Catelusi, Pet Shop

Pet shop Satu Mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – Iată recomandările noastre referitoare la magazine de tip Pet Shop din Satu Mare.

pet-shop-satu-mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – Carlas Pet Shop

AdresăStr. Careiului Nr. 77-79, Satu Mare

Program

vineri 09–21
sâmbătă 09–21
duminică 09–21
luni 09–21
marți 09–21
miercuri 09–21
joi 09–21
Telefon0740 192 512

OBIECTIVUL NOSTRU

Incercam sa venim in sprijinul iubitorilor de animale cu produse de calitate superioara la preturi accesibile.

Punctele noastre tari:

 • Experienta acumulata cu producatori si importatori
 • Relatia stransa cu specialistii din domeniu: caniese, crescatori, cabinete si farmacii veterinare, dresori
 • Consultanta nutritionista
 • Flexibilitate
 • Disponibilitate spre a oferii solutii personalizate
 • Raportul calitate-pret

ECHIPA NOASTRA

Oameni tineri, dar experimentati, cu o bogata experienta in domeniul pet, dispusi sa vina in ajutorul dvs cu cele mai bune preturi si recomandari de nutritie si igiena pentru animalele dragi dvs.
In decursul anilor am acumulat experienta atat in ce priveste partea de producatori, cat si cea de consumatori prin participarea la foarte multe:

 • expoziti si concursuri canine, columbofile, animale mici
 • treninguri cu teme de nutritie canina, felina, educatie canina etc
 • in ce priveste consumatorii, suntem in contact permanent cu cele mai importante canise si scoli de dresaj: Canisa Thander Rocks(amstaf), Canisa Platinium Box (boxer), canisa V st Bunko (boxer), Canisa Bonanza (ciobenesc german), canisa de casa Ortotai(ciobanesc romanesc carpatin), scoala de dresaj Alfak9 etc.

Suntem disponibili de luni pana duminica de la ora 09-21 si in magazinul nostru situat in GALERIA ARCADE (galeria hipermarketului Real) langa Roza Oro sau vis-a-vis de JYSK cu o gama larga de produse la preturi foarte avantajoase!!!!!

Va asteptam cu drag de animale!

pet-shop-satu-mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – Animax

AdresăStr. Careiului nr. 17, Satu Mare 440157

Program

vineri 10–21
sâmbătă 10–21
duminică 10–21
luni 10–21
marți 10–21
miercuri 10–21
joi 10–21
Telefon0738 118 020
„Pentru si despre animale, asa incepe povestea Animax. Nascut din dorinta de a le oferi animalutelor cele mai bune produse, Animax le pune la dispozitie iubitorilor de animale mii de produse pentru animalele lor de companie! Te asteptam in pet shop-urile Animax si pe www.animax.ro!”

pet-shop-satu-mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – ZooCenter

AdresăBulevardul Traian nr. 2, Satu Mare 440078

Program

vineri 09–17
sâmbătă 09–13
duminică Închis
luni 09–17
marți 09–17
miercuri 09–17
joi 09:30–17
Telefon0734 004 275

Sănătate și siguranțăPersonalul poartă mască

Zoocenter este cel mai extins lanț de magazine destinat comercializării animalelor de companie, hranei și accesoriilor destinate acestora.
Misiunea noastră este aceea de ajuta proprietarii de animale să trăiască mai bine alături de animalele lor.

pet-shop-satu-mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – ZooMania Satu Mare

AdresăStrada Corvinilor nr 3, Satu Mare 440080

Program

vineri 09–21
sâmbătă 09–21
duminică 09–21
luni 09–21
marți 09–21
miercuri 09–21
joi 09–21
Telefon0734 004 275

MISIUNEA Companiei:

Să ajutăm proprietarii de animale să trăiască mai bine cu animalele lor!

Valorile Companiei:

 1. Respectul si grija față de client
 2. Corectitudine
 3. Calitate
 4. Inovație
 5. Interesul echipei inaintea interesului personal
 6. Respectul față de natură

Lantul de magazine

Zoomania este cel mai extins lanț de magazine pentru animale din Romania, primul magazin fiind deschis in Ploiești in anul 1996.

Rețeaua Zoomania are magazine in principalele orașe ale Romaniei: Arad, Bucuresti, Ploiesti, Suceava, Cluj, Bacau, Oradea, Tg. Mures, Sibiu, Craiova, Iasi, Brasov, Constanta, etc.

 • Numarul de magazine in Romania – 26
 • Aria totala de vanzare– peste 12.200 m²
 • Aria fiecarui magazin este intre 250- 750 m²

Gama de marci din portofoliu:

Peste 9000 de produse ale celor mai respectați producători din toată lumea.

Organizarea magazinelor:

1. Secţiunea de animale vii

 1. Câini și pisici din diferite rase
 2. Pasări
 3. Pești
 4. Broaște țestoase
 5. Iguane, șerpi, chinchile, dihori, porcușori de Guineea, hamsteri, gerbili, veverițe, iepuri.

Secțiunea de produse veterinare

Asistenţa fiind asigurata de medici veterinari, care consiliaza proprietarii de animale pentru ca aceştia sa poata lua cea mai buna decizie pentru animalele lor.

Secțiunea de accesorii pentru câini și pisici: cuști, zgărzi, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, jucării, jocuri educationale, articole de igiena, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă, etc

Secțiunea de acvaristică, teraristică și iazuri

Secțiunea de păsări și rozătoare

6. Secțiunea dedicată echitației:

 • pentru cai: harnasament, produse de igienă și ingrijire
 • pentru călăreț: echipament de protecție

pet-shop-satu-mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – ZooCenter Satu Mare

AdresăCentrul Comercial “Aushopping Satu Mare strada, Str. Careiului nr. 77-79, Satu Mare 440157

Program

vineri 09–19
sâmbătă 09–19
duminică 09–19
luni 09–19
marți 09–19
miercuri 09–19
joi 09–19
Telefon0786 530 082

pet-shop-satu-mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – Hobby Center

AdresăBulevardul Traian nr. 9, Bulevardul Traian 9, Satu Mare 447230

Program

vineri 09–18
sâmbătă 08–16
duminică Închis
luni 09–18
marți 09–18
miercuri 09–18
joi 09–18

Telefon0261 768 782

SUNTEM PASIONAȚI DE ANIMALE
deoarece coexistența armonioasă a omului cu animalele de companie este obiectivul nostru principal.
Informaţii suplimentare
Inca de la infiintare din 1993 S.C. Exotic-K S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Exotic-K S.R.L comercializeaza o gama larga de: accesorii pentru animale de companie (zgarzi, jucarii, hranitoare automate, hainute caini, solutii repulsive, use pentru caini si pisici, cosuri etc. pentru animalele: caini, pisici, rozatoare, pasari si pesti exotici. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.
VALORILE NOASTRE
Suntem orientați către produs și costuri, deoarece ne străduim de a avea un raport optim de preț-performanță, concentrându-ne pe valoarea produselor, împreună cu dezvoltarea continuă a sortimentelor noastre. Suntem într-o revizuire continua a calității produselor și reacționăm cu generozitate în cazul reclamațiilor, lucrând în permanență de a ajunge la soluții. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Exotic-K S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.
SUNTEM PASIONAȚI DE ANIMALE
deoarece coexistența armonioasă a omului cu animalele de companie este obiectivul nostru principal. Din această cauză, furnizăm produse și idei adecvate care au ca scop sprijinul proprietarilor care locuiesc împreună cu animalele lor de companie.
SUNTEM AUTENTICI,
deoarece acționăm în conformitate cu valorile noastre și ne place ceea ce facem. Prin devotare, vrem să ajungem la rezultate optime atât pentru clienții și furnizorii noștri, cât și pentru noi înșine. Suntem pregătiți de a tot ceea ce se poate, pentru că inimile și mințile noastre stau în afacerea noastră.
DISTRIBUTIE TRIXIE GMBH
Suntem unic distribuitori al brandului Trixie Heimtierbedarf GmbH. Ca lider de piață globală Trixie Heimtierbedarf GmbH & Co. KG aprovizionează regulat aproximativ 5000 de clienți în Germania cu aproximativ 8.000 de articole pentru caini, pisici, animale mici, pești și reptile. Astăzi, mai mult de 450 de angajati lucreaza in sediul central al companiei din TARP, în administrație, precum și în depozitare. Gama companiei este larga si este exportata peste 80 de țări. Serviciul logistic complet și manipularea comenzilor se face de la TARP. Produse inovatoare, tehnologii moderne, capacitatea de livrare rapida, orientare spre clientii firmei ,angajati motivati, sunt cateva factori ale succesului firmei Trixie.
Exotic-K srl. vă oferă o gamă largă de articole pentru animalele de companie:
SureFeed Automat de hrană cu microcip
Automat hrană controlat prin microcip pentru cei ce dețin mai multe pisici, ideal dacă animalele trebuie să primească medicamente sau hrană specială și pentru a nu mai „fura” unul din porția altuia. Inovație și execuție de calitate înaltă plus model de top – automatul Surefeed controlat prin microcip este soluția perfectă dacă dețineți mai multe animale! Este adesea dificil să controlați aportul de hrană al animalelor dumneavoastră deoarece ele obișnuiesc să „fure” hrană unul de la altul și rezultatul e adesea îngrășarea. Totul devine și mai greu dacă unul dintre animale are o dietă specială sau trebuie să ia medicamente. Iar dacă aveți și un câine și o pisică, acest dispozitiv vă va ajuta să țineți departe câinele de mâncarea pisicii.
Transportoare pentru câini
Descoperiți gama noastră variată de produse pentru transportul câinilor, care vor face orice excursie împreună cu acesta o plăcere. În plus, o cușcă de transport este foarte folositoare în timpul călătoriilor pentru că asigură protecția câinelui dumneavoastră.
Îmbrăcăminte pentru câini
Îmbrăcămintea pentru câini nu este numai un trend la modă. Chiar experții în animale și medicii veterinari recomandă folosirea îmbrăcămintei pentru câini în anotimpurile reci. În special câinii mici și cei care au un strat foarte scurt de subpăr suferă de pe urma temperaturilor scăzute. Găsiți aici hăinuțe practice și moderne de diverse mărimi și culori. Nu uitați să consultați și gama noastră de Lese și zgărzi pentru câini pentru o plimbare perfectă, indiferent de anotimp.

 

pet-shop-satu-mare

pet-shop-satu-mare

Pet shop Satu Mare – Animal Center SRL

AdresăStrada Păstrăvului 3, Satu Mare 440164

Program

vineri 08:30–18
sâmbătă 09–14
duminică Închis
luni 08:30–18
marți 08:30–18
miercuri 08:30–18
joi 08:30–18

Telefon0752 927 040

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *