Catelusi, Chestii pentru caini

Zgarda Foresto Antiparazitara

zgarda-foresto-antiparazitara

Zgarda Foresto antiparazitara – Cainele sau pisicuta dumneavoastra se scarpina des? Cel mai probabil motiv sunt puricii pofticiosi ce n-o sa va evite nici pe dumneavoastra. Prin urmare, trebuie sa aveti grija de animalutul dumneavoastra si sa cumparati o zgarda Foresto antiparazitara.

Pentru mai multe oferte de zgarda Foresto antiparazitara, click aici!

zgarda-foresto-antiparazitara

Zgarda antiparazitara Foresto S

 

O gasiti aici!

Este recomandata cainilor si pisicilor cu greutatea mai mica de 8 kg. Este o solutie inovativa de protectie impotriva puricilor si capuselor, fiind primul tratament  ce ofera  protectie de pana la 8 luni atat pentru caini cat si pentru pisici.

Cainii si pisicile sunt predispusi infestarilor cu purici si capuse, iar in ultimii ani bolile cauzate de acesti paraziti au devenit din ce in ce mai raspandite, devenind un adevarat pericol atat pentru animalele de companie, cat si pentru stapanii acestora.

Zgarda antiparazitara Foresto S este eficienta in respingerea si uciderea capuselor si a puricilor deoarece elibereaza doze controlate a celor doua ingrediente dovedit active – imidacloprid si flumetrin. Aceste 2 ingrediente actioneaza sinergic pentru a creste in mod dramatic efectul lor antiparazitar asupra insectelor (pe baza studiilor in vitro).

Zgarda antiparazitara Foresto S asigura protectia cainilor si pisicilor chiar si in conditii de innot, fiind rezistenta la apa.

Compozitia zgarzilor antiparazitare Foresto S:
O zgarda de culoare gri, fara miros, de 38 cm (12.5g) contine 1.25 imidacloprid si 0.56 flumetrin ca substante active.

Excipienti: Dioxid de titan (E171), oxid de fier (E172), dibutiladipat, propilen glicoldicaprilocarprat, ulei de soia expoxidizat, acid stearic, policlorura de vinil

Indicatii: Pentru protectia cainilor si pisicilor fata de purici ( Ctenocephalides spp.) si capuse (Ixodes spp., Ripicephalus spp., Dermacentor spp.) pe o perioada de pana la 7-8 luni.

Contraindicatii:
Nu se vor trata pisoii  cu varsta mai mica de  10 saptamani si cateii cu varsta mai mica de 7 saptamani.
Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la substantele active sau la oricare dintre excipienti.

zgarda-foresto-antiparazitara

Foresto Zgarda Antiparazitara L (70 cm)

 

O gasiti aici!

Zgarda antiparazitara pentru caini cu greutatea de peste 8 kg.

Compozitie:

4.5 g imidacloprid , 2.03 g flumetrin, ca substante active, si alte ingrediente : dioxid de titan ( E 171) , oxid de fier negru ( E 172).

Cainii si pisicile au fost mereu subiectele infestatiilor cu purici si capuse, in ultimii ani, bolile transmise de acesti paraziti (vectori), au devenit din ce in ce mai raspandite, reprezentand un real pericol atat pentru animale, cat si pentru oameni. Cu o singura aplicare, Foresto ofera protectie de pana la 8 luni impotriva puricilor si capuselor.

Foresto este primul tratament, nou in ultimul deceniu, ce ofera protectie combinata atat impotriva capuselor, precum si impotriva puricilor, atat pentru pisici, cat si pentru caini.

Datorita efectului repelent (de respingere), Foresto reduce riscul transmiterii bolilor de vectori (o premiera la pisici). De fapt, Foresto este primul tratament care oferta efectul repelent impotriva capuselor la ambele specii: pisici si caini.

Unica matrice polimerica a Foresto elibereaza doze controlate, eficiente, a celor doua ingrediente dovedit active – imidacloprid si flumetrin – care sunt foarte eficiente in respingerea si uciderea capuselor si puricilor.

zgarda-foresto-antiparazitara

Zgarda antiparazitara Foresto L

 

O gasiti aici!

Este recomandata cainilor cu greutatea mai mare de 8 kg. Este o solutie inovativa de protectie impotriva puricilor si capuselor, fiind primul tratament  ce ofera  protectie de pana la 8 luni.

Cainii sunt predispusi infestarilor cu purici si capuse, iar in ultimii ani bolile cauzate de acesti paraziti au devenit din ce in ce mai raspandite, devenind un adevarat pericol atat pentru animalele de companie, cat si pentru stapanii acestora.

 Zgarda antiparazitara Foresto L este eficienta in respingerea si uciderea capuselor si a puricilor deoarece elibereaza doze controlate a celor doua ingrediente dovedit active – imidacloprid si flumetrin. Aceste 2 ingrediente actioneaza sinergic pentru a creste in mod dramatic efectul lor antiparazitar asupra insectelor (pe baza studiilor in vitro).

Zgarda antiparazitara Foresto L asigura protectia cainilor chiar si in conditii de innot, fiind rezistenta la apa.

Compozitia zgarzilor antiparazitare Foresto L:
O zgarda de culoare gri, fara miros, de 70 cm (45 g) contine 4,5 imidacloprid si 2,03 flumetrin ca substante active Excipienti: Dioxid de titan (E171), oxid de fier (E172), dibutiladipat, propilen glicoldicaprilocarprat, ulei de soia expoxidizat, acid stearic, policlorura de vinil

Indicatii: Pentru protectia cainilor si pisicilor fata de purici ( Ctenocephalides spp.) si capuse (Ixodes spp., Ripicephalus spp., Dermacentor spp.) pe o perioada de pana la 7-8 luni.

Contraindicatii:
Nu se vor trata pisoii  cu varsta mai mica de  10 saptamani si cateii cu varsta mai mica de 7 saptamani.
Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la substantele active sau la oricare dintre excipienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *