal să afirmăm faptul că a noastră are ca punct de plecare dragostea pentru animale, deoarece acest lucru se subînțelege din domeniul pe care ni l-am ales. Da, iubim animalele, dar am decis să facem ceva mai mult pentru ele acum 20 de ani în urmă: să selectăm doar produse de calitate superioară, de la producători de top, și să le aducem în fața dumneavoastră într-un mod frumos, la prețuri corecte.

CALITATE. Fie că este vorba de o clasică lesă, cu ajutorul căreia puteți să vă plimbați micuțul camarad, sau de o diversitate de hrană uscată și umedă, gustoasă și sănătoasă, necesară pentru aprovizionarea Pet Shop-ului pe care îl dețineți, noi dorim să vă garantăm calitatea.
De-a lungul anilor am realizat repetate teste de calitate, selectând doar brandurile internaționale serioase. Continuăm să facem acest lucru și ne îmbogățim în permanență portofoliul doar cu produse care merită să fie achiziționate.

DIVERSITATE. În magazinul nostru online, indiferent că sunteți mândrul stăpân al unui cățel sau aveți un business pe care doriți să-l dezvoltați, găsiți o gamă variată de produse pentru animalele de companie.
Peste 7000 mai exact, la prețuri corecte. De la lese marca Ruffwear, botnițe Julius K9 și zgărzi Charlotte’s Dress, la mâncare umedă și uscată de calitate premium, cuști de transport, produse de igienă și suplimente alimentare… toate așteaptă să le descoperiți.

ÎNCREDERE. Întreaga noastră echipă este compusă din oameni entuziaști, cu experiență în domeniu, care pun pasiune în fiecare lucru pe care îl fac.
Dacă deții un animal de companie, ai siguranța că la noi vei găsi nu doar produse înalt calitative, ci și consiliere în alegerea acestora, majoritatea celor care lucrează sub cortina Servicii Publice SA fiind medici veterinari ce înțeleg nevoile suflețelelor pe care le iubim.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Altius

 

Sediul Central
Șos. București-Ploiești Nr. 1A,
Bucharest Business Park,
Corp C, Et. 4

Tel.: 021 310 8880

Oferim servicii de cea mai bună calitate prin îmbinarea celor mai inovative produse din piață cu cei mai buni specialiști din domeniu. Ne dorim să dezvoltăm parteneriate durabile pentru atingerea unui obiectiv comun: SĂNĂTATE PENTRU ANIMALE.

despre noi

ALL FOR ANIMALS

DESPRE NOI

Înființat în 1999, Altius este partenerul de încredere a peste 2000 de companii din domeniul medical veterinar.

Activitatea noastră constă în importul și distribuția medicamentelor și produselor biologice de uz veterinar, hranei pentru animale de companie, a aditivilor furajeri pentru fermele de creștere a animalelor, dar și comercializarea de consumabile, instrumentar și aparatură medicală veterinară.

CINE SUNTEM

VALORI

INOVAȚIE
Portofoliul nostru este compus din produse de renume, furnizate de cei mai importanți producători

ÎNCREDERE
Garanția Altius de a livra partenerilor produse de calitate, atent selecționate

PROFESIONALISM
De 20 de ani, obiectivul nostru constă în a oferi cele mai performante și inovative produse din domeniu, la cele mai înalte standarde

IMPLICARE
Prin programe de dezvoltare profesională continuă susținem nivelul științific în medicina veterinară

VIZIUNE

Filozofia noastră constă într-o abordare pe termen lung, în care garanția calității produselor, a serviciilor și profesionalismul prevalează.

O lume în care animalele se bucură de o viață sănătoasă în cele mai bune condiții cu putință.

Iar cei care lucrează cu și pentru animale se bucură pe deplin de munca lor și rodul acesteia. Spre asta tindem prin tot ceea ce facem.

MISIUNE

Simplu spus: Sănătate pentru animale! – Printr-o gamă atent selecționată, compusă din cele mai performante produse și servicii veterinare. –

Este principiul care stă la baza felului în care ne alcătuim portofoliul de produse, selectăm specialiștii cu care lucrăm, oferim asistență tehnică și gândim abordările în funcție de specificul fiecărui client.

În 2019, marcăm 20 de ani de Altius, 20 de ani de CALITATE și PROFESIONALISM.

ALL FOR ANIMALS

ECHIPA ALTIUS

Suntem dedicați dobândirii, motivării și păstrării personalului dedicat și profesionist. Investițiile în cunoștințele și dezvoltarea tuturor angajaților noștri îi ajută să devină printre cei mai buni din domeniile lor de activitate. Echipa Altius este formata din profesioniști in domeniul medicinei veterinare, capabili sa ofere servicii de înalta calitate clienților noștri în orice regiune a tarii s-ar afla aceștia.

PARTENERI

Cu o experiență în piață de 20 ani, reprezentăm în Romania unele dintre cele mai renumite companii din domeniul medical veterinar. Fie că este vorba despre medicamente și suplimente veterinare, aditivi furajeri sau echipamente de imagistică și diagnostic, portofoliul Altius evoluează constant, astfel încât clienții noștri să beneficieze de cele mai noi și performante produse din domeniu.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Happypets

 

Sc Happypets Online Srl, RO18662671
Punct de lucru (NU ESTE PUNCT DE RIDICARE COMENZI, COMENZILE SE LIVREAZEA EXCLUSIV PRIN CURIER RAPID): Straduintei 2, Bl.O4, Sc.2, Ap.42, Parter, Bucuresti
Telefon: 0728332800
Email: office@happypets.ro
Program suport telefonic:
Luni – Joi – 10 – 16
Vineri – 10-14
Sambata, Duminica – Indisponibil

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – O.G. & I.

 

Adresa: Farmacia Veterinara O.G.&I.
O.G. & I. LTD IMPEX SRL

Bucuresti,Aleea Campul Mosilor nr 5,Halele Centrale Obor,
office@veterinara.ro

Luni – Vineri : 8 – 18
Weekend : 8 – 14
Telefon:
0762 . 071 .001

Farmacia veterinara din Bucuresti O.G. & I. va pune la dispozitie produse din gama:

– Antiparazitare

– Antiinfectioase

– Antiinflamatoare

– Otice, Oftalmice, Topice

– Vitamine, minerale

– Produse cosmetice

– Hrana si accesorii

– Furaje si aditivi furajeri

– D.D.D.

– Altele

Farmacie veterinara Bucuresti – Descriere

Devotamentul, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt parti reprezentative ale farmaciei noastre si reusesc sa va faca fericit animalele de companie, dar si animalele de renta.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Freida Vet

 

PetShop FREIDAVET
0730.378.736

Email: contact@freidavet.ro

S.C. Freida-Vet SRL este o firmă cu profil veterinar, înfiinţată în anul 2006, care, în urma experienţei acumulate de-a lungul anilor dar şi a dedicării şi efortului depus pentru bunăstarea şi sănătatea companionilor necuvântători, a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate firme de acest profil din Iaşi. Totul li se datorează clienţilor noştri care au înţeles că, atunci când vine vorba de sănătatea animalelor cu care îşi împărtăşesc viaţa, o echipă unită şi capabilă îi poate îndruma spre luare deciziilor corecte în privinţa tratării unor afecţiuni sau pentru asigurarea continuării bunăstării lor. Acest lucru este realizat, binenţeles, nu numai cu ştiinţă, ci şi cu cunoaştere şi suflet.

În urma dezvoltării spaţiului european în care ne aflăm, am înţeles că tehnologia medicală este un punct forte în simplificarea şi promptitudinea diagnosticărilor unor afecţiuni. Astfel firma noastră deţine două puncte de lucru menite să preîntâmpine nevoile proprietarilor în soluţionarea anumite probleme ce pot apărea pe parcursul vieţii animalului lor de companie. Primul punct de lucru este menit pentru soluţionarea unor afecţiuni de complexitatea mică-medie, tratamente, vaccinări şi alte manopere de medicină internă. Al doilea punct de lucru este un adevărat centru medical, menit să soluţioneze afecţiunile de complexitatea medie-mare, inclusiv urgenţe veterinare, deţinând astfel o aparatură de ultimă generaţie pentru absolut toate manoperele de chirurgie mare/mică, imagistică medicală ecografică, analizator hematologic şi biochimic, diferite metode colorimetrice aflate în simetrie cu diagnosticul microscopic şi binenţeles orice manoperă de medicină internă, tratamente, vaccinări, etc. Ambele puncte ale noastre deţin o farmacie veterinară cu o multitudine de produse atât medicamentoase cât şi cele de tip pet-shop.

Pentru a fi mai aproape de d-voastră sau pentru a ne contacta, vă rugăm să accesaţi rubrica “Contact”, unde veţi găsi toate informaţiile necesare. Vă mulţumim că ne-aţi ales !

Farmacie veterinara online – Petlife

 

Calea Dorobantilor 99-101, Cluj-Napoca,
Cluj, Romania, 400609
(+40) 755 411 625
(+40) 264 412 664
contacteaza-ne
Ai un CATEL?…sau poate o PISICA?
Ai un PAPAGAL… sau alt ANIMAL de companie?
PET LIFE are ceva NOU pentru FIECARE!
Fii pe faza si afla cele mai noi produse de la PET LIFE!
Verifica ultimele NOUTATI listate si adauga-le in lista ta de DORINTE.
Uneori e bine sa CAUTI,
Alteori…e mai bine sa ASTEPTI,
Dar, intotdeauna trebuie sa INCERCI.
La PET LIFE stim ca MERITI MAI MULT.
De aceea, ti-am pregatit peste 100 de produse la preturi SPECIALE.
Verifica OFERTELE PROMOTIONALE.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Cromavet

 

Telefon: 0720614895

Email: comenzi@cromavet.ro

Cromavet va ofera o gama variata de produse, atat pentru animale de companie si pentru animalele de renta, cat si pentru plantele din culturile dumneavoastra. Cu peste 20 ani de experienta in domeniul medical veterinar si fitosanitar, puteti procura cu incredere hrana si accesorii destinate animalelor de companie si de renta, dar si medicatia de care are nevoie patrupedul dumneavoastra. Scopul nostru este acela de a va ajuta sa economisiti timp in achizitionarea produselor necesare, oferindu-va produse de calitate la preturi avantajoase. In plus, acestea vor fi livrate direct la domiciliul dumneavoastra fara a mai pierde timp pretios. Produsele noastre incurajeaza un stil de viata sanatos, incepand de la alimentatie pana la rasfatul cu cele mai utile si remarcabile accesorii. Valorile pe care Cromavet le promoveaza sunt punctualitatea, seriozitatea si profesionalismul.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Zuzavet

 

Str. Dristorului, 96, Bucuresti, Sector 3.
0771107793, 0753 304 803
contact@zuzavet.ro

ZUZAVET SRL vă stă la dispozitie cu o gama completa de produse de FARMACIE pentru toate speciile de animale si PET SHOP
Magazin cu produse specifice de hrana si accesorii pentru caini, pisici, pasari, pesti, rozătoare si reptile

Ne gasiti aici: Str. Dristorului, 96, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Adavet

 

Adresă: Strada Ziduri Moși 3B,
Sector 2, București
Telefon: 0760 139 267

Adresă: Aleea Câmpul Moşilor,
Sector 2, București
Telefon: 0760 139 267
Adavet – farmacia veterinara pe sufletul animalutului tau!
AdaVet Farmaxia este o farmacie veterinara in care o echipa de medici veterinari dedicati animalutelor te vor primi cu cele mai bune sfaturi, un zambet calduros si toate produsele de care ai nevoie pentru animalutele tale. Selectam produse variate si comercializam medicamente si produse farmaceutice, dar si si hrana, jucarii sau accesorii pentru animalutul tau.

Ne consideram o echipa foarte norocoasa, deoarece suntem printre putinii adulti care si-au ales ca meserie prima pasiune din vremea cand eram copii. Lucrand mereu in slujba animalutelor, ne-am pastrat emotia de a cunoaste fiecare nou „client” si a-i oferi cele mai bune produse, dar si afectiunea noastra.

Cand lucrezi cu pasiune, nu obosesti niciodata. Probabil acesta este motivul pentru care in timpul liber reusim sa tratam si sa salvam animalute gasite ranite, iar insanatosirea lor inseamna, pentru noi, ca medici veterinari, satisfactia ca ne indeplinim cu succes misiunea. Intotdeauna vom fi alaturi – atat cu sufletul, cat si cu sfaturi concrete, de toti cei care vor sa salveze sau sa adopte un animal.

Credem ca fiecare animalut merita o viata fericita, iar asta ne-a inspirit sa infiintam o farmacie veterinara in care stapanii sa poata gasi tot ce au nevoie intr-un singur loc, alaturi de o consultanta personalizata in functie de nevoile prietenului tau.

Adavet Farmaxia iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru animale de companie, de ferma sau exotice. Oferim consiliere gratuita pentru fiecare cerinta a clientilor nostri.

Indiferent daca doresti sa afli o recomandare de pastile pentru deparazitare, sampon pentru o blanita de vis a companionului tau, cea mai buna recomandare de hrana pentru animale (ce va cuprinde toate nevoile nutritionale ale prietenului tau, va fi convenabila la pret si va fi mancata cu placere) sau doresti accesorii, tratamente generale sau specifice pentru animalele de ferma, le gasiti pe toate la noi.

Va asteptam la sediul Adavet Farmaxia din zona Obor (langa Veranda Mall), intr-un mediu placut, igienic si pe care speram din suflet ca animalutul tau il va iubi!

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Rovet

 

Ploiesti, Strada Gheorghe Doja nr. 213

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre pordusele noastre ne poți contacta.

Telefon: 0723 670 968

Email: contact@rovet.ro

Farmacia veterinara Rovet oferă serviciile personalizate ale unui magazin de animale de companie, domestice şi exotice, cu sediul fizic in Ploieşti, alături de comoditatea și rapiditatea comerțului electronic cu livrarea la domiciliu oriunde în tara, într-un mod rapid şi sigur. Echipa noastră este disponibilă pentru sfaturi, sugestii şi suport pentru toţi clientii care au nevoie de îndrumare şi informatii. Ne-am angajat să răspundem nevoilor clienților noștri, să ne îmbunătățim continuu procesele și să acționăm conform cerințelor legale actuale.

Obiectivele noastre

La Rovet, misiunea noastră este să devenim cea mai de încredere și cea mai convenabilă destinație pentru stăpânii animalelor de companie din ţară dar şi pentru detinătorii animalelor domestice în general din crescătorii şi ferme.

Iubirea şi compasiunea faţă de animale ne-au determinat să o concretizăm într-un loc virtual unde iubitorii de animale pot găsi produse calitative pentru îngrijirea şi oferirea unei stări de sănătate optimă prietenilor lor.

Credem că animalele de companie sunt parte a familiei noastre, de aceea suntem orientaţi către satisfacerea nevoilor lor şi depășirea așteptărilor clienților nostri prin fiecare interacțiune în mediul online dar şi personal.

De-a lungul experienţei profesionale, echipa noastră a fost implicată într-o serie proiecte şi activităţi destinate îngrijirii, vaccinarii şi suportului veterinar în diverse sectoare de activitate de la zootehnie, columbofilie şi animale de companie.

Odată cu trecerea anilor, echipa de la Rovet coordonată de medicul veterinar Alexandru Dancescu a interacţionat cu o varietate de animale atât de companie dar şi de crescătorie în toate stările de sănătate, astfel că am fost martorii uimitoarelor sacrificii pe care proprietarii le fac pentru a se asigura că animalele lor beneficiază de cel mai bun tratament, în ciuda faptului că trebuie să facă față prețurilor tot mai mari ale medicamentelor veterinare.

Cunoasterea nevoilor lor, ne-a motivat să ne concentram şi să obţinem pentru voi, un echilibru între raportul calitate-preţ. Asta înseamnă să te asiguri că vei alege din cea mai bună gamă de produse pentru animale de companie la cele mai avantajoase prețuri.

Astfel că, în magazinul nostru online vei găsi întotdeauna reduceri de preţ, promoţii dar şi o gamă variată de preţuri competitive destinate hranei, tratamentelor şi îngrijirii animalului tău.

Viziunea noastră

Stim că fiecare proprietar de animal îşi doreşte să găsească cele mai bune şi accesibile soluţii de tip veterinar, de aceea ne-am propus ca farmacia noastră să devină platforma e-commerce numarul 1 pentru tine şi animalul tău.

Angajamentul nostru faţă de serviciul clienţi este marca noastră, iar furnizarea de suport veterinar de înaltă calitate şi convenabilă tuturor buzunarelor sunt obiectivele noastre principale. Clienții fericiți sunt întotdeauna prioritatea noastră 1, iar membrii echipei noastre sunt pasionați de găsirea de noi modalități de a oferi o experienţă customizată atât proprietarilor de animale de companie, cât și industriei zootehnice.

Pe termen lung ne-am propus să fim cea mai importantă farmacie veterinara online din Romania, nu numai în vânzarea produselor noastre, ci şi prin inovaţie şi valori.

Spiritul de echipă, responsabilitatea şi dedicarea profesională sunt valorile pe care ne străduim să le îmbunătăţim zilnic. Toţi membrii echipei noastre deţin animale de companie şi înţeleg grija şi necesitatea oferirii unei vieţi cât mai fericite şi sănătoase animalului tau.

Farmacie Veterinara şi Petshop
Rovet este o farmacie veterinară cu sediul în Ploieşti a cărei activitate o reprezintă comercializarea de produse inovative şi tratamente veterinare profesionale.

La noi găsiţi tot ce aveţi nevoie, de la hrană, accesorii, jucării, tratamente, vitamine, suplimente alimentare până la produse biologice de uz veterinar destinate fermelor şi crescătoriilor de animale de consum, păsărilor voiajoare, rozătoare, animale exotice.

Magazinul nostru nu şi-a propus să fie doar un simplu distribuitor de servicii de tip pet shop, ci un loc în care poţi beneficia de o gamă complexă potrivite nevoilor voastre cu livrarea la domiciliu oriunde în ţară, printr-o modalitate simplă şi eficientă.

Suntem deschişi la necesitătile actuale şi exigenţele clienţilor noştri, de aceea înţelegem faptul că în contextul actual, proprietarii de animale își doresc un mod accesibil și convenabil de a cumpăra medicamente şi produse specifice de înaltă calitate.

Spre deosebire de alte magazine online cu specific, suntem alături de tine în perioada pandemiei şi nu numai, prin eliberarea online a medicamentelor prescrise de către medicul vostru veterinar pentru tratamentul animalului tău, direct la tine acasă, prin curier. Echipa noastră lucreaza doar cu specialiști pentru a vă asigura că animalul vostru de companie primește medicamentele și îngrijirirea corectă în functie de afecţiunile de sănătate cu care se confruntă.

Şi pentru că standardele înalte reprezintă un obiecitv important în relaţia noastră cu clienţii, colaborăm cu distribuitori de top din domeniu care deţin certificări de calitate recunoscute internaţional.

Avem tot ce îţi trebuie pentru ca experienţa ta pe site-ul nostru să fie una plăcută!

Alege din gama variată de produse şi branduri de top pentru animalul tău la cele mai accesibile preţuri disponibile pe site-ul nostru!

Experţii noştri sunt disponibili ori de câte ori ai nevoie pentru a-ţi acorda suport şi sugestii în a descoperi accesoriul sau produsul perfect pentru animalul tau de companie!

Redefinim experienţa cumpărăturilor prin categorii de produse segmentate pe nevoi, filtrare de preţuri, disponibilitate, brand şi timp de livrare. Niciodata nu a fost mai usor să faci cumpărături la o farmacie veterinară!

caini si pisici petshop

Produse pentru caini şi pisici

Iubitorii de animăluţe au acum ocazia să-şi răsfeţe prietenul necuvântător alegând cea mai gustoasă şi sănătoasă hrană şi cele mai simpatice accesorii şi jucării.

Animalul tău merită cea mai atentă îngrijire şi o sănătate optimă pe termen lung, de aceea la noi poţi alege din varietatea de suplimente alimentare, vitamine, minerale, produse cosmetice, produse antiparazitare şi antifungice, medicamente eliberate pe retetă pentru orice afectiune medicală.

animala de ferma farmacie veterinara

Produse pentru animale de crescătorie şi fermă

De cele mai multe ori, animalele de fermă necesită o atenţie sporită, având în vedere faptul că produsele rezultate în ferme sunt destinate consumului uman. Experţii nostri sunt gata să răspundă întrebărilor legate de sectorul zootehnic asigurând astfel suportul necesar pentru o bună desfăsurare a activităţii de profil.

Rovet pune la dispoziţia fermierilor şi crescătorilor de animale soluţii personalizate care au ca scop prevenţia şi tratarea afecţiunilor specifice cu care aceştia se confruntă în activitatea lor zilnică: produse antiparazitare interne şi externe, vaccinuri, suplimente, aditivi furajeri, medicamente şi alte produse farmaceutice.

columbofili porumbei

Produse destinate sportului columbofil

Ştim cât de solicitante sunt concursurile de fond şi maraton, atât de pentru pasionaţii sportului columbofili cât şi pentru campionii lor. Produsele noastre calitative sporesc plăcerea şi provocarea îngrijirii porumbeilor, menţinându-le o imunitatate ridicată şi prevenind bolile acestora. Alegeti din gama noastră de vitamine şi minerale, produse de nutriţie şi alte produse complementare.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Farma Vet

 

Republica Moldova mun. Chișinău 2059, str.PETRICANI,198

FARMACIA
022-99-92-89

FAX
31-72-68

E-MAIL
farmavet2017@gmail.com

ORAR DE LUCRU
S.A FARMAVET
Luni- Vineri 8.30 – 17.00

PENTRU INFORMAȚII
022-31-72-67; 022-31-72-70; 079536508;

FARMACIA
Luni-vineri 8.30-18.00 Simbătă 8.30-14.00

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET ” a fost fondată la sfîrşitul anului 1945 sub denumirea de Asociaţia Republicană Moldzoovetsnabprom cu genul de activitate „aprovizionarea şi deservirea sectorului zootehnic pentru creşterea,dezvoltare și păstrarea sănătatății animalelor”

În anul 2000,în urma reformelor,Întreprinderea capătă statutul și denumirea de Societatea pe Acţiuni „FARMAVET ” de tip închis.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET ” dispune de o gamă largă de produse farmaceutice de uz veterinar asigurând o garanție în profilaxia și combaterea bolilor la animale agricole și celor de companie, portofoliul de consum constituind peste 300 de produse de uz veterinar necesare pentru crescătorul de animale.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET” activează mai bine de 70 ani, are sediul de bază în municipiu Chișinău pe strada Petricani 198,dispune de două secții de producere a preparatelor sterile și nesterile,frigidere și depozite specializate pentru păstrarea preparatelor produse cît și cele importate.

La fel dispune și de un parc de autovehicule pentru aprovizionarea și deservirea clienților conform cerințelor.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET” este bine organizată în colaborare cu toți crescătorii de animale.Dispune de o rețea largă de farmacii și filiale pe întreg teritoriu țării în aprovizionarea și deservirea consumatorilor.

La momentul de faţă, Societatea pe Acțiuni „FARMAVET” este unul din principalii agenți economici specializați în aprovizionarea sectorului zootehnic cu: produse biologice, antibacteriene, antihelmintice, coccidiostatice, tonice și rehidratante, unguente, premixuri vitamino-minerale, aditivi furajeri, hrană pentru animale de companie cu spectru larg, dezinfectante, raticide, insecticide, materiale igienico-sanitare, echipamente pentru medicul veterinar și alte necesare la comanda crescătorului de animale.

Planul strategic al companiei este mărirea și diversificarea asortimentului de produse noi , pentru a satisface cerințele consumatorului,de calitate înaltă la preţuri accesibile.

Am vrea să menționez că succesele și realizările se datorează personalului din care este formată echipa cu un grad înalt de pregătire profesională în domeniu.

Societatea pe Acțiuni „FARMAVET” se conduce întotdeauna după principiul

” EFICIENȚĂ,CALITATE,SIGURANȚĂ”

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Advance Vet

 

SC. ADVANCE VET SRL.
Sediu social: str. Observatorului,
nr.21, bl T3, ap15
400500, Cluj Napoca

Punct lucru (Birou, Depozit): Piata 1 Mai nr 1-3,
Incinta Carbochim, poarta 1,
Cladirea Of. Calcul

Punct lucru: Strada Plevnei
nr. 166
Cluj-Napoca

Telefon: +40-264-437-407
Fax: +40-372-252-489

Advance vet este o companie specializata in distributia de medicamente veterinare, produse parafarmaceutice, instrumentar chirurgical, instrumente veterinare, dispozitive medicale veterinare, medicamente, aparatura medicala de uz veterinar, aparatura de laborator si pentru diagnosticul veterinar, dotari pentru cabinetele veterinare, consumabile, hrana, medicamente si accesorii pentru animale de companie precum si premixuri, aditivi furajeri, medicamente, furaje sau ingrediente furajere pentru animale de renta. Compania are o experienta cu totul speciala in domeniul sistemelor de biosecuritate in ferme de animale, punand la dispozitia clientilor pe langa experienta acumulata in mai multi ani de practica si o gama completa de aparate, dispozitive si substante dezinfectante necesare pentru aceasta (porti de dezinfectie, covoare de dezinfectie, pompe de inalta presiune pentru spalare si dezinfectie, termonebulizatoare), medicamente, produse raticide, rodenticide si insecticide. Pentru crescatorii de animale oferim, pe langa gama completa de medicamente veterinare, si echipamente: adapatori, hranitori, sisteme de ventilatie, sisteme de incalzire, automatizari, pentru toate speciile de animale, inclusiv animale de experienta. Pentru unitatile de crestere intensiva oferim sisteme integrate de crestere si intretinere (echipare completa cu tehnologie a halelor de crestere).

Advance vet si-a asumat responsabilitatea de a fi “partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale”, incercand sa puna la dispozitia acestora o gama cat mai larga de medicamente veterinare, instrumente veterinare, produse parafarmaceutice si alte produse medicale sau zootehnice de care au nevoie. Acest demers a pornit de la un principiu simplu, si anume: medicii veterinari si fermierii sunt oameni ocupati, care nu au intotdeauna timp sa cutreiere centrele veterinare in cautarea de medicamente, produse sau informatii. Din aceasta necesitate s-a nascut un sistem de distributie de medicamente si produse, cu acoperire nationala, realizat prin logistica proprie, distribuitori zonali si expeditie prin curierat cu peste 1500 de parteneri din care peste 500 sunt clienti activi. Advance vet poate livran din stoc sau pe comanda peste 4000 de tipuri de articole, mai ales medicamente veterinare, dar si alte produse destinate medicilor din cabinetele veterinare si crescatorilor si iubitorilor de animale, provenind de la peste 40 de companii de renume, din mai mult de 20 de tari ale lumii. Toata activitatea este gestionata la centrul logistic de la Cluj, unde societatea activeaza intr-o cladire de birouri si un spatiu de depozitare modern, special conceput pentru medicamente veterinare si pentru restul articolelor din gama noastra de produse.

Incercam sa venim in sprijinul clientilor nostri si prin aceea ca suntem intotdeauna orientati spre produse noi, spre medicamente veterinare speciale care promoveaza idei sau principii novatoare, mai economice si mai profitabile, fiind intr-o continua cautare pentru un raport pret/calitate cat mai corect si contribuind astfel la rentabilizarea afacerii partenerilor nostri.

Un alt lucru pe care ni-l propunem este acela de a cauta, de a gasi si de a prezenta medicilor veterinari si fermierilor cele mai noi idei si medicamente, intr-o forma cat mai accesibila pentru acestia, asfel incat, cu un efort minim, acestia sa aiba acces la cele mai noi si performante produse: medicamente veterinare, produse parafarmaceutice, instrumente veterinare, dispozitive medicale veterinare etc.

Pentru aceasta, atat prin forte proprii cat si ajutati de partenerii nostri carora le mutumim, am participat si prezentat oferta completa de medicamente veterinare, parafarmaceutice, instrumente, aparatura, la mai multe editii ale celor mai importante manifestari si expozitii din domeniul veterinar si agricol: Indagra, Agraria, etc.

Pe langa stocul complet de medicamente veterinare, ramanem alaturi de parteneri si prin asigurarea de service in garantie si post garantie si furnizarea de piese de schimb si consumabile pentru toate aparatele si utilajele livrate de-a lungul timpului.

Advance vet este o companie care si-a facut o profesiune de credinta din dorinta de a servi promt, punctual si cat mai complet atat medicii veterinari, cat si crescatorii si iubitorii de animale.

farmacie-veterinara-online

Farmacie veterinara online – Biovet

 

Strada
Mihail Sebastian, Nr. 211 C
Sector 5, București

0784.964.432

clinica@biovet-impex.ro

biovet-impex.ro

Scurt istoric
Clinica Veterinară Biovet a fost înființată în anul 1995 și a fost prima clinică veterinară particulară din București. Misiunea clinicii este de a oferi servicii medicale veterinare complete pentru toate categoriile de animale de companie la prețuri accesibile.

Eforturile echipei manageriale au fost pentru crearea unei clinici veterinare de referință pe piața veterinară care să ofere clienților săi servicii de bună calitate. S-au facut investiții considerabile în aparatură și la momentul actual deținem sistem de radiologie

digitală, aparat ecografic cu Doppler, aparatură pentru biochimie și hematologie performante, autoturism special dedicat Ambulanței, aparatură de monitorizare a funcțiilor vitale, sistem de anestezie inhalatorie și oxigenoterapie.

Încă de la început, clinica s-a dezvoltat în jurul conceptului de echipă. Reușita tratării pacienților noștri constă în comunicare și muncă în echipă. În prezent, în clinică activează 6 medici veterinari, 5 asistenți veterinari, 2 groomeri, 2 recepționere, o laborantă.

Program de lucru
Echipa BIOVET vă stă la dispoziție în cadrul intervalului orar:

Luni – Vineri
08.00 – 21.00
Sâmbătă
08.00 – 20.00
Duminică
08.00 – 16.30
De-a lungul timpului în clinica noastră au fost tratate peste 15.000 de animale începând de la hamsteri de câteva zeci de grame cu afecțiuni oncologice, broaște țestoase cu retenție de ouă, iguane cu hipovitaminoze, până la păsări sălbatice precum: pescăruși, stârc pitic, porumbei, dihori, arici, zebre australiene, purcei vietnamezi, câini și pisici de rasă sau mețiși, cai.

Serviciile oferite sunt îmbunătățite și actualizate permanent și cuprind: servicii de medicină generală și specializări, medicină preventivă, laborator de analize, chirurgie, internări și pensiune, ambulanță, sistem de programări, abonamente de servicii medicale.

Unul dintre serviciile cu care Clinica Biovet s-a remarcat este camera de gardă. Este printre puținele clinici din București care nu au fost închise vreodată. De când a fost făcută inaugurarea, fie că este weekend, noapte sau Sărbători Legale, medicii clinicii sunt de gardă si răspund prompt solicitărilor pacienților.

Secția de terapie intensivă beneficiază de atenție deosebită, având un spațiu generos dedicat acestui serviciu, dotată cu paturi electrice, încălzitoare ale soluțiilor perfuzabile, infuzomate care dozează exact cantitatea și timpul de administrare al perfuziilor.

despre-noi
Titlu-Clinica-Veterinara-BioVet–Despre-noi-compressor
In secția de Chirurgie s-au realizat primele osteosinteze din medicina veterinară – intervenții chirurgicale de remediere a fracturilor, în momente în care disponibilitatea pe piața a anestezicelor, a analgezicelor sau a materialelor pentru sinteză, era foarte mică. Dorința de a trata pacienții este motivația datorită careia, echipa medicală încearcă permanent găsirea soluțiilor cele mai bune pentru pacienții noștri.

Clinica veterinară Biovet a beneficiat din vremuri timpurii de laborator de analize propriu deservit de personal specializat, având posibilitatea de a realiza analize de sange complete, examene parazitologice și micologice sau teste serologice.

În cadrul Clinicii funcționează un Departament de Cosmetică-Frizerie care oferă servicii de înfrumusețare și igienă pentru animalele de companie. Personalul implicat în acest department deține cunoștințele tehnice pe care le solicită această profesie, un simț estetic dezvoltat precum și multă răbdare necesară lucrului cu animaluțele.

Dorința noastră este să creăm un loc prietenos în care oamenii să vină cu companionul lor și să beneficieze în același loc de toată gama de servicii, începând de la consultație și tratamente simple, până la terapie intensivă, investigații paraclinice amănunțite, intervenții chirurgicale și recuperare postoperatorie, oferite de o echipă profesionistă.

Bucuria și satisfacția date de vindecarea pacienților care ne acordă toată încrederea și speranța, ne motivează să muncim încontinuu pentru perfecționarea profesională a medicilor, actualizarea tehnicilor de diagnostic și a metodelor de tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *