Farmacie veterinara, Sanatate

Farmacie veterinara Ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti – Vrei sa cumperi un medicament pentru animalutul tau si nu gasesti unde in orasul tau? Iata aici farmaciile veterinare din Ploiesti!

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

farmacie-veterinara-ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti

 

 

Adresa: Strada George Coșbuc Nr 2 A, Ploiești

farmacie-veterinara-ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti – Firstvet Medical

Telefon: 0747 222 877
Email: cab_savevet@yahoo.com
Adresa: str. Marasesti nr.234b, Ploiesti
Program
Luni-Vineri: 09.00-19.00
Sambata: 09.00-16.00
Duminica: inchis
Urgente extra program – 0747222877
Farmacia FIRSTVET MEDICAL iti ofera o gama larga de medicamente si suplimente alimentare pentru ingrijirea companionului tau:
Substanțe antiparazitare
Substante antimicotice
Antimicotice, antibacteriene, antiparazitare auriculare
Inhibitori ai ovulatiei
Antibiotice
Produse cicatrizante
Protectoare hepatice
Produse cu efect laxativ
Produse cu efect antidiareic
Produse ce previn urolitiaza
Produse activatoare ale circulatiei cerebrale
Produse cu efect calmant al sistemului nervos
Produse cu efect imunostimulator
Produse folosite in perioadele de convalescenta
Produse antiinfectioase oculare
Suplimente vitamino-minerale
Suplimente alimentare pentru articulatii
Suplimente alimentare cu acțiune neuroprotectiva
Suplimente alimentare pentru prevenirea afectiunilor cutanate

farmacie-veterinara-ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti – Rovet

Ploiesti, Strada Gheorghe Doja nr. 213
Dacă ai nevoie de mai multe informații despre pordusele noastre ne poți contacta.
Telefon: 0723 670 968
Email: contact@rovet.ro
Rovet este o farmacie veterinară cu sediul în Ploieşti a cărei activitate o reprezintă comercializarea de produse inovative şi tratamente veterinare profesionale.
La noi găsiţi tot ce aveţi nevoie, de la hrană, accesorii, jucării, tratamente, vitamine, suplimente alimentare până la produse biologice de uz veterinar destinate fermelor şi crescătoriilor de animale de consum, păsărilor voiajoare, rozătoare, animale exotice.
Magazinul nostru nu şi-a propus să fie doar un simplu distribuitor de servicii de tip pet shop, ci un loc în care poţi beneficia de o gamă complexă potrivite nevoilor voastre cu livrarea la domiciliu oriunde în ţară, printr-o modalitate simplă şi eficientă.
Suntem deschişi la necesitătile actuale şi exigenţele clienţilor noştri, de aceea înţelegem faptul că în contextul actual, proprietarii de animale își doresc un mod accesibil și convenabil de a cumpăra medicamente şi produse specifice de înaltă calitate.
Spre deosebire de alte magazine online cu specific, suntem alături de tine în perioada pandemiei şi nu numai, prin eliberarea online a medicamentelor  prescrise de către medicul vostru veterinar pentru tratamentul animalului tău, direct la tine acasă, prin curier. Echipa noastră lucreaza doar cu specialiști pentru a vă asigura că animalul vostru de companie primește medicamentele și îngrijirirea corectă în functie de afecţiunile de sănătate cu care se confruntă.
Şi pentru că standardele înalte reprezintă un obiecitv important în relaţia noastră cu clienţii, colaborăm cu distribuitori de top din domeniu care deţin certificări de calitate recunoscute internaţional.
Avem tot ce îţi trebuie pentru ca experienţa ta pe site-ul nostru să fie una plăcută!
Alege din gama variată de produse şi branduri de top pentru animalul tău la cele mai accesibile preţuri disponibile pe site-ul nostru!
Experţii noştri sunt disponibili ori de câte ori ai nevoie pentru a-ţi acorda suport şi sugestii în a descoperi accesoriul sau produsul perfect pentru animalul tau de companie!
Redefinim experienţa cumpărăturilor prin categorii de produse segmentate pe nevoi, filtrare de preţuri, disponibilitate, brand şi timp de livrare. Niciodata nu a fost mai usor să faci cumpărături la o farmacie veterinară!
caini si pisici petshop
Produse pentru caini şi pisici
Iubitorii de animăluţe au acum ocazia să-şi răsfeţe prietenul necuvântător alegând cea mai gustoasă şi sănătoasă hrană şi cele mai simpatice accesorii şi jucării.
Animalul tău merită cea mai atentă îngrijire şi o sănătate optimă pe termen lung, de aceea la noi poţi alege din varietatea de suplimente alimentare, vitamine, minerale, produse cosmetice, produse antiparazitare şi antifungice, medicamente eliberate pe retetă pentru orice afectiune medicală.
animala de ferma farmacie veterinara
Produse pentru animale de crescătorie şi fermă
De cele mai multe ori, animalele de fermă necesită o atenţie sporită, având în vedere faptul că produsele rezultate în ferme sunt destinate consumului uman. Experţii nostri sunt gata să răspundă întrebărilor legate de sectorul zootehnic asigurând astfel suportul necesar pentru o bună desfăsurare a activităţii de profil.
Rovet pune la dispoziţia fermierilor şi crescătorilor de animale soluţii personalizate care au ca scop prevenţia şi tratarea afecţiunilor specifice cu care aceştia se confruntă în activitatea lor zilnică: produse antiparazitare interne şi externe, vaccinuri, suplimente, aditivi furajeri, medicamente şi alte produse farmaceutice.
columbofili porumbei
Produse destinate sportului columbofil
Ştim cât de solicitante sunt concursurile de fond şi maraton, atât de pentru pasionaţii sportului columbofili cât şi pentru campionii lor. Produsele noastre calitative sporesc plăcerea şi provocarea îngrijirii porumbeilor, menţinându-le o imunitatate ridicată şi prevenind bolile acestora. Alegeti din gama noastră de vitamine şi minerale, produse de nutriţie şi alte produse complementare.

farmacie-veterinara-ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti Gara de Sud

 

Tel: +40729072227

Adresa: Ploiesti , Strada Depoului Piata Sud, Ploiești 100335

farmacie-veterinara-ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti – Farmavet

 

Adresa: Strada Carpați 11, Ploiești

Tel: +40244541773

Farmavet este unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții pentru domeniul veterinar din România. Compania noastră a cunoscut începând cu 1998 o perioadă de transformare semnificativă, Farmavet restructurându-se într-un furnizor modern și performant. Din 2019, compania are ca acționar majoritar Central and Eastern Europe Investment Cooperation Fund II, un fond de investiții major care ne susține dezvoltarea și care imprimă companiei un ritm de evoluție accelerată.

Portofoliul nostru include peste 3000 de produse, fabricate în România și provenite din import. Astăzi, ne adresăm unui numar de peste 7200 de clienți, afirmându-ne ca specialist în furnizarea de produse antiinfecțioase, anti-inflamatoare, antiparazitare, antiseptice, dezinfectați și detergenți, insecticide – raticide, produse cosmetice, dermatologice, hormonale, otice și oftalmice, produse pentru sistemul nervos și digestiv, reagenți și kit-uri de diagnostic, vaccinuri, vitamine, minerale și suplimente nutritive.

Produsele Farmavet sunt disponibile prin rețeaua de distribuție dedicată profesionistilor și fermelor, precum și prin lanțul propriu de farmacii veterinare adresate proprietarilor de animale și gospodăriilor. Rețeaua de distribuție cuprinde un hub central modern la Filipeștii de Pădure, care alimentează cele 13 depozite locale și prin care asigurăm o acoperire națională eficientă. Iar lanțul de farmacii cu peste 160 de unități reprezintă o opțiune accesibilă pentru medicamente și produse veterinare în mediul urban și rural.

Farmavet are o extindere geografică extinsă și o acoperire b2b și de retail greu de egalat în domeniu. Prin prezență, portofoliul de produse, colaborările pe termen lung cu producătorii și experiența îndelungată, suntem un partener indispensabil și de încredere, pe care fermierii și medicii veterinari se pot baza.

Rezultatul contează! Să încerci este onorabil, însă nu e și suficient într-un mediu pragmatic și competitiv în egală măsură pentru clienți și pentru noi. Ne angajăm să ne îmbunătățim continuu performanțele și să împingem barierele pentru a livra rezultate. Punem clienții in centrul tuturor lucrurilor pe care le facem, cu obiectivul de a-i ajuta în mod real, eficient, și de a le depăși așteptările.
Adaptabilitate
Adaptabilitate, agilitate, flexibilitate, toate vorbesc despre disponibilitatea de a opera schimbări. Pentru noi înseamnă capacitatea de a rămâne mobili și actuali în circumstanțe care se schimbă sau care ne constrâng, înseamnă curiozitate, ascultare și învățare continuă. Suntem dispuși să acționăm rapid, să ne ajustăm și chiar să contestăm starea de fapt a lucrurilor pentru a găsi soluții noi și relevante pentru clienți.
Creativitate
Pentru a putea progresa, suntem datori să privim mereu domeniul nostru în noi moduri. Trebuie să avem curajul de a fi critici și nemulțumiți, de a experimenta, de a schimba perspectivele. Să regândim modul de lucru, să contestăm tiparele, să ne abatem de la cărările bătătorite și uneori prea sigure. Să ne imaginăm inimaginabilul și imposibilul și să le facem accesibile.
Spirit antreprenorial
Totul este posibil când ai determinarea de a acționa! La Farmavet susținem vocea, autonomia fiecăruia și asumarea responsabilităților. Încurajăm inițiativa și încrederea de acționa ca agenți ai schimbării, de a înțelege contexte, de a căuta mereu soluții la probleme și moduri de a valorifica oportunitățile. Fiecare dintre noi este puternic, capabil, îndreptățit și susținut să ia decizii și să contribuie la transformarea proprie, a companiei, a clienților și a domeniului nostru!
Integritate
Suntem onesti, transparenți și hotărâți să acționăm onorabil în tot ceea ce facem, atât pentru clienți, cât și pentru companie. Respingem agresivitatea, agendele ascunse și jumătățile de adevăr. Ne tratăm colegii, clienții și partenerii în același fel în care ne dorim să fim tratați la rândul nostru.

farmacie-veterinara-ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti

 

Tel: +40722752895

Adresa: Strada Rudului 55, Ploiești

farmacie-veterinara-ploiesti

farmacie-veterinara-ploiesti

Farmacie veterinara Ploiesti – Profi

Adresa: Marasesti Nr. 265 B
Farmacie veterinara , Hrana si accesorii pentru animale.
Farmacia veterinara se afla in incinta magazinului Profi,in fata caselor de marcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *