Ce mai mananca pisicile, Pisicute, Uncategorized

Whiskas pentru pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Dacă pisica dumneavoastră dorește să fie răsfățată, vă prezentăm o lista cu produse Whiskas. Dacă doriți să vedeți toate produsele, click aici!

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana umeda pentru pisici Whiskas, Pasare in aspic, 40x100g

 

 

Descriere

Hrana umeda pentru pisici Whiskas, Pasare in aspic, 40x100g

 

 

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Noi, cei de la marca Whiskas, intelegem foarte bine ce anume isi doreste pisica dumneavoastra in mod instinctiv si ce adora ea cel mai mult. De aceea, utilizam doar ingrediente delicioase si nutritive, pe care pisica dumneavoastra le va adora instinctiv.

La Whiskas, retetele de hrana pentru pisici sunt pregatite cu cea mai mare grija, pentru a-i oferi pisicii dumneavoastra, in mod natural, toti nutrientii necesari specifici fiecarei etape din viata ei, ajutand-o sa ramana fericita si sanatoasa, de la inceputul vietii si pana la o varsta inaintata.

Fiecare reteta de hrana pentru pisici este dezvoltata impreuna cu expertii nostri de la Waltham, liderul mondial in ingrijirea si nutritia animalelor de companie. Astfel fiecare masa este completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, pentru a va ajuta sa va ingrijiti pisica in cel mai bun mod cu putinta. Iar gama noastra variata ii va permite sa se bucure de cate ceva diferit in fiecare zi.

Feliute delicioase de hrana pentru pisici, pentru mese proaspete si rapide. Tot ceea ce ii este necesar pisicii dumneavoastra adulte pentru a-si trai viata de adult fericita si sanatoasa. Disponibila in plicuri de 100 g de hrana WHISKAS pentru pisica.

Caracteristici și beneficii:

1. Feliute delicioase de hrana pentru pisici, pentru mese proaspete si rapide

2. 40 de plicuri x 100 g hrana umeda pentru pisici adulte, pregatita cu grija in baza unei retete atent concepute.

3. Mese 100% complete si echilibrate, fara arome sau culori artificiale sau conservanti.

4. Cu un continut echilibrat de minerale, pentru mentinerea sanatatii tractului urinar.

5. Plicurile WHISKAS cu mancare pentru pisici contin bucati nutritive si delicioase de mancare, pentru a-i putea oferi pisicii dumneavoastra mese pe care sa le adore.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Instructiuni hranire:

3 kg: 2 1/2 plicuri / zi sau 1 1/2 plicuri + 15 g hrana uscata/zi; 4 kg: 3 plicuri/ zi sau 2 plicuri + 20 g hrana uscata/ zi; 5 kg: 3 1/2 plicuri/ zi sau 2 1/2 plicuri + 15 g de hrana uscata / zi.

 

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Recomandam combinarea hranei umede WHISKAS cu cea uscata. Ajustati cantitatea de hrana nivelului de activitate si conditiei fiziologice a pisicii.

Un vas cu apa proaspata trebuie sa fie intotdeauna disponibil.

Depozitare: Temperatura camerei

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana umeda pentru pisici Whiskas Multipack Selectii, Pasare, 12x100g

 

 

Descriere

Hrana umeda pentru pisici Whiskas Multipack Selectii, Pasare, 12x100g

 

 

Whiskas® ajuta la hranirea pisicii dumneavoastra in fiecare etapa a vietii ei oferindu-i mese gustoase, pe care le va aprecia din plin. Gama noastra Whiskas® 1+ ofera o varietate de selectii special create intr-un jeleu apetisant, care sunt perfect echilibrate pentru ca pisica dumneavoastra sa fie fericita si sanatoasa. Selectiile noastre delicioase, realizate printr-o combinatie de ingrediente naturale selectate +vitamine +minerale asigura toate elementele nutritionale de care aceasta are nevoie pentru o viata sanatoasa. Fara coloranti sau conservanti artificiali.

 

Pisica dvs. a incervat pana acum varietatile noastre delicioase de hrana pentru pisici Whiskas®?

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Instructiuni de hranire:

 

O pisica adulta, de 4 kg, are nevoie de 3 plicuri de hrana umeda pe zi. Recomandam hranirea cu 2 plicuri de hrana umeda Whiskas® si 15 g de hrana uscata Whiskas®. Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei, pastrati excesul de hrana la rece timp de maxim 2 zile.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Ingrediente:

 

Cu pui: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% pui in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

Cu rata: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% rata in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

Cu pasare: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% pasare in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

Cu curcan: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% curcan in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

 

*ingrediente naturale.

**bucatica in mod tipic 43% din produs.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana umeda pentru pisici Whiskas Multipack Selectie de carne in sos, 12x100g

 

 

Descriere

 

Hrana umeda pentru pisici Whiskas Multipack Selectie de carne in sos, 12x100g

 

Whiskas® ajuta la hranirea pisicii dumneavoastra in fiecare etapa a vietii ei oferindu-i mese gustoase, pe care le va aprecia din plin. Gama noastra Whiskas® 1+ ofera o varietate de selectii special create intr-un sos apetisant, care sunt perfect echilibrate pentru ca pisica dumneavoastra sa fie fericita si sanatoasa. Selectiile noastre delicioase, realizate printr-o combinatie de ingrediente naturale* selectate +vitamine +minerale asigura toate elementele nutritionale de care aceasta are nevoie pentru o viata sanatoasa. Fara coloranti sau conservanti artificiali.

 

Pisica dvs. a incercat pana acum varietatile noastre delicioase de hrana pentru pisici Whiskas®?

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Va recomandam sa va hraniti animalul cu un amestec de hrana completa umeda si uscata Whiskas®.

 

Instructiuni de hranire:

 

Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei, pastrati excesul de hrana la rece timp de maxim 2 zile.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Ingrediente:

 

Cu pui si mazare verde: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% pui in fiecare bucatica**), cereale, legume (inclusiv 1,2% mazare deshidratata, echivalentul a 4% mazare), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui), diverse zaharuri.

Cu vita: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% vita in fiecare bucatica**), cereale, minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui), diverse zaharuri.

Cu curcan: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% curcan in fiecare bucatica**), cereale, minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui), diverse zaharuri.

Cu miel si morcov: carne si derivate de origine animala (36%, din care 94% natural*, inclusiv 4% miel in fiecare bucatica**), cereale, legume (inclusiv 0,6% morcovi deshidratati, echivalentul a 4% morcovi), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui), diverse zaharuri.

*ingrediente naturale.

**bucatica in mod tipic 43% din produs.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Pui, 14Kg

 

 

Descriere

Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Pui, 14Kg

 

Whiskas® intelege lucrurile de care pisica dumneavoastra are nevoie in mod natural si pe care le iubeste. De aceea Whiskas® 1+ este hrana completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa ii oferi pisicii tale adulte cea mai buna ingrijire posibila.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Hrana noastra contine toate elementele nutritive de care o pisica are nevoie pentru o viata lunga si fericita.

Ajuta la curatarea dintilor prin efectul abraziv delicat.

Formula ce ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Cu acizi grasi Omega 6 si zinc pentru a ajuta la mentinerea pielii si blanii sanatoase.

Cu Vitamina A pentru vedere sanatoasa.

 

Hrana uscata WHISKAS 1+ este o mancare completa nutritional si echilibrata pentru pisica dumneavoastra adulta. Hrana consta in granule gustoase de biscuiti umpluti, crocanti la exterior, moi si deliciosi la interior, pe care pisicuta dumneavoastra ii va adora pur si simplu.

 

Va recomandam sa va hraniti animalul cu un amestec de hrana completa uscata si umeda Whiskas®.

 

Instructiuni de hranire:

 

Pentru pisicile supraponderale, se recomanda reducerea cantitatii zilnice de hrana. Permiteti o perioada de tranzitie, ajustati cantitatea oferita si impartiti in portii in functie de nevoile pisicii dumneavoastra. Oferiti apa proaspata.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Pentru a evita accidentele prin sufocare, tineti pungile de plastic intr-un loc inaccesibil bebelusilor, copiilor si animalelor de companie.

 

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Ton & Ficat, 1.4Kg

 

Descriere

Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Ton & Ficat, 1.4Kg

 

Whiskas® intelege lucrurile de care pisica dumneavoastra are nevoie in mod natural si pe care le iubeste. De aceea Whiskas® 1+ este hrana completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa ii oferi pisicii tale adulte cea mai buna ingrijire posibila.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Hrana noastra contine toate elementele nutritive de care o pisica are nevoie pentru o viata lunga si fericita.

Ajuta la curatarea dintilor prin efectul abraziv delicat.

Formula ce ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Cu acizi grasi Omega 6 si zinc pentru a ajuta la mentinerea pielii si blanii sanatoase.

Cu Vitamina A pentru vedere sanatoasa.

 

Contine pernute delicioase – crocante in exterior, cu un miez moale si delicios.

 

Pisica dumneavoastra are nevoie de o dieta variata. De ce nu incercati si celelalte varietati Whiskas® hrana uscata? Sau Whiskas® hrana umeda, o hrana completa si delicioasa.

 

Waltham™

 

Dezvoltat alaturi de nutritionistii si medicii veterinari de la Waltham™.

 

Hrana uscata WHISKAS 1+ este o mancare completa nutritional si echilibrata pentru pisica dumneavoastra adulta. Hrana consta in granule gustoase de biscuiti umpluti, crocanti la exterior, moi si deliciosi la interior, pe care pisicuta dumneavoastra ii va adora pur si simplu.

 

Recomandam sa oferiti pisicii dumneavoastra un mix de hrana uscata si hrana umeda Whiskas®.

 

Instructiuni de hranire:

 

Asigurati o perioada de tranzitie la modificarea dietei si modificati cantitatile oferite in functie de nevoile pisicii. Pentru pisicile supraponderale, se recomanda reducerea cantitatii zilnice de hrana. Un vas cu apa proaspata ar trebui sa fie intotdeauna disponibil.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Pentru a evita accidentele prin sufocare, tineti pungile de plastic intr-un loc inaccesibil bebelusilor, copiilor si animalelor de companie.

 

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Vita, 14Kg

 

 

Descriere

Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Vita, 14Kg
Noi, cei de la marca WHISKAS, intelegem foarte bine ce anume isi doreste pisica dumneavoastra in mod instinctiv si ce adora ea cel mai mult. De aceea, utilizam doar ingrediente delicioase si nutritive, pe care pisica dumneavoastra le va adora instinctiv. La WHISKAS, retetele de hrana pentru pisici sunt pregatite cu cea mai mare grija, pentru a-i oferi pisicii dumneavoastra, in mod natural, toti nutrientii necesari specifici fiecarei etape din viata ei, ajutand-o sa ramana fericita si sanatoasa, de la inceputul vietii si pana la o varsta inaintata. Fiecare reteta de hrana pentru pisici este dezvoltata impreuna cu expertii nostri de la Waltham, liderul mondial in ingrijirea si nutritia animalelor de companie. Astfel fiecare masa este completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, pentru a va ajuta sa va ingrijiti pisica in cel mai bun mod cu putinta. Iar gama noastra variata ii va permite sa se bucure de cate ceva diferit in fiecare zi.

Hrana uscata WHISKAS 1+ este o mancare completa nutritional si echilibrata pentru pisica dumneavoastra adulta. Hrana consta in granule gustoase de biscuiti umpluti, crocanti la exterior, moi si deliciosi la interior, pe care pisicuta dumneavoastra ii va adora pur si simplu.

Beneficii:

1. Hrana uscata WHISKAS 1+ ofera toate substantele nutritive necesare pisicii dumneavoastra pentru o viata lunga si fericita
2. Este o masa savuroasa, constand in granule gustoase de biscuiti umpluti, crocanti la exterior, moi si deliciosi la interior
3. Ajuta la curatarea dintilor pisicii dumneavoastra, datorita efectului abraziv bland
4. Biscuiti din hrana uscata pentru pisici, cu ingredientele necesare pentru a contribui la mentinerea sanatatii tractului urinar
5. Cu acizi grasi Omega 6 si cu zinc, pentru a ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a blanii, plus vitamina A pentru o mai buna acuitate vizuala.

Asigurati o perioada de tranzitie la modificarea dietei si modificati cantitatile oferite in functie de nevoile pisicii. Pentru pisicile supraponderale, se recomanda reducerea cantitatii zilnice de hrana. Cum sa va hraniti pisica? Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet sau apelati la serviciul nostru de infoline. Un vas cu apa proaspata ar trebui sa fie intotdeauna disponibil. A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

Ingrediente: cereale, carne si derivate de origine animala (29%, inclusiv 4% vita in granulele rosii), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi, minerale, legume (4% morcov in granulele portocalii, 4% mazare in granulele verzi), derivate de origine vegetala.
(%) proteina: 32, continut de grasimi: 12.5, materie anorganica: 8.7, fibre brute: 1.5, acizi grasi omega 6: 2.2.

Aditivi per kg: Antioxidanti; Coloranti; Aditivi nutritionali: Vitamina A: 4760 UI, Vitamina D₃: 525 UI, Vitamina E: 96 mg, Sulfat cupric, pentahidrat: 16 mg, Sulfat manganos, monohidrat: 67.5 mg, Iodura de potasiu: 1.3 mg, Selenit de sodiu: 0.33 mg, Taurina: 2120 mg, Sulfat de zinc monohidrat: 180 mg.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Junior, Pui, 800g

 

 

Descriere

Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Junior, Pui, 800g

 

 

Whiskas® intelege lucrurile de care pisicuta dumneavoastra are nevoie in mod natural si pe care le iubeste.

De aceea Whiskas® 2-12 luni are o formula speciala care contine toate nutrimentele de care puiul de pisica are nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa. De asemenea contine pernute delicioase, cu lapte, pe care puiul dumneavoastra de pisica le va aprecia si pe care le poate manca cu usurinta.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Special formulat, cu toate nutrimentele de care puiul dumneavoastra de pisica are nevoie pentru o crestere sanatoasa.

Cu un nivel crescut de vitamina E si Taurina pentru a ajuta la sustinerea mecanismelor naturale de aparare.

Contine carne de pui, usor digerabila, pentru a ajuta la mentinerea sanatatii tractului digestiv.

Cu Calciu pentru a ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oaselor si dintilor.

Crochete foarte mici care pot fi consumate cu usurinta de puiul de pisica.

 

Pisica dumneavoastra are nevoie de o dieta variata. De ce nu incercati si celelalte varietati Whiskas® pentru pui de pisica?

 

Hrana uscata WHISKAS pentru pisicute cu varste intre 2 si 12 luni are o formula speciala, continand toate substantele nutritive de care are nevoie pisicuta dumneavoastra pentru a creste sanatoasa in cel mai important an de viata, si anume, primul ei an. Este compusa din granule gustoase de biscuiti umpluti cu lapte, pe care pisicuta dumneavoastra le va savura cu placere si la va putea manca cu usurinta.

 

Va recomandam sa va hraniti animalul cu un amestec de hrana completa uscata si umeda Whiskas®.

 

Instructiuni de hranire:

 

Pentru puii de pisica in proces de intarcare, inmuiati hrana uscata cu apa. Dupa varsta de 12 luni puteti oferi pisicii hrana pentru pisici adulte. Permiteti o perioada de tranzitie, ajustati cantitatea oferita si impartiti in portii in functie de nevoile pisicii dumneavoastra. Oferiti apa proaspata.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Pentru a evita accidentele prin sufocare, tineti pungile de plastic intr-un loc inaccesibil bebelusilor, copiilor si animalelor de companie.

 

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana umeda pentru pisici Whiskas, Junior,Pui in aspic, 28x85g

 

 

Descriere

Hrana umeda pentru pisici Whiskas, Junior,Pui in aspic, 28x85g

 

Instructiuni de hranire:

 

Pisoii de pana la varsta de 3 luni au nevoie de 2 pliculete de hrana umeda si 20 g de hrana uscata pe zi, pisoii in varsta de 4 pana la 5 luni au nevoie de 2 pliculete de hrana umeda si 25 g de hrana uscata pe zi, pisoii de pana la varsta de 6 luni au nevoie de 2½ pliculete de hrana umeda si 25 g de hrana uscata pe zi. Va recomandam sa va hraniti animalul cu un amestec de hrana completa umeda si uscata Whiskas®. Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei, pastrati excesul de hrana la rece timp de maxim 2 zile.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Ingrediente:

 

Carne si derivate de origine animala (25%, inclusiv 4% pui), extracte din proteina vegetala, minerale, diverse zaharuri.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Miel & Ficat, 14Kg

 

 

Descriere

Hrana uscata pentru pisici Whiskas, Miel & Ficat, 14Kg

 

Whiskas® intelege lucrurile de care pisica dumneavoastra are nevoie in mod natural si pe care le iubeste. De aceea Whiskas® 1+ este hrana completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, cu un echilibru optim de vitamine si minerale care te ajuta sa ii oferi pisicii tale adulte cea mai buna ingrijire posibila.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Hrana noastra contine toate elementele nutritive de care o pisica are nevoie pentru o viata lunga si fericita.

Ajuta la curatarea dintilor prin efectul abraziv delicat.

Formula ce ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Cu acizi grasi Omega 6 si zinc pentru a ajuta la mentinerea pielii si blanii sanatoase.

Cu Vitamina A pentru vedere sanatoasa.

 

Hrana uscata WHISKAS 1+ este o mancare completa nutritional si echilibrata pentru pisica dumneavoastra adulta. Hrana consta in granule gustoase de biscuiti umpluti, crocanti la exterior, moi si deliciosi la interior, pe care pisicuta dumneavoastra ii va adora pur si simplu.

 

Va recomandam sa va hraniti animalul cu un amestec de hrana completa uscata si umeda Whiskas®.

 

Instructiuni de hranire:

 

Pentru pisicile supraponderale, se recomanda reducerea cantitatii zilnice de hrana. Permiteti o perioada de tranzitie, ajustati cantitatea oferita si impartiti in portii in functie de nevoile pisicii dumneavoastra. Oferiti apa proaspata.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Pentru a evita accidentele prin sufocare, tineti pungile de plastic intr-un loc inaccesibil bebelusilor, copiilor si animalelor de companie.

 

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

Whiskas pentru pisici – Hrana umeda pentru pisici Whiskas, Selectii Peste, 13x4x100g

 

 

Descriere

Hrana umeda pentru pisici Whiskas, Selectii Peste, 13x4x100g

 

 

Hrana umeda completa pentru pisici adulte.

 

Instructiuni de hranire:

 

O pisica adulta, de 4 kg, are nevoie de 3 plicuri de hrana umeda pe zi. Recomandam hranirea cu 2 plicuri de hrana umeda Whiskas® si 15 g de hrana uscata Whiskas®. Oferiti apa proaspata. Oferiti hrana la temperatura camerei, pastrati excesul de hrana la rece timp de maxim 2 zile.

whiskas-pentru-pisici

whiskas-pentru-pisici

 

Ingrediente:

 

Cu somon: carne si derivate de origine animala (34%, din care 94% natural*), peste si derivate din peste (100% natural*, inclusiv 4% somon in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

Cu ton: carne si derivate de origine animala (34%, din care 94% natural*), peste si derivate din peste (100% natural*, inclusiv 4% ton in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

Cu cod negru: carne si derivate de origine animala (34%, din care 94% natural*), peste si derivate din peste (100% natural*, inclusiv 4% cod negru in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

Cu peste cu carnea alba: carne si derivate de origine animala (34%, din care 94% natural*), peste si derivate din peste (100% natural*, inclusiv 4% peste cu carnea alba in fiecare bucatica**), minerale (0,6%), extracte din proteina vegetala, uleiuri si grasimi (inclusiv 0,1% ulei de floarea soarelui).

*ingrediente naturale.

**bucatica in mod tipic 43% din produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *