Farmacie veterinara, Sanatate

Farmacie veterinara Timisoara – Non-stop – Gaseste farmacia dorita

farmacie-veterinara-timisoara-non-stop

Farmacie veterinara Timisoara – Daca detii un animalut, caine pisica sau alta creatura, atunci esti responsabil de viata si sanatatea lui. Daca esti din Timisoara si ai probleme sau vrei sa intaresti corpul animalutului tau si cauti o farmacie veterinara, atunci ai ajuns unde trebuie. In continuare va vom recomanda cele mai bune farmacii veterinare din Timisoara.

Cauti o farmacie veterinara pentru caini? Click  Aici!

Cauti o farmacie veterinara pentru pisici!  Click aici!

Doriti sa cumparati suplimente veterinare click aici,  mancare pentru pisicuta click aici,  catelus click aici.

farmacie veterinara timisoara

farmacie veterinara timisoara

FARMACIE VETERINARA TIMISOARA

Datele noastre de contact sunt:
CABINET MEDICAL VETERINAR INDIVIDUAL DR. HORVATH ATILLA
Timisoara, strada Vadul Calugareni nr. 1 (colt cu strada Ciprian Porumbescu).
Tel: 0724-562.998
Orar:
Luni-Vineri: 13-19;
Nu asiguram urgente. Consultatiile se fac strict pe baza de programare.
e-mail: contact@doctor-horvath.ro
Nr. reg. unic 5563 – Nr. atestat 04761

MEDIC VETERINAR DR. HORVATH ATILLA
arrowNumele meu este Horvath Atilla, sunt Doctor Medic Veterinar Dr. Horvath Atillasi proprietarul acestui cabinet. Sunt casatorit de 23 de ani si am un baiat… si o pisica, pe nume Cleopatra, care are sapte ani. Cronologic, sunt primul medic veterinar cu libera practica din Timisoara si lucrez in acest cadru din anul 1992.
arrowCei care ma cunosc si cei care doar au auzit de mine stiu ca am debutat la un cabinet din Piata Badea Cartan (Sc VIDU srl), unde am lucrat pana in 1997. Am continuat pana in anul 2000 la un cabinet (unde am fost coproprietar) situat pe strada Calea Sagului nr.9 (Dr. Horvath Veterinar Services). In anul 2000 am infiintat, impreuna cu sotia mea, cabinetul Dr.Horvath care pana in anul 2007 a functionat la adresa B-dul Mihai Viteazu nr. 8 si, ulterior, la fel ca si in prezent, functioneaza pe strada Vadul Calugareni nr. 1 (colt cu strada Ciprian Porumbescu) (vezi harta), intr-o locatie primitoare, aranjata cu bun gust (vezi foto).
arrowInca de la debutul meu in profesia de medic veterinar, telul meu a fost sa tratez si sa vindec animalele de companie, sa le alin suferintele. Marturie in acest sens stau cele peste 2000 de interventii chirurgicale documentate (o parte publicate) care au avut un final fericit precum si cei peste 40 000 de pacienti care mi-au trecut prin mana.
arrowConstient de faptul ca lucrurile nu stau in loc si ca in fiecare moment apar noutati, atat in profesia de medic veterinar cat si in industria farmaceutica, de la inceputuri am frecventat si frecventez in continuare simpozioane, congrese, conferinte de specialitate, in tara si peste hotare, si am la activ doua specializari facute in strainatate.
arrowPacientii mei actuali si viitori si proprietarii acestora sunt asteptati la cabinetul nostru care, pe langa aspectul placut si linistitor, beneficiaza de dotari (vezi dotari) care se conformeaza cerintelor europene in materie, fiind capabil sa acopere o paleta larga de specializari precum si posibilitatea de a face examene de laborator (sange, urina, parazitologic, raclate cutanate, biopsii) in scop de diagnostic.
arrowInterventiile chirurgicale se fac intr-o sala de operatie foarte bine dotata iar anestezia se face cu un aparat de narcoza inhalatorie care reduce considerabil riscul de accidente. In timpul interventiilor chirurgicale pacientii sunt monitorizati in permanenta (cu ajutorul unui oxypulsometru), crescandu-se astfel gradul de siguranta.
arrowUrmarim cu atentie aparitia noilor produse medicamentoase si le integram in protocoalele terapeutice astfel incat pacientii nostri sa beneficieze de tot ce este mai bun.
arrowEvidenta pe calculator ne ajuta sa va avem in atentie permanent si, cu acordul scris al dvs. (vezi textul acordului), sa putem sa va informam periodic (prin e-mail, posta, telefon) despre noutatile care apar si sa va instiintam din timp cu privire la tratamentele periodice (deparazitari interne, deparazitari externe si vaccinari).
arrowIn speranta ca v-am trezit interesul si ati hotarat sa ne treceti pragul, va garantam ca veti beneficia de toata atentia noastra iar companionul dvs. va primi o ingrijire atenta si calificata.
Va asteptam cu drag!
Dr. Horvath Atilla

farmacie-veterinara-timisoara

farmacie-veterinara-timisoara

Farmacie veterinara Timisoara Sanavet

Locatii Farmaci Veterinare

– farmacie Veterinara Timisoara: Str. Iancu Vacarescu nr. 39

– farmacie Veterinara Lugoj: Str. AC Popovici nr. 5-7 Tel: 0256 337 875

– farmacie Veterinara Timisoara: Str. M. Kogalniceanu nr. 3 Tel: 0256 433 384

In depozitul situat in Timisoara, Calea Aradului, nr. 48 A comercializam in sistem Engross medicamente si produse de uz veterinar, hrana si accesorii pentru animale.

Avand o activitate continua de peste 15 ani, datorita seriozitatii si promptitudinii cu care am raspuns cerintelor clientilor nostri, in momentul de fata putem satisface nevoile medicilor veterinari si a crescatorilor de animale, oferind o gama larga de produse de uz veterinar.

La ora actuala distributia acestor produse este extinsa in mai multe judete ale tarii atat prin intermediul agentilor nostri comerciali cat si prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

farmacie-veterinara-timisoara

farmacie-veterinara-timisoara

Farmacie veterinara Timisoara  – Popson Vet

Calea Șagului 9,Timișoara 300488, România.

0757 014 695, 0256 228 266, 0756 157 606.

Medicamente de uz veterinar: antibiotice, antiparazitare, produse, biologice (vaccinuri, produse hormonale); Furaje pentru animale de rentă; Hrană și accesorii pentru animale de companie; Vitamine și suplimente vitamino-minerale;

 

Cuvinte cheie:

farmacie veterinara timisoara non stop
farmacie veterinara timisoara sagului
farmacie veterinara timisoara iulius mall
farmacie veterinara timisoara calea aradului
farmacie veterinara timisoara lipovei
farmacie veterinara timisoara calea sagului
farmacie veterinara timisoara girocului
farmacie veterinara timisoara complex studentesc
farmacie veterinara timisoara piata 700
farmacie veterinara bulevardul timisoara
farmacie veterinara timisoara cetatii
farmacii veterinare timisoara calea sagului
farmacii veterinare timisoara centru
farmacie veterinara complex timisoara
farmacii veterinare complex timisoara
farmacie veterinara timisoara dumbravita
facultatea de farmacie veterinara timisoara
farmacie veterinara euro timisoara
farmacie veterinara timisoara harta
farmacii veterinare timisoara harta
farmacie veterinara in timisoara
farmacii veterinare in timisoara
farmacie veterinara in calea buziasului timisoara
farmacie veterinara lidia timisoara
farmacie veterinara mall timisoara
farmacii veterinare timisoara non stop
farmacii veterinare non stop timisoara
farmacie veterinara online timisoara
farmacii veterinare timisoara program
farmacii veterinare timisoara piata traian
farmacie veterinara piata traian timisoara
farmacie veterinara timisoara sambata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *