Catelusi, Frizerie canina

Frizerie canina Brasov

frizuri si sulemeneli

frizerie-canina-brasov

frizerie-canina-brasov

Frizerie canina Brasov – Aras si Nitup

 

Tel: 0749 216 600

Adresa: Bulevardul Valea Cetatii nr. 19, Brasov 500255, România

Si ce daca sunt murdari, incalciti si cu plete! Frizeria canina Aras si Nitup din Brasov, situata in Racadau, va ofera serviciile necesare pentru toaletarea cateilor dumneavoastra: spalat, descalcit, tuns, taiat gherute, curatat urechi, parfumat. Va asteptam cu drag!

frizerie-canina-brasov

frizerie-canina-brasov

Frizerie canina Brasov – TARJA

 

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 62 500178 Brașov

Frizeria canina TARJA, va asteapta cu servicii de calitate de infrumusetare,si toaletare completa pentru patrupedul dvs. Va asteptam cu drag! 0763 189 332!

frizerie-canina-brasov

frizerie-canina-brasov

Frizerie canina Brasov – Doamna&Vagabondul

 

Tel: 0754 241 865
Adresa: str.Traian nr.131 500332 Brașov
MAil: doamnavagabondul@yahoo.com

Frizerie Canină Profesională ! Răsfață-ți animalul tău de companie ( cel mai bun prieten al tău ) intr-un salon special amenajat pentru a le conferi liniște având experiența tunusului și îngrijiri lor doar cu produse Profesionale.

frizerie-canina-brasov

frizerie-canina-brasov

Frizerie canina Brasov – Salon Oscar

 

Adresa: Carpenului nr.3 ( Pietonala Racadau), Brasov, 500200, Romania
Tel: 0721982589

Pentru a oferi un cadru cat mai relaxat animalutului tai de companie,tratamentul de infrumusetare poate avea loc fie la tine acasa fie il putem lua noi si ti-l aducem gata aranjat.
Preturile pentru un tratament complet care include pieptanat,spalat,tuns,aranjat,curatat glande ,taiat unchii variaza in functie de talia animalutului,
Pachetul general porneste de la 60 ron.

frizerie-canina-brasov

frizerie-canina-brasov

Frizerie canina Brasov – Bella

 

Adresa: Str. Ciprian Porumbescu, nr. 4 A 554440 Brașov.

La Frizeria Canină Bella cățelul tău e răsfățat de fiecare dată. Îl spălăm, îl tundem, îi punem și fundiță, ca la final să dea fericit din codiță!
Programează-ți cățelul sau pisica la nr. tel: 0724 395 400

frizerie-canina-brasov

frizerie-canina-brasov

Frizerie canina Brasov – Canide

Tel: 40 751 929287
Mail: contact@canide.ro
Adresa: Strada Turnatoriei Nr. 1, Brasov, Romania
1. Trimarea și spălarea
Un câine sănătos are nevoie de igienă corespunzătoare. Trimarea (perierea și pieptănarea) sunt procedee de îndepărtare a firelor de păr moarte, praful și celulele moarte  de pe blană. Un câine sănătos se recunoaște după aspectul blănii , blana trebuie să fie strălucitoare, fără a se electriza. O îmbăiere a câinelui se face la șase săptămâni , dacă se spală mai des pot apărea afecțiuni cutanate.
Cosmeticianul canin folosește produse profesionale pentru fiecare rasă , de asemenea cunoaște tehnica spălării , ceea ce este foarte important pentru câine, și anume să nu înghită apă, să nu îi intre apă in ochi, urechi și să nu îi irite pielea. Baia se face mai devreme de șase săptămâni dacă câinele s-a tăvălit în noroi, a înotat într-un lac sau dacă a luat contact cu o substanță uleioasă.
Descâlcirea trebuie făcută cu grijă, durează foarte mult și este neplăcută. În cele mai multe situații, pentru câinii de rasă mica, nu se poate efectua descâlcirea și trebuie tuns scurt pentru regenerarea blănii.
Prima baie a câinelui este foarte importantă, deoarece câinele poate să prindă frică , dacă nu este tratat corespunzător la primul contact cu apa și șamponul.
2. Curățarea urechilor
 Câinii au predispoziție la creșterea  de păr în canalul auricular . Pentru a evita infecțiile , este recomandat pentru câinele dumneavoastră să le fie curățate urechile în mod periodic.
3. Tunderea
Tunderea câinilor se face de către o persoană specializată , cu aparatură diferită de cea folosită la oameni. Blana încâlcită poate provoca probleme dermatologice, pe care este posibil să nu le vedeți de câlți. Întreținerea regulate  vă ajută să depistați din timp eventualele probleme medicale sau parazitare.
4. Tăierea unghiilor
Unghiile netăiate pot duce la ruperi, infecții, încarnări,etc. Tăierea unghiilor previne zgârierea pielii atunci când se scarpină. Tăierea unghiilor de către o persoană nespecializată , poate duce la sângerare abundentă.
5. Curățarea ochilor
Câinii cu ochii netoaletaţi pot avea secreții și inflamații, de aceea se recomandă atenție mărită și îngrijire de specialitate.
6. Coafarea
Tunsoarea nu include coafare! Coafarea înseamna definirea blăniței în funcție de rasă, și anume cap de inimioară, botoșei, robă, etc.

frizerie-canina-brasov

frizerie-canina-brasov

Frizerie canina Brasov – Pet Life

Tel: 0735 052 508
Adresă: Municipiul Sacele bulevardul george Moroianu nr.97 judetul Brasov.
O intrebare din ce in ce mai intalnita, in anotimpul rece, este daca se tund sau nu cainii, toamna si iarna. In majoritatea cazurilor, apare intrebarea deoarece patrupezii ca si oamenii, duc o viata mult mai sedentara in anotimpul rece si isi petrec mai mult timp in casa decat afara. ACEST LUCRU ESTE COMPLET GRESIT!
Ingrijirea pe timp de iarna este Chiar Mai Importanta pentru sanatatea cainelui, lipsa acestui lucru poate duce la infectii si boli destul de grave.
Primul semn pe care trebuie sa il privim atent este STAREA BLANII ACESTUIA. Este adevarat ca acei caini cu blana dubla si lunga sunt mai rezistenti in anotimpul rece decat cei cu par scurt, insa la fel de adevarat este si ca au nevoie de mai multa ingrijire.
Este nevoie de un  periaj frecvent si in profunzime a blanii cainelui dumneavoastra pentru a preveni incalcirea,infectii subcutanate sau alte probleme ale pielii si disconfortul.
Cea mai buna strategie este de a tunde blana animalului dumneavoastra de companie pe tot parcursul anului. Cei mai multi caini au nevoie de o tunsoare la fiecare 6 pana la 9 saptamani, iar cainii cu blana pufoasa sau lunga si dreapta trebuie sa fie tunsi chiar mai des.
Suntem o frizerie tanara insa cu experienta si multa daruire in a va multumi si a va aranja frumos patrupedul Dumneavoastra!
Ca si in cazul oamenilor,unghiile câinilor cresc in continuu si trebuie tăiate altfel risti cresterea lor excesiva, se vor incolaci find extrem de dureros când aceasta intra in perinita labutei.Acestea nu pot fi taiate foarte scurt fiind vascularizate.
Toti caini au glande perianale find localizate de-o parte si de alta a anusului .Sunt niste saculeti care secretea o substanță puternic mirositoare .in cazul in care acestea nu sant vidate la timp se formeaza abccese perianale greu de tratat si dureroase.
E foarte important sa inspectezi periodic igiena urechilor indiferent de rasa. Afecțiunile auriculare sunt foarte întâlnite iar daca vei lasă curățenia lor la voia întâmplări câinele va avea de suferit si tratamentul poate fi destul de costisitor.
Pet life inseamna dragoste pentru caini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *