Gospodaria pestelui, Pesti

Incalzitor acvariu

incalzitor-acvariu

Incalzitor acvariu – Pentru a oferi cea mai buna temperatura si calitate a apei pentru pestii dumneavoastra, va prezentam o lista cu recomandarile noastre referitoare la incalzitoarele pentru acvariu. Daca doriti sa vedeti toate produsele din categorie, click aici!

incalzitor-acvariu-cu-termostat-aquat-200w-100-200lIncalzitor acvariu – Incalzitor acvariu cu termostat AQUAT 200W/100-200L

Vezi produsul aici!

Descriere

Putere: 200w

Marime: 30cm

Capacitate acvariu: 100-200L

 

Incalzitorul trebuie amplasat langa filtru. Incalzitorul incalzeste apa doar la o mica distanta de amplasarea sa, astfel incat pentru a asigura o functionare eficienta a acestuia, ar trebui sa fie utilizat impreuna cu un filtru de apacare distribuie apa calda in tot acvariu.

Termostatul porneste si opreste incalzitorul automat, mentinand temperatura apei constanta.

In timpul functionarii dispozitivului, dioda se aprinde in portocaliu. Cand temperatura apei scade, termostatul reia functionarea. Ciclul este repetat in mod constant.

 

Instructiuni:

 

Puneti incalzitorul in apa si fixati-l pe peretele acvariului la iesirea apei din filtru

Utilizati butonul din partea de sus a incalzitorului pentru a selecta temperatura corespunzatoare.

La fiecare 15 minute, cititi temperatura apei de la scara termometrului pana cand atinge valoarea dorita.

Daca este necesar, reglati valoarea temperaturii pe scara incalzitorului.

 

Atentie!

Temperatura setata pe incalzire poate fi usor diferita de cea indicata de termometru. In caz de neconcordanta, valoarea trebuie corectata.

incalzitor-acvariu-cu-termostat-25wIncalzitor acvariu – Incalzitor acvariu cu termostat 25W

Gasesti produsul aici!

Descriere

 Incalzitor de apa pentru acvariu cu o putere nominala de 25W potrivit pentru incalzirea unui acvariu cu un volum cuprins in intervalul 5 – 20 litri conform producatorului. Fiind complet submersibil se recomanda o montare a acestui incalzitor de acvariu sub nivelul apei.

Usor de pus in functiune si de intretinut.

Complet submersibil.

Sistem de prindere cu ventuze pe geamul acvariului.

Randament maxim si consum redus de energie electrica.

Dimensiuni:

Lungime totala = 21,5 cm.

Lungimea pana la butonul de reglaj = 19 cm.

Diametru = 2,2 cm.

Lungimea cablului de alimentare = 90 cm.

Temperatura poate fi reglata de la 12°C pana la 34°C.

 

Recomandari de utilizare si siguranta: incalzitorul trebuie plasat in acvariu, acoperit complet cu apa si plasat intr-un loc cu puternica circulatie a apei pentru rezultate optime ale procesului de incalzire a apei. Daca miscarea apei este insuficienta, termostatul nu va functiona cu precizie si astfel nu va fi obtinuta temperatura dorita in acvariu.

Incalzitorul poate fi alimentat numai de la o priza electrica de o tensiune nominala AC 220 50/60 Hz in conformitate cu informatiile de pe ambalajul acestuia.

Nu bagati incalzitorul in priza cand este scos din apa! Dupa instalarea acvariului, asteptati cateva minute pentru a permite termostatului sa se adapteze la temperatura apei, apoi conectati la priza.

Nivelul apei trebuie mentinut peste partea superioara a incalzitorului conform imaginilor de pe cutia acestuia.

Pentru a preveni spargerea incalzitorului cauzata de socul termic, incalzitorul trebuie scos din priza cu cel putin 15 minute inainte de a-l scoate din apa sau de a schimba apa in acvariu.

Cablul de alimentare al incalzitorului nu poate fi reparat sau inlocuit. Daca cablul este deteriorat, incalzitorul trebuie aruncat. Incalzitorul se poate scufunda cat permite lungimea cablului electric.

Evitati sa murdariti, prafuiti sau sa udati priza electrica. O metoda eficienta este de a face o bucla de picurare: lasati cablul sa atarne sub nivelul prizei, astfel incat stropii de apa sa nu ajunga in priza.

AVERTISMENT: Incalzitorul poate fi utilizat numai in interior. Incalzitorul nu este destinat pentru a fi folosit in baie. Datorita riscului de spargere accidentala, incalzitoarele si alte dispozitive electrice din acvariu trebuie intotdeauna deconectate de la priza inainte de initierea oricaror manevre ce implica contactul cu apa. Este recomandat ca incalzitorul si alte dispozitive electrice sa fie conectate la o priza cu impamantare.

incalzitor-acvariu-submersibil-cu-termostat-100wIncalzitor acvariu – Incalzitor Acvariu Submersibil cu Termostat 100W

Vezi produsul aici!

Descriere

Incalzitor Acvariu Submersibil cu Termostat 100W

Fiecare proprietar de acvariu cunoaste importanta unei temperaturi corecte a apei! Acest lucru creeaza conditii optime pentru mentinerea ecosistemului de pesti si plante de tot felul. Prin urmare, intervalul de temperatura ar trebui sa se incadreze intre 20 si 30 ° C, o crestere sau o scadere necontrolata duce la decesul pestilor si plantelor.

 

Cu incalzitorul nostru de acvariu puteti atinge si mentine temperatura setata, termostatul integrat reactioneaza la influentele externe si compenseaza fluctuatiile.

 

Intervalul de temperatura programabil este de la 17 pana la 35 ° C, astfel incat sa puteti seta temperatura dorita in functie de speciile de pesti sau plante detinute.

 

Incalzitorul de imersie este rezistent la apa si poate fi complet scufundat, carcasa are clasa de protectie IP68.

 

Temperatura poate fi setata printr-un controller pozitionat confortabil in partea de sus si cu ajutorul termostatului, incalzitorul va porni si se va opri automat. O lumina de control vizibila indica modul de operare si permite o verificare sporadica.

 

Carcasa are un design simplu si se potriveste tuturor acvariilor.

Cablul de alimentare lung de 80 cm poate fi conectat direct la o priza standard.

 

Dispozitivul nostru este potrivit pentru orice acvariu si genereaza in mod fiabil temperatura optima. Acest lucru garanteaza o stare permanenta si sigura a acvariului.

 

Specificatii:

 

 

Putere: 100W

Voltaj: 220V

Frecventa: 50HZ

Material: Sticla

Clasa de protectie: IP68

Lungime cablu: 80cm

 

Intervalul de temperatura: 17~35℃ (62.6~95°F)

incalzitor-pentru-acvariu-tetra-tetratecIncalzitor acvariu – Incalzitor pentru acvariu Tetra Tetratec HT75

Gasesti produsul aici!

Descriere
Incalzitoare pentru acvarii cu apa dulce, complet submersibil, cu buton de preselectare a temperaturii intre 19° si 31°C cu o marja de eroare de +/- 0.5°C, LED de control al functionarii incalzitorului, sticla groasa (2mm) si rezistenta la socuri, cu elemente ceramice ce disperseaza uniform caldura in acvariu.

Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Incalzitor
Tip incalzitor: Submersibil
Tip apa: Dulce
Material: Sticla
Functii: Rezistent la socuri

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere: 75 W
Temperatura maxima: 31 C
Temperatura minima: 19 C
Tip alimentare: La retea

DIMENSIUNI

Capacitate acvariu: 100 l

incalzitor-terariu-mat-20w-42x38cmIncalzitor acvariu – Incalzitor terariu mat 20w/42X38cm

Gasesti produsul aici!

Descriere

Este o modalitate excelenta de a asigura conditii optime in terariu prin incalzirea substratului.

Sustine reglarea metabolismului, digestia, apetitul si activitatea reptilelor. Ofera o distributie sigura si uniforma a caldurii pe intreaga suprafata.

 

Putere:20w

Dimensiune: 42X38cm

bec-incalzire-terariu-zi-50wIncalzitor acvariu – Bec incalzire terariu zi 50W

Vezi produsul aici!

Descriere

Bec de incalzire pentru terariul de 25W

Emite raze UVA.

 

 

 

Ridica temperatura in interiorul terariului si emite raze UVA, asigurand dezvoltarea sanatoasa si adecvata a reptilelor.

Razele UVA stimuleaza apetitul, digestia si activitatea animalelor.

Becul poate fi combinat si cu iluminarea de noapte pentru iluminarea optima si reproducerea ciclului natural al zilei

Este un incalzitor excelent care va permite sa creati o insula de caldura sub radiator.

 

Putere: 50W

incalzitor-acvariu-cu-termostat-aqua-zonic-eco-heater-300wIncalzitor acvariu – Incalzitor acvariu cu termostat Aqua Zonic Eco Heater 300w

Gasesti produsul aici!

Descriere

Incalzitor pentru acvariu cu termostat de 300 W de la Aqua Zonic pentru acvarii de pana in 400 de litri ( recomandat de producator pentru acvarii in care exista sistem de filtrare-recirculare a apei iar acvariul este amplasat intr-o incapere incalzita normal ).
Incalzitorul se regleaza usor, are un consum mic de energie electrica si poate fi folosit in acvariile cu pesti dar si ca incalzitor in acvariile cu broaste testoase. Asigura climatizarea acvariului dvs prin conceptul de distributie eficienta a caldurii de pe suprafata incalzitorului.
Reglarea temperaturii se realizeaza cu usurinta in partea superioara a incalzitorului pentru acvariu. Odata reglata temperatura, aceasta este mentinuta constant pe toata durata de utilizare a incalzitorului datorita termostatului cu care este prevazut incalzitorul. Functionabilitate eficienta pe durate mari de timp.
Durata mare de viata si de exploatare la un pret competitiv. Incalzitorul cu termostat este fabricat dintr-un tub de sticla speciala ce are rezistenta marita pentru expunerea la temperaturi ridicate si eventuale socuri termice.
Indicator de functionare / oprire ( on/off ) usor vizibil. Echipat cu ventuze ce faciliteaza fixarea acestui incalzitor pe peretele acvariului. Conceput spre a fi utilizat atat in acvariile cu apa dulce cat si in cele marine. Raport bun calitate-pret. Consum redus de energie electrica. Marja mica de eroare a temperaturii.

incalzitor-pentru-acvariu-tetra-tetratec-ht25Incalzitor acvariu – Incalzitor pentru acvariu Tetra Tetratec HT25

Gasesti produsul aici!

Descriere

Incalzitoare pentru acvarii cu apa dulce, complet submersibil, cu buton de preselectare a temperaturii intre 19° si 31°C cu o marja de eroare de +/- 0.5°C, LED de control al functionarii incalzitorului, sticla groasa (2mm) si rezistenta la socuri, cu elemente ceramice ce disperseaza uniform caldura in acvariu.

incalzitor-acvariu-diversa-thermo-plus-50-wattIncalzitor acvariu – Incalzitor acvariu Diversa Thermo plus, 50 Watt

Vezi produsul aici!

Descriere

Incalzitor acvariu Diversa Thermo plus, 50 Watt

– Termostat inclus;
– Control precis al temperaturii;
– Datorita inaltimii scazute, este potrivit chiar si pentru nano acvarii;
– Temperatura se poate ajusta in intervalul 18 – 35° C;
– Se poate folosi atat la acvarii de apa dulce, cat si la cele de apa sarata;
– Fabricat din sticla speciala;
– Sigur la folosire;
– Opereaza introdus total in apa.

Potrivit pentru acvarii de cca 50l.

dispozitiv-de-incalzire-acvariu-biorbIncalzitor acvariu – Dispozitiv de incalzire acvariu Biorb

Gasesti produsul aici!

Descriere

Set complet, compus din tija de incalzire, suport si termometru. Caracteristici: Pentru incalzirea continua a apei pentru acvarii. Suport dotat cu ventuze pentru fixare usoara,sigura si garantata a tijei de incalzire biOrb pe sticla de acvariu.

Potrivit pentru toate acvariile biOrb

Date tehnice:

Dimensiuni( L x l x h): 2,3 cm x 17,8 cm

Tensiune: 230 V AC / 50 Hz

Voltaj: 50 W

Lungime cablu alimentare: 1,40 m

incalzitor-acvariu-din-otel-50w-18-2cmIncalzitor acvariu – Incalzitor acvariu din otel, 50w,18.2CM

Vezi produsul aici!

Descriere

Incalzitor pentru acvarii din otel.

incalzitor-acvariu-cu-termostat-boyu-50wIncalzitor acvariu – Incalzitor acvariu cu termostat Boyu 50W

Gasesti produsul aici!

Descriere

Boyu incalzitor cu termostat pentru acvariu cu o putere de incalzire de 50W. Boyu recomanda ca acest incalzitor sa se foloseasca la acvarii cu un volum de maximum 40-60 litri.

Tensiune alimentare: 230V, 50Hz.

Putere electrica: 50W.

Mentine temperatura optima in acvariu. Usor de reglat. Total submersibil. Indicator LED de functionare / oprire ( on/off ) usor vizibil. Prinderea pe acvariu se realizeaza cu ajutorul ventuzelor incluse in pachetul incalzitorului.

Inaltime totala incalzitor: 25 cm.

Diametru: 2 cm.

 

incalzitor-acvariu-jbl-protemp-s300Incalzitor acvariu – Incalzitor acvariu JBL ProTemp S300

Vezi produsul aici!

Descriere

JBL ProTemp S300

 

-Garda de plastic care protejeaza pestii de caldura degajata.

-Se opreste automat daca nivelul apei scade sau daca este scos din apa.

-Complet submersibil.

-Realizat din sticla foarte robusta de 2 mm.

-Lungimea de 375 mm

Recomandat pentru acvariile cu un volum intre 160 – 400 l

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *