Catelusi, Pet Shop

Pet shop Oradea

pet-shop-oradea

Pet shop Oradea – Iata recomandarile noastre pentru magazinele pet shop din Oradea!

pet-shop-oradea

pet-shop-oradea

Pet shop Oradea – Zoomania

 

Telefon: 0737 422 422

 

MISIUNEA Companiei:
Să ajutăm proprietarii de animale să trăiască mai bine cu animalele lor!

Valorile Companiei:

Respectul si grija față de client
Corectitudine
Calitate
Inovație
Interesul echipei inaintea interesului personal
Respectul față de natură
Lantul de magazine
Zoomania este cel mai extins lanț de magazine pentru animale din Romania, primul magazin fiind deschis in Ploiești in anul 1996.

Rețeaua Zoomania are magazine in principalele orașe ale Romaniei: Arad, Bucuresti, Ploiesti, Suceava, Cluj, Bacau, Oradea, Tg. Mures, Sibiu, Craiova, Iasi, Brasov, Constanta, etc.

Numarul de magazine in Romania – 26
Aria totala de vanzare– peste 12.200 m²
Aria fiecarui magazin este intre 250- 750 m²
Gama de marci din portofoliu:
Peste 9000 de produse ale celor mai respectați producători din toată lumea.

Organizarea magazinelor:
1. Secţiunea de animale vii

Câini și pisici din diferite rase
Pasări
Pești
Broaște țestoase
Iguane, șerpi, chinchile, dihori, porcușori de Guineea, hamsteri, gerbili, veverițe, iepuri.
Secțiunea de produse veterinare
Asistenţa fiind asigurata de medici veterinari, care consiliaza proprietarii de animale pentru ca aceştia sa poata lua cea mai buna decizie pentru animalele lor.

Secțiunea de accesorii pentru câini și pisici: cuști, zgărzi, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, jucării, jocuri educationale, articole de igiena, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă, etc

Secțiunea de acvaristică, teraristică și iazuri

Secțiunea de păsări și rozătoare

6. Secțiunea dedicată echitației:

pentru cai: harnasament, produse de igienă și ingrijire
pentru călăreț: echipament de protecție

pet-shop-oradea

pet-shop-oradea

Pet shop Oradea – Animax

Adresa: Str. Nufarului nr. 30

Tel: 0725.888.802

Hrana si accesorii pentru caini
Pe Animax.ro gasesti totul pentru cainele tau. O cusca de caini pentru transport sau un sac de hrana pentru caini, fie ea hrana uscata sau hrana umeda, in pet shop-ul online Animax.ro gasesti ce-ti trebuie.
Pentru catelul tau avem produse de la cei mai renumiti producatori de hrana si accesorii pentru caini, producatori precum Petkult, Royal Canin, Acana, Devora, Orijen si multi altii. Totodata, te asteptam in pet shop-ul nostru online luna de luna cu noi promotii pentru caini!

Hrana si accesorii pentru pisici
Stim cat de pretentioase sunt pisicile, de aceea iti oferim o gama larga de produse pentru pisici. Hrana pentru pisici de pe Animax.ro, fie ea hrana umeda sau hrana uscata, este fabricata de cei mai renumiti producatori, printre acestia numarandu-se Purina, Schesir, Hill’s si multi altii.
Dar stim ca inainte de a savura o mancare delicioasa, pisicuta are nevoie de putina joaca. Astfel, iti aducem mai aproape accesoriile potrivite pentru pisica ta, fie ele ansambluri de joaca sau jucarii pentru pisici.

Hrana si accesorii pentru rozatoare
Oricare ar fi produsele pentru rozatoare pe care le cauti, le gasesti la noi. Accesorii si hrana pentru hamsteri plini de energie, hrana echilibrata pentru porcusori de Guineea, cat si produse pentru iepuri, toate rozatoarele gasesc ceva de rontait pe Animax.ro!
Pe de alta parte, stim cat de important este pentru tine ca micul tau prieten sa aiba loc in cusca lui de aceea iti punem la dispozitie o gama larga de custi pentru rozatoare, mici sau mari, tu alegi!

pet-shop-oradea

pet-shop-oradea

Pet shop Oradea – Zoo Center

 

Oradea 0786 530 071 Luni – Duminica
9:00 – 20:00 Str. Dimitrie Cantemir nr. 86, mun. Oradea, jud. Bihor
Oradea 0733 400 249 Luni – Duminica
9:00 – 21:00 Centrul Comercial NEST Oradea – Calea Borsului nr. 2C, Municipiul Oradea, Judetul Bihor

pet-shop-oradea

pet-shop-oradea

Pet shop Oradea – Imperial Food

Str. Matei Corvin, nr.2
Orar: Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

Adresa e-mail: office@imperialdogfood.ro
Pentru informatii si comenzi: 0738647964

1977 – 1986
La sfarsitul anilor 70, compania noastra a fost printre primele care au vandut mancare pentru caini in Italia, contribuind la dezvoltarea sectorului de „pet food”. Dupa 10 ani de experienta, in 1986 am inceput colaborarea cu unul dintre cei mai renumiti nutritionisti europeni medicul francez Jean Cathary si asa am introdus pe piata din Italia primul produs facut cu Tehnologia Triplu Strat.

1996 – 2007
Dupa multi ani de colaborare cu medicul veterinar Jean Cathary, compania noastra a inceput productia 100% in Italia, marindu-ne capacitatea si infiintand brandul ImperialFood. In 1996, am lansat prima gama de produse sub denumirea de ImperialFood Energy si ImperialFood Cuccioli e Fattrici. Fiind intr-o crestere continua, in 2007 am deschis o noua linie de productie.

2011 – prezent
In 2011, a doua generatie de produse ImperialFood a inceput productia si asa a luat nastere Imperial Food SRL. Din 2011 pana in prezent, am creat multe retete noi, ca rezultat a investitiei constante in R&D si ne-am extins gama de produse introducand linia Health si noua linie Acti de suplimente.

ImperialFood: ieri, astazi si maine.

Brandul ImperialFood a luat nastere in Parma. Acest brand este recunoscut astazi la nivel european pentru excelenta calitatii, dobandita in cei peste 30 de ani de experienta in nutritie canina. Primele noastre produse au fost concepute in urma colaborarii si prieteniei dintre fondatorul nostru Marco Spotti si domnul doctor Jean Cathary, cunoscut pentru studiile si cercetarile in domeniul nutritiei si dietei canine, in acelasi timp fondatorul unora dintre cele mai cunoscute companii de mancare de caini. A doua generatie duce mai departe mostenirea cunostintelor si a expertizei, urmarind inovatia, sustenabilitatea si sensitivitatea pentru sanatate, rezultand un proces continuu de cercetare si creare de noi produse.
ImperialFood este alesa de profesionisti (crescatori, handleri, dresori, etc.) din Italia si Europa, acestia fiind capabili sa aprecieze si sa evalueze zi de zi, rasa cu rasa, calitatea produselor noastre.

Oferim celor mai buni prieteni ai nostrii, o viata lunga, sanatoasa si fericita, in concordanta cu echilibrul lor natural.
Contribuirea la dezvoltarea individuala si la expresia potentiala in joaca, lucru si prietenie. Producerea unui companion pe viata pentru prietenii nostrii patrupezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *