Alătură-te pisicuțelor și cățeilor de pe pisicutesicaini.ro și devino partener!

Salut, dragi iubitori de animale! Suntem platforma pisicutesicaini.ro și suntem încântați să vă prezentăm o oportunitate unică de a vă promova serviciile și produsele dedicate animalelor de companie prin intermediul platformei noastre.

De ce să devii partener?

Practic, vă oferim expunere extinsă către o audiență mare de iubitori de animale, astfel încât să vă creșteți vizibilitatea și să vă aduceți noi clienți. Concret, vă construim pe platforma noastră un profil dedicat afacerii dvs. Iar acest profil va cuprinde o serie complexă de date, de la listarea serviciilor, la programări, prețuri etc. Și cel mai important: acest profil va fi promovat pe Google astfel încât să ajungeți pe prima pagină, pe primele poziții. Plasarea pe primele poziții va aduce un număr crescut de clienți și de notorietate. În plus, veți putea avea exclusivitate pe zona dvs. De exemplu, dacă sunteți o clinică veterină din cartierul Berceni, București, veți apărea pe primele poziții în Google la această căutare și la căutările colaterale. Toată lumea care caută servicii veterinare în această zonă va avea cabinetul/clinica dvs în primplan. Și va vedea profilul dvs pe primele poziții, cu toate produsele și serviciile oferite.

Pachet standard

Pret flexibil
  • Trafic targetat din SEO catre pagina firmei listate
  • Campanie Google Ads catre pagina firmei
  • Discount la serviciile dvs. pentru clientii care vin de pe pisicutesicaini.ro
  • Listarea serviciilor pe care le oferiti
  • Preluarea automata a datelor de pe Google My Business

Ce trebuie să știi despre parteneriatul cu pisicutesicaini.ro?

Parteneriatul cu pisicutesicaini.ro este deschis tuturor furnizorilor de servicii și produse pentru animale de companie. Fie că oferi servicii de îngrijire și sănătate pentru animale, fie că vinzi produse alimentare sau accesorii, suntem interesați să colaborăm cu tine. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul nostru de înregistrare pentru parteneri.

Cum te putem ajuta?

Echipa noastră de specialiști în marketing digital și în domeniul animalelor de companie va lucra cu tine pentru a-ți crea o prezență online puternică și pentru a-ți maximiza expunerea în rândul audienței potențiale. Vom crea un profil personalizat pentru serviciile și produsele tale, vom face reclamă pe site-ul nostru și pe rețelele sociale, și îți vom oferi acces la statistici și rapoarte detaliate pentru a urmări performanța parteneriatului tău cu noi.

Completează formularul de înregistrare astăzi și fii pregătit să iei legătura cu noi pentru a discuta cum putem colabora pentru a vă crește vânzările și numărul de clienți.

Transport Gratuit

La comenzi de peste 300 de lei

Plata cu cardul

Plata rapida cu cardul online

PET SOS

Partenerii nostri va pot raspunde la intrebari 

Magazin de incredere

Magazin securizat SSL

Marketplace

Oferi servicii si/sau produse pentru animale? Afla mai mult

Cos de cumpărături

Autentificare

Nu ai inca un cont?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
Magazin
0 Coș
Contul meu